HOROSCOP 18 iulie 2019: Veşti bune pentru zodiile de Apă/ Racii şi Peştii primesc un plus de creativitate şi empatie

Luna din Vărsător aplică astăzi la două aspecte tensionate - unul de careu cu Uranus din Berbec şi unul de opoziţie cu Marte din Leu -, configuraţii astrale care ar putea pune în dificultate zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion şi Vărsător). Se anunţă veşti bune însă pentru semnele de Apă (Rac, Scorpion şi Peşti), care pe fondul aspectului armonios de trigon între Venus din Rac şi Neptun retrograd din Peşti se bucură de un plus de creativitate şi empatie.

4286 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 18 iulie 2019: Veşti bune pentru zodiile de Apă/ Racii şi Peştii primesc un plus de creativitate şi empatie

HOROSCOP 18 iulie 2019

Berbec

Dacă te gândeşti să faci unele investiţii astăzi, iar bugetul tău nu poate susţine şi cheltuielile personale şi pe cele care vizează planuri de viitor, poate ar fi mai bine să le sacrifici pe cele din urmă în favoarea celor dintâi. Acest lucru se datorează faptului că nu este cel mai bun moment acum să glisezi sume consistente în direcţia unor proiecte colective sau iniţiative cu bătaie lungă. S-ar putea ca acestea să te supună la riscuri pe care situaţia ta financiară actuală nu le poate admite. În familie, pe de altă parte, nu ai parte de nicio presiune suplimentară.

Taur

Viaţa de familie şi cariera te solicită în egală măsură astăzi, dar în cel de-al doilea sector s-ar putea să resimţi presiunea suplimentară a unor tensiuni între tine şi superiori. În felul acesta, ţi-e greu să-ţi ordonezi programul aşa cum se cuvine şi n-ar trebui să te mire dacă te copleşesc cu totul cele ce se întâmplă acum în plan profesional. Pe de altă parte, poţi înregistra progrese notabile în vederea atragerii unor sponsori sau stabilirii unor colaborări cu persoane care îţi împărtăşesc idealurile şi viziunile. De asemenea, întâlnirile cu prietenii te ajută să te destresezi şi să-ţi încarci bateriile.

Gemeni

Nu face comparaţii între evenimente trecute cu deznodământ nefericit şi altele din rezent cu care se aseamănă. S-ar putea să tragi unele concluzii pripite în legătură cu evoluţia lor sau să-ţi pierzi speranţa prematur, când de fapt toate indiciile prevesteau un final favorabil. Într-o manieră asemănătoare, s-ar putea să spui sau să faci lucruri pe care le vei regreta cândva mai târziu sau dimpotrivă, dai cu piciorul unor oportunităţi să-ţi faci vocea auzită pentru că nu crezi că opinia ta poate schimba ceva. Vestea bună este însă că pe plan financiar, o duci bine. Totuşi, nu te înhăma la cheltuieli.

Rac

Începi ziua relativ binedispus(ă), însă modul în care evoluează lucrurile peste zi s-ar putea să-ţi ştirbească din entuziasm. Se ivesc poate unele cheltuieli neprevăzute care te împiedică să investeşti în unele planuri de viitor sau proiecte de weekend la care ai fi vrut să participi alături de prieteni. Dacă este vorba de o pagubă încasată de pe urma unor investiţii mai puţin înţelepte, caută să vezi ce anume te-a adus în această situaţie. S-ar putea să ai parte de o revelaţie care te va ajuta ca istoria să nu se repete altcândva. Încearcă să nu te laşi prea mult afectat(ă).

Leu

Te trezeşti în toane bune şi cu un tonus mental ridicat, dar s-ar putea ca situaţia să se schimbe pe fondul unor probleme de ordin relaţional. Îţi displace atunci când ţi se spune ce să faci sau cineva se foloseşte abuziv de bunătatea ta. Aşa se face că pot apărea tensiuni între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau de afaceri dacă echilibrul forţelor nu este unul egal. Dacă se ajunge la conflicte, este evident faptul că trebuie să rediscutaţi barierele dincolo de care niciunul dintre voi nu poate să treacă. În caz contrar, relaţia voastră va suferi foarte mult.

Fecioară

Dintre toate zilele acestei săptămâni, s-ar putea ca aceasta să fie cea mai puţin reuşită dintre ele. Nu prea eşti în apele tale sau chiar nu te simţi bine la nivel fizic, ceea ce interferează cu ceea ce ţi-ai propus să realizezi în plan profesional astăzi. Nivelul tău de productivitate este redus, te concentrezi mai greu şi te adaptezi cu mai multă dificultate decât de obicei la schimbările survenite în program. Cu toate acestea, te descurci bine în interacţiunile cu ceilalţi. Când te animă o idee sau un obiectiv, treci peste neplăcerile cu care te confrunţi şi excelezi în toate.

Balanţă

Toate par să meargă conform planului la nivel profesional, dar în viaţa ta amoroasă sau în relaţia cu prietenii, sunt multe aspecte care lasă de dorit. Este posibil ca persoanei iubite să-i fi năzărit că unul dintre amicii tăi nutreşte alt fel de sentimente pentru tine sau poate tu eşti cel(a) care simte să nu poate să aibă încredere deplină în cel drag. Este cât se poate de evident că, dacă lăsaţi lucrurile să evolueze în această direcţie, se va ajunge la situaţii tensionate care riscă să aducă schimbări nedorite în planul vieţii sociale şi în cuplul format cu partenerul.

Scorpion

S-ar putea ca ziua de astăzi să-ţi aducă unele oportunităţi pe ultima sută de metri, înainte de debutul weekend-ului. Unele probleme de familie s-ar putea totuşi să nu-ţi permită să petreci ore suplimentare la birou pentru a profita de aceste şanse de afirmare. În consecinţă, trebuie să faci unele alegeri: fie îţi asumi reproşurile partenerului şi ale celor dragi şi te concentrezi pe carieră, fie te ocupi de cele ale casei şi ratezi unele oportunităţi preţioase de ordin profesional. Orice ai decide, este important să-ţi asculţi inima. Ea este cea care are răspunsul corect în ceea ce priveşte această dilemă.

Săgetător

Poartă-te cum ţi-e vorba şi vorbeşte cum ţi-e portul. Acesta ar cam fi mesajul astrelor astăzi. Nu promite mai mult decât poţi duce la bun sfârşit şi nu face lucruri care susţii sus şi tare că nu te caracterizează. De asemenea, aşteaptă-te ca unele sarcini de serviciu să implice în practică activităţi care, în teorie, nu făceau obiectul lor. S-ar putea deci să fii pus(ă) în dificultate şi să-ţi vină greu să le duci la bun sfârşit. În cele din urmă, vei avea sorţi de izbândă, dar nu fără să treci prin nişte provocări destul de mari pe parcursul zilei.

Capricorn

Recomandarea astrelor pentru astăzi ar fi aceea să nu te întinzi mai mult decât te ţine plapuma. Ai putea fi tentat(ă) să achiziţionezi diverse lucruri care îţi fac cu ochiul, dar care nu reprezintă o prioritate pentru tine în acest moment. sau poate iei unele decizii spontane cu privire la weekend-ul acesta care implică nişte cheltuieli pe care nu ţi le permiţi momentan. În ambele cazuri, se doreşte să te gândeşti de două ori înainte să scoţi cardul la înaintare. Te poţi bucura de un sfârşit de săptămână reuşit în compania prietenilor şi a persoanei iubite fără să cheltuieşti exagerat.

Vărsător

Dacă tu şi partenerul traversaţi un impas perioada aceasta, nu te destăinui părinţilor în speranţa că te pot ajuta într-un fel sau altul. Intenţiile lor sunt, fără doar şi poate, cele mai bune, dar s-ar putea să nu înţeleagă pe deplin problemele cu care vă confruntaţi, încurajându-te să iei iniţiative care fac mai mult rău decât bine. Caută să comunici cu cel drag şi să descoperiţi împreună cea mai bună soluţie. Vestea bună este însă că, în plan financiar, stai destul de bine. Poate că nu s-ar strica o ieşire romantică în afara localităţii în weekend pentru a vă regăsi.

Peşti

Nu te baza pe informaţii trunchiate nici la serviciu, nici în ceea ce priveşte remediul pentru o afecţiune cu care te-ai pricopsit de curând. S-ar putea ca, în ambele cazuri, să amplifice problemele cu care te confrunţi. Cere opinia unui al doilea specialist şi lămureşte-ţi orice nedumerire înainte să te pui pe treabă la muncă. S-ar putea ca un coleg de muncă să vrea să te inducă în erorare şi să-i cazi în capcană. Cât priveşte starea de sănătate, aceasta se ameliorează vizibil graţie armoniei de care te bucuri acasă. Atenţia acordată de partener şi copii are un efect tămăduitor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici