Diesel-gate în Anglia: Volkswagen plăteşte despăgubiri de 226 de milioane de euro

Peste 90.000 de şoferi implicaţi au întreprins acţiuni în justiţie după scandalul testelor de emisii.

282 afișări
Imaginea articolului Diesel-gate în Anglia: Volkswagen plăteşte despăgubiri de 226 de milioane de euro

Diesel-gate în Anglia: Volkswagen plăteşte despăgubiri de 226 de milioane de euro

Volkswagen a fost de acord să plătească 193 de milioane de lire sterline (226 de milioane de euro) celor peste 90.000 de şoferi britanici pentru a soluţiona litigiul dieselgate din Regatul Unit.

Proprietarii de vehicule diesel din grupul german, inclusiv modele de la VW, Audi, Seat şi Skoda, au intrat în justiţie în urmă cu 7 ani, în urma dezvăluirilor referitoare la scandalul testării emisiilor.

Grupul a spus că acordul extrajudiciar va oferi o contribuţie separată la costurile judiciare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici