HOROSCOP 1 Aprilie | Astrologul Anca Martin îţi spune care zodii vor avea un început de săptămână încărcat de bună dispoziţie

Luna intră pe 1 aprilie în Peşti, fapt pentru care începutul acestei săptămâni va fi unul încărcat de bună dispoziţie şi multă energie pentru semnele de Apă, adică Raci, Scorpioni şi Peşti.

2798 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 1 Aprilie | Astrologul Anca Martin îţi spune care zodii vor avea un început de săptămână încărcat de bună dispoziţie

Horoscop zilnic 26 martie:

Horoscop 1 aprilie, Berbec

Pragul tău de sensibilitate ar putea fi destul de ridicat astăzi, iar veştile pe care le primeşti astăzi s-ar putea să-ţi influenţeze şi mai mult starea de spirit. Dacă ţin de lucruri asupra cărora nu ai control, încearcă să nu le iei prea personal. Caută să te adaptezi la evenimentele noi care se prefigurează azi fără a le exagera prea mult proporţiile. Fii pregătit(ă) pentru orice ţi-ar putea aduce acest început de săptămână şi urmăreşte să dai dovadă de flexibilitate. Altfel, dacă eşti rigid(ă), s-ar putea să resimţi destul de puternic orice decalaj sau întârziere care ar putea interveni astăzi.

Horoscop 1 aprilie, Taur

Centrul tău de interes astăzi sunt planurile de viitor sau proiectele de grup şi nu este exclus să apară, cu această ocazie, oportunităţi de investiţii în afaceri pe care le derulezi deja sau pe care-ţi doreşti să le pui pe picioare. Indicat ar fi totuşi să nu dai curs azi infuziilor masive de capital. Există aspecte de care nu te-ai ocupat suficient sau pe care nu le cunoşti în profunzime şi este de dorit să le rezolvi sau să te lămureşti în ceea ce le priveşte înainte de a trece la următorul nivel. Nu te baza doar pe cuvântul altora.

Horoscop 1 aprilie, Gemeni

Cu Luna în casa carierei şi a statutului social, s-ar putea să te preocupe azi să faci progrese pe plan profesional sau să-ţi dezvolţi imaginea avută la locul de muncă sau în societate. Pentru ca acestea să se întâmple, este important să eviţi conflictele inutile cu superiorii sau situaţiile care te-ar putea pune într-o lumină proastă. Urmăreşte deci astăzi să nu ai reacţii deplasate, oricare ar fi evenimentele care îţi ies în cale. Cu cât îţi păstrezi mai bine cumpătul, cu atât se reduce riscul de a afişa o parte a ta pe care n-ai prea fi vrut s-o expui.

Horoscop 1 aprilie, Rac

S-ar părea că prima zi a acestei săptămâni nu te surprinde într-o dispoziţie prea bună. Ceea ce intuiţia îţi transmite să faci în anumite situaţii pare să vină în contradicţie cu principiile tale şi ce-ţi dictează ele. Arareori greşeşte vocea interioară, deci dă-i întâietate în astfel de momente de cumpănă. De asemenea, caută să ai mai multă încredere în tine. În felul acesta, Universul se va ocupa să îndrepte lucrurile în favoarea ta. Important este să le laşi în seama sa atunci când ajungi în punctul în care nu mai poţi face nimic pentru a le duce în direcţia dorită.

Horoscop 1 aprilie, Leu

S-ar putea ca începutul de săptămână să vină la pachet cu unele temeri legate de viitor, de modul în care evoluează unele relaţii cu cei din jur ori cu nemulţumiri la adresa unor persoane apropiate din anturajul tău. Este clar că există unele dezechilibre între tine şi prieteni sau membrii unei echipe în cardul căreia activezi şi că nu poţi avea încredere totală în ei. Nu este nimic în neregulă dacă există un strop de competiţie între voi, dar s-ar putea ca azi să atingă cote la care nu te-ai gândit. Caută să porţi o discuţie edificatoare în acest sens.

Horoscop 1 aprilie, Fecioară

Se anunţă un început de săptămână destul de dificil pentru nativii(ele) acestui semn care lucrează în aceeaşi companie cu partenerul, derulează o afacere în comun sau activează în cadrul unui parteneriat profesional. S-ar putea ca luptele pentru putere să se intensifice pe fondul trecerii Lunii în casa colaborărilor din horoscopul lor general, iar pentru ca lucrurile să nu scape de sub control, este nevoie de multă înţelegere şi disponibilitate pentru dialog din partea lor. Înainte să se ajungă la ceva şi mai grav, este important să spuneţi lucrurilor pe nume şi să impuneţi nişte limite care să vă convină tuturor.

Horoscop 1 aprilie, Balanţă

În cazul tău, provocările de ordin profesional ar putea apărea încă de luni, iar faptul că se ivesc pe fondul unei lipse de energie destul de puternice le face şi mai greu de depăşit. Vestea bună este că poţi apela la motivaţie, făcând un exerciţiu de voinţă pentru a trece peste ele. În definitiv, s-ar putea ca acestea să se materializeze în nişte progrese nesperat de mari pe plan profesional. Urmăreşte să te încadrezi în termenele-limită şi să fii maleabil(ă) pentru a întoarce situaţiile nefavorabile în favoarea ta. Doar în felul acesta poţi finaliza cu bine ziua, fără alte incidente.

Horoscop 1 aprilie, Scorpion

Evenimentele importante ale zilei sunt cele care au loc după programul de la serviciu, când ajungi acasă. Pe plan intim, s-ar putea ca lucrurile să meargă bine între tine şi partener, dar există o tensiune între voi care riscă să conducă lucrurile într-o zonă nu prea favorabilă. Străduieşte-te să nu dai dovadă de gelozie şi posesivitate dacă nu există dovezi clare că persoana iubită te-ar fi putut trăda. Rişti, în acest fel, să stârneşti furtuni pe care nu vei reuşi să le gestionezi prea uşor. Caută aşadar să treci orice gând prin filtrul raţiunii înainte de a acţiona sub impuls.

Horoscop 1 aprilie, Săgetător

S-ar putea ca azi să nu reuşeşti să cazi de acord cu partenerul în privinţa unor chestiuni de ordin familial sau gospodăresc. El ar dori să o abordeze într-un fel, în timp ce tu ai opta pentru un altul. Ceea ce trebuie să ştii este că pierdeţi timp preţios dacă nu acţionaţi, iar certurile care pot începe pe tema aceasta s-ar putea să ducă exact la asta. Străduiţi-vă să ajungeţi la un numitor comun şi să repuneţi lucrurile pe făgaşul normal. Caută totuşi să nu implici familia de origine în bucătăria internă a cuplului. Face mai mult rău decât bine.

Horoscop 1 aprilie, Capricorn

Nenorocul s-ar putea să te urmărească azi la tot pasul pe plan profesional. Ba dă rateuri computer-ul, ba ai parte de întârzieri din cauza unui coleg, cert este că nimic nu pare să meargă conform planului. Ideal ar fi să reconfigurezi traseul la timp şi să încerci să întorci orice situaţie nefavorabilă în aavantajul tău. Lasă aşadar deoparte lista de activităţi propuse pe ziua de astăzi şi încearcă să te orientezi din mers. În felul acesta, nu numai că faci faţă surprizelor într-un mod care nu-ţi afectează productivitatea, dar reuşeşti, de asemenea, să nu le laşi să te afecteze emoţional.

Horoscop 1 aprilie, Vărsător

S-ar putea ca astăzi să te abţii cu greu de la cheltuieli care ar mai fi putut aştepta o perioadă. E posibil să încerci să te păcăleşti spunându-ţi că se vor folosi şi cei dragi de acel ceva pe care l-ai cumpărat sau că poate nu l-ai mai fi găsit prea curând la un preţ atât de bun. Indicat ar fi să priveşti realist la bugetul de care dispui perioada aceasta şi să nu te întinzi mai mult decât îţi este plapuma. Altfel, s-ar putea să fii nevoit(ă) să strângi cureaua întreaga săptămână, iar în weekend să nu ieşi niciunde.

Horoscop 1 aprilie, Peşti

Cu Luna în senul naşterii tale, s-ar părea că începi săptămâna cu bateriile încărcate la maximum şi cu moralul la înălţime, dar pare că sunt chestiuni de ordin domestic sau familial care nu-ţi permit să cultivi această stare de bine. Este evident că nu-ţi poţi lua gândul de la ele, iar acest lucru te afectează destul de mult. S-ar putea totuşi să nu fie nimic care să ţină de tine, scenariu în care ar trebui să începi să te detaşezi. N-ai nimic de câştigat dacă-ţi faci inimă rea încercând să dai o mână de ajutor când nu ţi se cere.

 

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici