HOROSCOP 12 iunie: Astrologul Anca Martin îţi spune ce zodii trebuie să se aştepte la schimbări în carieră şi pe plan personal

Luna din Balanţă trimite astăzi o serie de aspecte tensionate la Mercur şi Marte din Rac, respective la Saturn şi Pluto retrograde din Capricorn. Se formează astăzi un puternic careu în T pe semne Cardinale care îndeamnă Berbecii, Racii, Balanţele şi Capricornii la schimbări necesare pe plan relaţional, carieristic, personal sau familial.

8100 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 12 iunie: Astrologul Anca Martin îţi spune ce zodii trebuie să se aştepte la schimbări în carieră şi pe plan personal

HOROSCOP 11 iunie 2019

Berbec

Se remarcă astăzi o lipsă de echilibru între viaţa ta de familie şi cea de carieră, situaţie care s-ar putea să dureze de mai multă vreme sau pe care o observi abia astăzi, când cei dragi, superiorii sau partenerul cel mai probabil îţi transmit faptul că trebuie să-ţi reierahizezi priorităţile sau să-ţi faci ordine în program. Aşadar, ar trebui ca tensiunea de astăzi să constituie semnalul că a venit vremea să-ţi echilibrezi programul. Nu poţi să te concentrezi doar pe serviciu sau să faci treabă de mântuială la serviciu pentru că ceea ce se întâmplă acasă te solicită prea mult.

 

Taur

Eşti destul de combativ(ă) în comunicare astăzi, semn că s-ar putea să depăşeşti graniţa dintre agresivitate şi asertivitate mai repede decât te-ai aştepta. În felul acesta, s-ar putea să ai destul de mult de suferit în raport cu colegii de muncă, cu care rişti să ajungi să te cerţi. Ori poate nivelul tău de productivitate scade pentru că tensiunea şi nervii nu te mai lasă să te concentrezi pe ceea ce ai de făcut. În cazul în care vrei pleci într-o călătorie şi te pui pe drum mai târziu decât ţi-ai propus, nu te grăbi. Nu-i momentul să-ţi asumi riscuri.

 

Gemeni

Din punct de vedere financiar, s-ar putea să nu treci prin cea mai bună perioadă acum. Apar cheltuieli neplanificate de unde te aşteptai mai puţin şi abia le mai faci faţă. Acest lucru şi-ar putea pune amprenta serios pe capacitatea ta de cumpărare. Iar dacă astăzi ar trebui să achiziţionezi un cadou pentru persoana iubită, copii sau pentru tine însuţi(ăţi) în semn de celebrare a unui eveniment important, s-ar putea să-ţi dai seama că nu ţi-l poţi permite. Nu te îngrijora prea tare întrucât o alternativă mai avantajoasă s-ar putea să te aştepte la câteva clicuri distanţă. Mai fă săpături.

 

Rac

Se conturează astăzi o stare de tensiune între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau afaceri care riscă să se răsfrângă asupra mediului familial, mai ales dacă derulezi o afacere cu persoana iubită sau obişnuieşti să aduci acasă stresul cu care te confrunţi la serviciu. Dacă observi că se schimbă climatul pe plan domestic, trebuie să iei imediat măsuri, căci altfel există riscul să ajungi să nu te mai înţelegi cu nimeni. Iar cea mai eficientă soluţie în acest caz este de a pune lucrurile în ordine în raport cu cel drag sau cu asociatul(ţii). Căutaţi împreună o rezolvare rapidă.

 

Leu

Ai parte astăzi de multe provocări la serviciu sau pe partea de sănătate, iar acestea te pun pe gânduri şi-şi lasă amprenta pe starea ta de spirit. De fapt, riscă să te influenţeze într-atât de mult încât abia se mai poate discuta cu tine. Nu este de mirare aşadar că s-ar putea să ajungi în situaţia în care te răsteşti la cei din jur şi spui lucruri pe care în zadar mai încerci dup-aceea să le retragi. Prin orice ai trece astăzi, este important să trasezi o limită şi să-ţi pui tactul şi diplomaţia să vegheze continuu împotriva încălcării ei.

 

Fecioară

Încă de astăzi, se prefigurează planuri de weekend cu prietenii sau ieşiri cu persoana iubită şi/ sau copiii. Ori poate te întâlneşti cu oportunităţi de dezvoltare pe termen lung sau de a te alătura unui proiect de grup. Oricare ar fi situaţia, cert este că trebuie să investeşti nişte sume frumuşele în aceste întreprinderi. Dacă îţi gestionezi bugetul cu atenţie, s-ar putea să reuşeşti să le faci pe toate fără prea mari greutăţi. În caz contrar, s-ar putea să te usture buzunarele mult şi bine de acum înainte. Nu te întinde nici un centimetru mai mult decât te ţine plapuma.

 

Balanţă

Atât pe plan familial, cât şi la nivel profesional, aşteptările sunt mari să operezi la un nivel foarte ridicat, să te ocupi de tot felul de lucruri şi să satisfaci tot felul de standarde. S-ar putea totuşi să-ţi fie dificil să faci acest lucru, ceea ce te frustrează şi riscă să-ţi producă o lipsă de echilibru destul de serioasă pe plan personal. Din păcate, nu ai cum să mulţumeşti pe toată lumea şi să dai dovadă de acceaşi implicare pe ambele planuri, deci caută să-ţi reevaluezi priorităţile de moment şi apoi acţionează în consecinţă. În felul acesta, nu te suprasoliciţi.

 

Scorpion

Treci acum printr-o perioadă în care se rostesc multe reproşuri în jurul tău, se foloseşte un ton ridicat, arareori se poartă cineva conform principiilor sale şi ai cam ajuns în punctul în care nu-ţi dai seama pe cine şi ce să mai crezi. În consecinţă, s-ar putea să ajungi în punctul de a internaliza această stare de tensiune, care mai departe îţi afectează echilibrul gândurilor şi al stării de spirit. Poate că ar trebui să te deschizi mai puţin la ce este afară momentan. Dacă poţi, permite să intre doar lucrurile, oamenii şi vorbele care te ajută să evoluezi frumos.

 

Săgetător

S-ar putea ca astăzi să realizezi că situaţia financiară pe care o ai în acest moment nu-ţi permite să te implici într-un proiect care crezi că te-ar fi animat foarte puternic. Sau probabil că ziua de mâine te face să-ţi treacă un fior rece pe şira spinării din cauza faptului că nu te simţi suficient de stabil(ă) pe plan financiar şi mult prea expus(ă) la cheltuieli pe care nu le poţi susţine sau la circumstanţe şi mai precare din punct de vedere economic. Oricare este situaţia, încearcă să gândeşti pozitiv. Rezolvările vin doar acelora care adoptă o mentalitate de învingător.

 

Capricorn

Discuţiile în contradictoriu cu partenerul de viaţă te-ar putea împiedica astăzi să performezi la înălţime pe plan profesional. Mintea îţi eete tot la criticile care ţi s-au adus şi nu reuşeşti să te concentrezi pe ceea ce ai de făcut. Sau poate tensiunea se remarcă în raport cu asociatul(ţii), ceee ce poate duce la dezechilibre serioase în ce priveşte exerciţiul autorităţii la muncă. Vă arogaţi drepturi pe care nu le aveţi, aruncaţi pisica în curtea celuilalt, uitaţi, în sfârşit, care vă erau atribuţiile. De asemenea, dacă ai parte de provocări în relaţia cu un client, ai grijă cum le gestionezi.

 

Vărsător

Ziua de astăzi ar putea fi una neaşteptat de dificilă. Te confrunţi poate cu situaţii-limită la muncă ori se întâmplă ceva evident greşit în privinţa sănătăţii tale, lucruri care te-ar putea face să te îndoieşti de capacitatea Universului de a răsplăti pe cei ca tine, care încearcă să evolueze şi să nu rănească pe nimeni în drumul lor spre devenire. Este clar că te afli într-un moment de turnură, dar depinde doar de tine pe ce cale o iei. Poţi da cu piciorul unor mari progrese făcute până acum sau poţi să perseverezi şi atunci când ţi se pun piedici.

 

Peşti

Anumite aspecte ale vieţii sociale sau sentimentale sau modul în care se combină acestea îţi creează unele frustări sau îţi alimentează unele atitudini nesănătoase faţă de oameni importanţi din viaţa ta, fie că vorbim de persoana iubită sau de prieteni. Este evident că se întâmplă ceva într-unul dintre aceste domenii şi nu eşti deloc mulţumită de felul în care evoluează lucrurile. Sau poate nici nu eşti conştient(ă) că degenerează şi că ar fi momentul să pui piciorul în prag şi să faci ceva ferm în acest sens. Analizează situaţia, vezi ce-i de făcut şi taie răul de la rădăcină imediat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici