Ferrari şi-a prezentat noul model modificat. Condiţiile de cumpărare sunt foarte stricte

  • Ferrari a prezentat modelul 488 GT Modificata
  • Maşina e potrivită mai degrabă pentru circuitele de curse
  • Bolidul va costa peste 800.000 de dolari
  • Condiţiile pentru cumpărare sunt foarte stricte
816 afișări
Imaginea articolului Ferrari şi-a prezentat noul model modificat. Condiţiile de cumpărare sunt foarte stricte

Sursa foto: profimedia

M-am gândit să te fac să-ţi lase gura apă. Aşa că o să-ţi arăt cea mai nouă bestie din portofoliul scuderiei Ferrari. Se numeşte Ferrari 488 GT Modificata şi e mai degrabă o maşină pentru circuitele de curse decât una de oraş.

Nou bolid are un motor de 3,9 litri supra-alimentat, care generează 690 de cai putere. Modificata are o mulţime de inovaţii, printre care ambreiajul realizat din fibră de carbon. Caroseria este din fibră de carbon, iar acoperişul şi montanţii sunt din aluminiu, pentru reducerea greutăţii. Oglinda retrovizoare a fost înlocuită de o cameră de înaltă rezoluţie iar sistemul de telemetrie Bosch îţi permite să-ţi salvezi pe USB datele dacă alegi să dai o tură de circuit.

Preţul nu a fost stabilit deocamdată, dar se vorbeşte de o sumă de peste 800.000 de dolari. Şi încă ceva, o poţi cumpăra doar dacă ai concurat la Ferrari Competiozini GT sau Club Competizioni GT.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici