HOROSCOP 17 septembrie 2019: Zodiile care primesc astăzi multă stăpânire de sine în situaţiile-limită cu care se confruntă

Luna intră astăzi în semnul Taurului, de unde le trimite zodiilor de Pământ (Taur, Fecioară şi Capricorn) stăpânire de sine în situaţiile-limită din planul financiar, amoros ori profesional.

3293 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 17 septembrie 2019: Zodiile care primesc astăzi multă stăpânire de sine în situaţiile-limită cu care se confruntă

HOROSCOP 17 septembrie 2019

Berbec

Luna intră astăzi în casa finanţelor şi a bunurilor din horoscopul tău general, făcând din acest sector o prioritate pentru tine marţea aceasta. Pe de-o parte, îţi aduce în cale oportunităţi de a-ţi rotunji veniturile şi/ sau de a valorifica o parte din economiile pe care le-ai realizat până acum. Pe de altă parte, s-ar putea să îţi atragă atenţia că obiceiurilor tale de consum nu le-ar strica unele ajustări, mai ales dacă ai cheltuit destul de mult în ultima vreme. În funcţie de modul în care ţi-ai gestionat veniturile, efectele acestui tranzit selenar pot fi dintre cele mai diverse.

Taur

Luna poposeşte azi în semnul naşterii tale, conferindu-ţi în acelaşi timp mai multă energie, dar şi tendinţa de a o risipi fără să realizezi mare lucru. Este drept că te simţi mai bine decât ieri, când stăteai destul de nefericit la acest capitol, dar nu te lăsa dus(ă) de val. Încurajat(ă) de acest imbold de vitalitate, ai putea fi tentat(ă) să îţi iei în spate mai mult decât poţi duce, suprasolicitându-te încă de la începutul săptămânii. Caută aşadar să îţi dozezi eforturile şi să îţi ordonezi programul, astfel încât să te ţină bateriile până în weekend pentru activităţi de agrement.

Gemeni

Luna ajunge astăzi în casa subconştientului din horoscopul tău general, ceea ce poate să activeze unele tendinţe de obtuzitate pe care nu credeai nici tu că le ascunzi. De regulă, eşti o persoană spontană şi deschisă la nou, dar tranzitul acestui astru te-ar putea face destul de refractar(ă) la orice schimbare, chiar dacă este spre binele tău. Cu toate că ar fi lucruri care ar merita ajustate, te temi de necunoscut şi preferi să rămâi în acea zonă de confort pe care o cunoşti, dar care nu îţi face neapărat bine. Încearcă să nu cultivi aceste tipare de gândire învechite.

Rac

Luna intră azi în casa proiectelor de grup, a planurilor de viitor şi vieţii sociale din horoscopul tău general, semn că centrul tău de interes ar trebui să fie prietenii şi tot ceea ce ar putea avea efect pe termen lung, fie că vorbim de relaţii sau iniţiative de tot felul. Este posibil aşadar să cunoşti astăzi oameni noi care te inspiră şi cu care ai multe lucruri în comun. Poţi face, de asemenea, progrese notabile în ceea ce priveşte dezvoltarea sau extinderea unui business. Iar dacă eşti în căutare de finanţatori, s-ar putea să dai peste persoane de bine.

Leu

Cu Luna în casa carierei, prima parte a acestei săptămâni este una destul de reuşită în plan profesional. Ţi se oferă oportunităţi să te remarci în faţa şefilor sau chiar în afara actualului loc de muncă. Laşi o impresie pozitivă durabilă în legăturile cu capacităţile tale în domeniu şi cu abilităţile tale de lider. Faci faţă cu bine presiunii şi răspunderilor pe care le implică activităţile tale de la serviciu. Se poate spune că eşti pe o pantă ascendentă care te poate duce mai departe decât ţi-ai imaginat. Trebuie doar să nu laşi ştacheta jos şi să nu te pierzi.

Fecioară

Luna pătrunde astăzi în casa filozofiei personale, a studiilor şi a călătoriilor. Fie că se arată sau nu oportunităţi de a studia la mare depărtare de casă ori de a pleca în delegaţii sau într-un schimb de experienţă, caută să faci tot posibil să înveţi ceva nou, despre tine sau domeniul în care activezi. Încearcă să găseşti seminare în zona ta sau cărţi din care te poţi documenta. De asemenea, dacă urmăreai momentul potrivit să abordezi un funcţionar public în legătură cu o situaţie mai aparte, fă-ţi azi curajul de a da o fugă până la instituţia statului aferentă chestiunii.

Balanţă

Luna pătrunde azi în casa banilor şi a bunurilor deţinute şi/ sau câştigate cu partenerul de viaţă şi/ sau afaceri. În cel mai fericit caz, s-ar putea ca unul dintre voi să aibă o idee fezabilă în legătură cu o modalitate prin care vă puteţi suplimenta bugetul şi/ sau investi o parte din banii pe care i-aţi pus deoparte. Scenariul mai puţin plăcut este acela în care trebuie să descurcaţi iţele unei probleme serioase de ordin financiar cu care vă ocupaţi. Oricare ar fi situaţia, cert este că lucrurile se vor aşeza în favoarea voastră mai devreme sau mai târziu.

Scorpion

Luna ajunge astăzi în casa parteneriatelor de viaţă şi/ sau afaceri din horoscopul tău general, prilej numai bun să te concentrezi mai mult pe relaţia cu partenerul. Dacă nu eşti implicat(ă) într-o relaţie, dar ai pus ochii pe cineva special, caută să îl/o abordezi întrucât succesul va fi de partea ta. Nativii(ele) acestui semn care urmăresc să curteze un potenţial client important sau să îi propună cuiva o colaborare ar putea face astăzi pasul cel mare. Orice iniţiativă menită să stabilească sau să cultive relaţii va fi încununată de succes astăzi. Scoate-ţi la înaintare arsenalul imbatabil de şarm şi diplomaţie.

Săgetător

Luna intră azi în casa muncii şi a sănătăţii fizice din horoscopul tău general, creând o punte de legătură între performanţele de la serviciu şi starea ta de bine. Randamentul tău este direct proporţional cu nivelul de energie de care te bucuri, semn că pentru a te bucura de un nivel de productivitate ridicate, este necesar să te ocupi de nevoile organismului tău. Acest lucru implică şi să faci mişcare atunci când nu îţi vine deoarece te va ajuta să te dezmorţeşti, atât la nivel fizic, cât şi mental. De asemenea, încearcă să optezi pentru un meniu sănătos şi echilibrat.

Capricorn

Luna poposeşte astăzi în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, indiciu numai bun să faci din cei dragi o prioritate, cel puţin după programul de la locul de muncă. Petrece timp împreună cu ei, de preferat toţi laolaltă, închideţi-vă telefoanele şi dedaţi-vă acele activităţi care vă face tuturora plăcere, dar pe care aţi amânat-o de prea multă vreme. În cazul în care nu ai încă pe cineva, dedică timp hobby-urile tale, iar dacă eşti pregătit(ă) să cunoşti oameni noi, caută să ieşi în oraş. Nu lipsesc oportunităţile de a flirta şi a cunoaşte persoane cu totul interesante.

Vărsător

Cu Luna în casa familiei din horoscopul tău general, cei dragi ai casei ar trebui să ocupe un loc fruntaş în lista ta de priorităţi. Îngrijeşte-te să vorbeşti cu ei despre nevoile şi dorinţele lor, iar dacă traversează unele încercări, caută să îi ajuţi. Tot acum, poţi să te ocupi de chestiuni care vizează spaţiul locativ. Poţi porni sau face progrese notabile în ceea ce priveşte construcţia, amenajarea sau redecorarea casei sau poţi primi o ofertă avantajoasă de a înstrăina, cumpăra sau închiria un apartement sau un teren. Pare că lucrurile în direcţia pe care ai plănuit-o pe aceste planuri.

Peşti

Luna ajunge astăzi în casa comunicării din horoscopul tău general. Pe fondul tranzitului ei, abilităţile tale de comunicare şi socializare se potenţează, ceea ce îţi uşurează orice iniţiativă care ţine de legarea sau consolidarea unor relaţii, fie ele personale sau profesionale. Ai fler în exprimare, ştii cum să pui problema şi împături frumos ce ai de zis în cuvinte care nu lezează şi nu lasă loc de interpretări. De asemenea, eşti foarte activ(ă): alergi de colo-colo şi rezolvi tot felul de lucruri de pe programul zilei. Te poate surprinde un telefon de la o rudă cu care n-ai mai vorbit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici