HOROSCOP 15 iulie 2019: Zodiile care pot avea parte de surprize plăcute

Săptămâna debutează cu un aspect armonios de trigon între Luna din Capricorn şi Uranus din semnul Taurului. Zodiile de Pământ (Taur, Fecioară şi Capricorn) pot avea parte de surprize plăcute în planul carierei, al vieţii sentimentale sau la nivel financiar.

4964 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 15 iulie 2019: Zodiile care pot avea parte de surprize plăcute

HOROSCOP 15 iulie 2019: Zodiile care pot avea parte de surprize plăcute

Berbec

Semne bune începutul de săptămână are. Eforturile întreprinse în plan profesional sau, după caz, orele suplimentare petrecute la serviciu dau astăzi roade. Primeşti poate un bonus la salariu sau o primă ori ai parte de promisiuni ferme cu privire la o mărire salarială. Oricare ar fi situaţia, cert este că-ţi merge bine şi în carieră, dar şi la nivel financiar. Este drept că ar trebui să apară mai multe schimbări în bine pentru a fi pe deplin mulţumit(ă) de parcursul tău pe acest plan, dar măcar apar semne clare că te îndrepţi în direcţia potrivită. Încearcă să menţii acest ritm.

Taur

Începi săptămâna pe cai mari. Nivelul tău de energie este la cote maxime, eşti optimist(ă) şi descoperi oportunităţi în situaţii care altfel te-ar fi făcut să-ţi pierzi speranţa în mai bine. În cazul anumitor nativi(e) ai(le) acestui semn, poate fi vorba despre o plecare într-o delegaţie în străinătate sau la mare distanţă de casă. Alţii(tele) se înscriu la cursuri de perfecţionare, fie pe plan profesional, fie la nivel personal. Indiferent care dintre aceste scenarii devine realitate, cert este că te afli pe o pantă ascendentă. Înveţi lucruri noi despre tine şi domeniul tău de activitate şi le pui în practică.

Gemeni

Te resimţi încă lunea aceasta după oboseala acumulată săptămâna trecută sau în weekend-ul care tocmai s-a încheiat, dar cu toate că bateriile tale nu sunt încărcate suficient şi duci dorul unei zile libere suplimentare, începi totuşi săptămâna bine. Apar mici progrese pe plan financiar sau amortizezi în timp record unele cheltuieli neprevăzute. Deşi nu sunt toate aşa cum ţi-ai dori să fie, ai un tonus mental bun şi reuşeşti să faci faţă oricărei provocări cu care te întâmpină ziua de luni. Încearcă să-ţi cultivi această stare de spirit, astfel încât să te ţină mult şi bine în zilele care urmează.

Rac

Cu toate că nu eşti cea mai comunicativ(ă) persoană din lume, s-ar putea ca astăzi să impresionezi prin capacitatea ta de a coagula un grup care împărtăşeşte aceleaşi idealuri şi viziuni în jurul unei scop comun. Pe fundalul aspectelor astrale ce se perfectează azi, eşti comunicativ(ă), sociabil(ă), legi relaţii şi stabileşti colaborări. Aşadar, dacă ar trebui să porţi discuţii importante săptămâna aceasta, caută să le programezi cândva în decursul zilei de astăzi. Nu numai că ajungeţi la un consens în privinţa aspectelor mai sensibile, dar reuşiţi, de asemenea, să conturaţi primele planuri de acţiune pe care le veţi aplica împreună.

Leu

Începi săptămâna cu un avânt nesperat de mare în tot ceea ce prespune activităţi profesionale. Dai dovadă de un randament ridicat, îţi organizezi bine sarcinile şi reuşeşti să le duci pe toate la bun sfârşit. Dacă nu ţi-ai propus să finalizezi treburi prea dificile pe astăzi şi le termini la timp pe cele de pe agenda acestei zile, n-ar strica să te apuci de cele de mâine. În felul acesta, îţi uşurezi programul pe mâine, când te poţi concentra mai multe pe activităţi care implică mai multă creativitate decât eficienţă. În felul acesta, îmbini utilul cu plăcutul şi înregistrezi progrese.

Fecioară

Începutul acestei săptămâni te găseşte inspirat(ă) şi entuziast(ă), cu nivelul de creativitate la cotele cele mai ridicate. S-ar putea aşadar să nu dovedeşte prea multă productivitate în raport cu acele sarcini de serviciu care nu-ţi stârnesc interesul sau care implică acţiuni repetitive şi o anumită rutină. În schimb, vii cu soluţii originale la acele probleme de ordin profesional care te provoacă să-ţi pui mintea la contribuţie. De asemenea, după programul de la serviciu, te bucuri de momente frumoase în compania partenerului şi/ sau a copiilor. Dacă n-aţi plănuit să faceţi ceva special de la prânz încolo, nu mai pierdeţi vremea.

Balanţă

Începutul acestei săptămâni aduce deznodământul fericit al unor situaţii de familie mai complicate cu care te-ai confruntat în ultima perioadă. Simţi aşadar că ţi se ia o piatră de pe inimă şi că poţi, în sfârşit, să te concentrezi pe alte lucruri. În cazul altor nativi(e), poate fi vorba despre unele investiţii în spaţiul de locuit, care vizează fie nişte mici decoraţiuni, fie un proiect mai amplu de amenajare sau construcţie. Dacă nu eşti singurul care acoperă aceste cheltuieli, este foarte important să te consulţi cu celelalte părţi implicate înainte a achiziţiona ceva sau a aduce o modificare planului iniţial.

Scorpion

În cazul tău, începutul de săptămână este unul propice întâlnirilor de afaceri cu colaboratori şi clienţi mai vechi sau mai noi. Aşadar, dacă urmăreşti să stabileşti nişte conexiuni cu persoane importante din domeniul tău de activitate, propune-le să vă întâlniţi în decursul zilei de azi pentru a discuta un eventual parteneriat. S-ar putea să fii plăcut suprins(ă) de cât de multe suprapuneri există între viziunile şi idealurile voastre. Pe de altă parte, aceasta este o zi bună şi pentru conversaţii cu cel drag pe diverse teme care altfel ar produce tensiuni între voi. Mizaţi pe sinceritate şi încurajaţi la dialog.

Săgetător

Lunea aceasta vine la pachet cu oportunităţi de câştig. Nu te aştepta însă la sume care să te dea pe spate. S-ar putea să fie vorba doar despre unele ciubucuri realizate extraprofesional care îţi iau de pe umeri grija unor cheltuieli neprevăzute, mai ales în cazul în care ai un buget fix perioada aceasta. În cazul altor nativi(e), suplimentele financiare s-ar putea să se mai lase aşteptate o vreme, deoarece abia astăzi se întâlnesc cu acele oportunităţi care le permit să-şi înmulţească resursele. Oricare ar fi situaţia, cert este că nu o duceţi tocmai rău pe acest plan zilele acestea.

Capricorn

Astrele prognozează în cazul tău un început de săptămână pozitiv şi optimist. Sau poate că nu toate sunt aşa cum le-ai plănuit, dar ai ochelarii roz pe nas şi vezi oportunităţi acolo unde altfel ai fi sesizat doar riscuri de eşec. Această turnură de perspectivă se datorează, cel mai probabil, unor schimbări favorabile pe plan sentimental. Te înţelegi mai bine cu partenerul perioada aceasta sau ai depăşit un impas de comunicare cu copiii, iar orice provocare cu care te-ai putea întâlni astăzi nu-ţi mai pare atât de mare atunci când ştii că acasă te aşteaptă armonie în raport cu apropiaţii.

Vărsător

Aspectele astrale de astăzi nu ne divulgă prea multe informaţii despre cum te va trata începutul acestei săptămâni, dar unele lucruri sunt totuşi certe: orice s-ar întâmpla pe parcursul zilei de azi, este important să nu uiţi că familia, de origine sau cea pe care ţi-ai întemeiat-o tu, reprezintă întotdeauna plasa ta de siguranţă. Indiferent dacă te întâlneşti cu provocări de ordin financiar sau simţi că problemele te depăşesc, poţi apela la ei ori de câte ori povara este prea grea. Nu le ascunde ce se-ntâmplă şi ai curajul să fii vulnerabil(ă). Nu înseamnă că eşti slab(ă) dacă ceri ajutor.

Peşti

În cazul tău, ziua de luni este una extrem de propice oricăror activităţi care implică să interacţionezi cu cei de lângă tine. Cei(le) mai favorizaţi(te) nativi(e) sunt aceia(lea) care activează în domenii care implică un contact direct şi permanent cu alte persoane, indiferent dacă lucrează în vânzări sau sunt liber profesionişti. Pe fondul climatului astral de azi, poţi închega relaţii profesionale sau prietenii care vor avea un efect benefic asupra evoluţiei tale în carieră. Ţi se propune poate să te alături unui proiect care îţi animă interesul sau care îţi poate aduce multe beneficii pe termen lung. Nu rata oportunitatea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici