HOROSCOP 10 iunie: Astrologul Anca Martin îţi spune ce zodii dispun de multă energie

Săptămâna debutează cu trei aspecte tensionate, unul de careu şi altele două de opoziţie între Luna din Fecioară şi Jupiter retrograd din Săgetător, Lună şi Neptun din Peşti, respectiv Soarele din Gemeni şi acelaşi Jupiter retrograd din Săgetător. Pe fondul acesta, zodiile Mutabile (Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii şi Peştii) ar putea fi mai agitaţi decât de obicei. Vestea bună vine pentru zodiile de Pământ (Tauri, Fecioare şi Capricorni) care dispun de multă energie mulţumită trigoanelor armonioase la care aderă aceeaşi Lună şi Saturn, respectiv Pluto retrograde din Capricorn.

5142 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 10 iunie: Astrologul Anca Martin îţi spune ce zodii dispun de multă energie

HOROSCOP 7 iunie 2019

Berbec

Cu toate că este luni, pari să te trezeşti cu multă energie şi poftă de muncă, dar s-ar putea ca nu toate lucrurile să meargă conform planului. Anumite drumuri făcute prin oraş în interes profesional sau pe la instituţiile publice pentru a obţine aprobări, adeverinţe sau alte documente ar putea să nu-ţi aducă rezultatele scontate. Unde mai pui că şi la serviciu nu te poţi ţine de agenda zilei pentru că apar tot felul de urgenţe şi întârzieri. Vestea bună este însă aceea că eşti perseverent(ă) şi nu dai înapoi prea uşor. Nu te lăsa dezamăgită şi continuă-ţi treaba netulburat(ă).

Taur

Preocupările de moment şi planurile de viitor te solicită financiar destul de mult astăzi. Poate fi nevoie să faci investiţii în ambele direcţii, iar bugetul să nu-ţi permită momentan acest lucru. Dacă ai nevoie de un sfat pentru a face alegerea cea mai potrivită, află de la astre că acum este momentul să te concentrezi pe prezent. Capitalul care se duce în direcţia unor proiecte mai îndelugate s-ar putea pierde dacă nu ţi-ai luat măsuri de siguranţă şi ai riscat prea mult. Aşadar, este important să vezi ce te-ar satisface acum şi caută să-ţi satisfaci acea pasiune sau acel interes.

Gemeni

Se întrevede la orizont o zi în care ai parte de provocări atât pe plan familial, cât şi profesional. Nu este exclus ca cele două domenii să ajungă să interacţioneze astăzi: tu sau partenerul aveţi tendinţa să vă purtaţi acasă aşa cum o faceţi la birou sau dacă lucraţi împreună sau treceţi amândoi prin încercări la serviciu, s-ar putea să le treceţi de pragul căminului şi să le permiteţi astfel să-şi pună amprenta şi pe atmosfera din familie. Astfel de situaţii vă călesc ca legătură şi vă fac mai puternicim, dar încearcă pe viitor să menţii aceste domenii clar delimitate.

Rac

Încă de la începutul săptămânii, planul profesional s-ar putea să-ţi dea bătăi de cap. Unele obstacole cu care te-ai putea confrunta ar fi putut încărcate - dacă, de exemplu, ai fi salvat proiectul la care lucrezi pe mai multe platforme -, iar altele ţin mai degrabă de chestiuni personale din vieţile celor cu care lucrezi şi nu poţi decât să te pliezi pe ele, încercând să comunici eficient cu ei. Per ansamblu aşadar, pentru a trece cu succes peste toate hopurile cu care te-ai putea întâlni astăzi, este nevoie să ai mintea deschisă, un calm de neclintit şi să te exprimi clar.

Leu

Ziua de astăzi ar putea aduce cu sine unele frământări de natură sentimentală, mai ales în vieţile acelor nativi(e) ai(le) acestui semn care nu se bucură de stabilitate şi o relaţie consolidată. Ar putea să-ţi încolţească în minte tot felul de scenarii care mai de care mai rupte de realitate, iar acest lucru te poate face să iei distanţă şi să te cufunzi în muncă. Într-un fel, ar fi mai bine decât să dai curs unor declaraţii pe care ai vrea să le retragi mai încolo. Caută să-ţi controlezi firea şi să vezi cât de oportune ar fi reacţiile tale.

Fecioară

Poate fi vorba astăzi de o lipsă a armoniei între mai multe domenii ale vieţii tale. S-ar putea ca unele chestiuni de natură familială sau gospodărească să îţi producă multe griji şi să performezi mai puţin bine decât te-ai aşteptat pe celelalte planuri. Caută să-ţi propui să le rezolvi pe toate pe rând, deoarece altfel s-ar putea să te pierzi cu firea şi să încurci iţele şi mai mult decât până acum. Cere sfatul partenerului sau petrece mai mult timp cu copiii. Simplul fapt că stai în prezenţa lor te ajută să-ţi dai seama ce contează şi care-ţi sunt priorităţile.

Balanţă

Ziua de astăzi ar putea fi una destul de aglomerată şi solicitantă pentru tine. Problema nu este faptul că ai multe de rezolvat şi că nu toate îţi ies aşa cum ai plănuit şi ţi-ai imaginat, dar s-ar putea ca ceea ce te deranjează cel mai mult să fie faptul că nu dispui de energia mentală şi fizică pentru a ţine piept tuturor provocărilor. Pentru încurajări sau doar dacă ai nevoie să te descarci, apelează la rudele apropiate. Ele te vor ajuta să te repui pe picioare şi să priveşti astfel de situaţii cu mai puţină încrâncenare decât de obicei.

Scorpion

S-ar putea ca astăzi să faci unele cheltuieli pe care nu le-ai planificat, iar banii tăi să se ducă fie în direcţia unor hobby-uri sau satisfacţii personale, fie înspre planuri de viitor sau proiecte pe termen lung. Recomandarea astrelor ar fi să te concentrezi pe cele din urmă. Răsfăţurile ar mai putea aştepta o perioadă, dat fiind că acum ţi se pun la dispoziţie oportunităţi de evoluţie de care ar fi păcat să nu profiţi. Aşadar, dacă tot se întâmplă să faci unele investiţii, caută să le îndrepţi către ceva constructiv, care te va servi multă vreme de acum încolo.

Săgetător

Începutul de săptămână vine cu speranţă pe unele planuri şi cu încercări pe altele, deci pregăteşte-te pentru eventualitatea în care nu mulţumeşti pe toată lumea, în ciuda încercărilor tale de a satisface aşteptărilor celor care contează pentru tine. Ţi se oferă astăzi oportunităţi de afirmare la serviciu şi de a-ţi suplimenta veniturile, dar s-ar putea ca familia să nu fie prea fericită că petreci ore în plus la serviciu sau te întorci acasă mai obosit(ă) şi stresat(ă) decât de obicei. Poate că dacă ţi-ai răpi din timp să le explici cât de importantă este această ocazie pentru tine, ar înţelege.

Capricorn

Pe lângă inerentele schimbări care pot apărea astăzi în programul de la serviciu, s-ar putea să te mai confrunţi şi cu unele intrigi de birou în care ajungi într-un fel sau altul să fii implicat(ă). Este posibil să-ţi dai seama că ai contribuit într-un fel sau altul la răspândirea unor zvonuri ori poate chiar ai stat departe de aşa ceva, dar ţi s-a dus vorba c-ai făcut sau ai spus unele lucruri total neadevărate. Noroc că stai bine cu moralul şi ieşi din astfel de ecuaţii înainte să te afecteze şi mai rău decât atât. Concentrează-te pe cu totul altceva.

Vărsător

S-ar putea ca tu sau partenerul să vă surprindeţi astăzi unul pe celălalt cu unele dovezi de gelozie şi posesivitate. De regulă nu sunteţi aşa sau cel puţin, aţi depăşit această etapă a relaţiei voastre, dar s-ar putea ca climatul astral al acestei zile să readucă în actualitate unele dubii şi frici în această direcţie. În cazul altor nativi, poate fi vorba de neîncredere în raport cu un prieten, generată probabil de unele sume de bani pe care ţi le datorează şi evită să ţi le restituie. Oricare ar fi situaţia, cert este că trebuie rediscutate anumite chestiuni de substanţă.

Peşti

Astăzi nu reacţionezi prea bine la demonstraţii de autoritate, nici dacă vin din partea superiorilor, nici dacă ţi le serveşte partenerul. Tocmai din acest motiv te străduieşti să te exprimi pe un ton calm şi să nu împingi eventualele situaţii tensionate să escaladeze la certuri în toată regula. Cu partenerul s-ar putea să-ţi iasă, deoarece ştii exact cum să-l iei, dar cu şefii s-ar putea să ai mai mult de furcă decât ţi-ai imaginat. Caută să-ţi stăpâneşti eventualele reacţii necontrolate şi să nu torni gaz pe foc. S-ar putea să-ţi fie mult prea greu să-l stingi complet cândva mai încolo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici