HOROSCOP 1 octombrie 2019: Zodiile care sunt astăzi consolate de astre

Venus din Balanţă aderă astăzi la un aspect tensionat de careu cu Pluto retrograd din Capricorn, semn că zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă şi Capricorn) pot avea parte de probleme relaţionale. Spre seară însă, Luna din Scorpion formează un trigon armonios cu Neptun retrograd din Peşti, indiciu cum că Racii şi celelalte semne de Apă (Scorpion şi Peşti) sunt consolate de astre.

6522 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 1 octombrie 2019: Zodiile care sunt astăzi consolate de astre

HOROSCOP 1 octombrie 2019

Berbec

În prima parte a zilei, atmosfera de acasă pare a fi una destul de caldă şi liniştită, dar judecând după evenimentele de la prânz încolo, s-ar putea să nu fie vorba decât de o acalmie. Mai exact, ar putea apărea unele tensiuni între tine şi persoana iubită, generate cel mai probabil de modul în care cel drag se manifestă în raport cu tine. Ţi se pare poate că întrece unele limite şi că trece peste cuvântul tău sau nu îl ia în seamă deloc. Astfel de accese de autoritate nu îţi plac, mai ales atunci când eşti călcat(ă) pe bătături.

Taur

Dimineaţa acestei zile este una propice întâlnirilor de afaceri sau întrevederilor cu persoane cu care intenţionezi să derulezi activităţi extraprofesionale. Din apanajul aspectelor trasate atunci mai fac parte şi angajamentele sociale şi ieşirile cu prietenii, în cazul în care se întâmplă să fii liber(ă) în prima parte a zilei. La serviciu însă, s-ar putea să dai de greu însă; termenele-limită sunt destul de scurte, gradul de complexitate ridicat şi aştepările mari. Nu este de mirare aşadar că resimţi presiunea în tot corpul şi îţi vine greu să te concentrezi. Caută să nu te laşi pradă stresului de după orele amiezii.

Gemeni

În prima jumătate a acestei zile, se pot înregistra tensiuni între tine şi persoana iubită, cel mai probabil din cauza unor bănuieli nefondate sau a unor tentative de manipulare emoţională. Îţi va lua ceva până vei reuşi să treci peste cele întâmplate şi să te gândeşti la o împăcare. La orele prânzului, reuşeşti să faci abstracţie de realităţile vieţii sentimentale şi să te concentrezi pe ceea ce ai de făcut. În felul acesta, îţi utilizezi la potenţial maxim nivelul de productivitate cu care te-au înzestrat astrele astăzi. Nu uita totuşi să faci ceva în privinţa situaţiei în raport cu partenerul.

Rac

Şi în cazul tău planează riscul să începi ziua într-o notă negativă pe plan sentimental, dar cauzele par să difere. Mai exact, pare să fie de vină o chestiune de familie sau gospodărească, asupra căreia tu şi persoana iubită nu puteţi cădea de acord în privinţa modului în care ar fi cel mai indicat să o abordaţi. Sau poate ai acţionat de unul(a) singur(ă) şi s-au creat alte probleme pentru care cel drag te învinovăţeşte. Vestea bună este că reuşiţi să vă împăcaţi până diseară, iar acest lucru se datorează în principal perspectivelor similare pe care le aveţi asupra vieţii.

Leu

Pregăteşte-te moral şi fizic pentru o zi lucrătoare destul de stresantă şi aglomerată. Poate că nu te-ai aşteptat să fie chiar aşa ori nu ai prevăzut deloc complexitatea sarcinilor de serviciu care ţi se oferă spre finalizare, dar acest lucru nu ar trebui să te împiedice să te motivezi şi să îţi duci treaba la bun sfârşit. Dispui de suficiente cunoştinţe şi experienţă pentru a trece cu bine peste aceste încercări. În plus, acasă te aşteaptă multă linişte în raport cu cei dragi, ceea ce ar trebui să te impulsioneze şi mai mult să termini la timp ce ai început.

Fecioară

Ai grijă să nu îţi supraestimezi puterea de cumpărare în raport cu bugetul de care dispui. S-ar putea să depăşeşti măsura şi vei ajunge să îţi pară rău. De asemenea, dacă ai obiceiuri de consum costisitoare, de dorit ar fi să încerci să te controlezi în această dimineaţă. În plan social, pe de altă parte, lucrurile stau mai bine: cunoşti oameni noi care gândesc similar ţie şi cu care împărtăşeşti viziuni şi idealuri comune, iar dacă urmăreşti să implementezi sau să dezvolţi un proiect, s-ar putea să ţi se alăture cât de curând, fie printr-un ajutor financiar sau un sfat.

Balanţă

Se întrevăd astăzi tensiuni între tine şi anumiţi membri ai familiei, iar pricina de conflict ar putea s-o constituie faptul că nu le convine ceva din atitudinea ta. În loc să le demonstrezi că au avut dreptate în această privinţă, mai bine încerci să dai dovadă de diplomaţie. Spre seară, te mai consolează unele oportunităţi de câştig, apărute cel mai probabil prin intermediul unor activităţi extraprofesionale. S-ar putea să nu fie vorba de unele sume prea mari, dar valoarea lor n-ar trebui să te demotiveze. Te aşteaptă cheltuieli destul de mari în următoarea perioadă şi aceste suplimente îţi prind bine.

Scorpion

Aceasta este una din acele zile în care ar fi indicat să ai încredere doar în tine. Circulă tot felul de vorbe în jurul tău şi prea puţine din ele sunt adevărate. Nu pleca urechea la gura târgului pentru că rişti să ieşi în dezavantaj. Ai mai mult de câştigat dacă încerci să afli singur(ă) ceea ce te interesează să descoperi. După programul de muncă, dar mai ales după lăsarea serii, ţi-ar prinde bine dacă le-ai face o vizită părinţilor. În cazul în care te macină încă unele lucruri, caută să li te confesezi. Îţi va face foarte mult bine.

Săgetător

Investiţiile nu ar trebui să se numere printre preocupările tale de astăzi. S-ar putea să le faci prea de timpuriu şi să te expui unor riscuri de a încasa pagube care s-ar fi redus la minimum dacă mai aşteptai puţin. Caută mai degrabă să vezi ce ar mai fi de făcut. Cu siguranţă ţi-a scăpat ceva care ar putea ajunge să constituie un detaliu important. Spre seară, în familie, nu ai niciun motiv de îngrijorare; toate merg bine şi dispui de răgazul necesar pentru a-ţi pune ordine în gânduri şi a-ţi reconfigura strategia în ce priveşte planurile pe termen lung.

Capricorn

În această dimineaţă, se prefigurează unele tensiuni între tine şi unul dintre superiori sau în raport cu o figură de autoritate din familie. Fie nu reuşiţi să ajungeţi la un armistiţiu într-o privinţă sau alta, fie simţi că nu eşti înţeles(asă) sau mai mult decât atât, eşti judecat(ă) greşit. Ţine cont că s-ar putea să nu fie vorba decât de o neînţelegere. După lăsarea serii, prietenii te ajută să ieşi din pasa proastă. Sau poate te concentrezi pe proiectele extraprofesionale, în cadrul cărora te bucuri acel sentiment de colegialitate care îţi lipseşte. Încearcă totuşi să îndrepţi situaţia cu acea persoană.

Vărsător

Ceva din modul în care se derulează lucrurile astăzi îţi creează o senzaţie stranie de disconfort. Ba mai mult, s-ar putea să îţi accentueze unele temeri sau frustrări bine ferecate până acum. Riscă să îţi fie destul de greu să faci abstracţie de ele, dar nu te da bătut(ă). Astrele vin în ajutorul tău de dup-amiază încolo, atunci când te ajută să îţi iei mintea de la ele oferindu-ţi alte lucruri la care să te gândeşti. Mai exact, s-ar putea să primeşti unele sarcini de lucru care se plătesc suplimentar. Scutură-te bine şi nu pierde această oportunitate valoroasă de câştig.

Peşti

S-ar putea să începi ziua pe picior greşit, în sensul că pronosticurile astrale nu sunt cele mai favorabile pentru dimineaţa aceasta. Te încearcă unele frici mai mult sau mai puţin întemeiate ce vizează unele investiţii recent făcute sau parcursul unor planuri de viitor în care ai depus timp, efort şi sentiment. Caută să vezi dacă există motive pentru care să îţi faci griji. Oricum, situaţia reintră pe făgaşul normal spre seară, atunci când fie ai parte de unele epifanii, fie intri în posesia unor informaţii clare care îţi spulberă angoasele. În orice caz, cert este că nu finalizezi ziua frământându-te.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici