HOROSCOP 20 iunie: Zodiile Cardinale vor avea parte de tensiuni pe plan profesional şi sentimental

Marte din Rac aplică astăzi la un aspect tensionat de opoziţie cu Pluto retrograd din Capricorn, prelungind starea de anxietate a zodiilor Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă şi Capricorn) cu privire la unele chestiuni familiale, profesionale sau sentimentale. Careul trasat de Luna din Vărsător lui Uranus din Taur le produce o stare similară semnelor Fixe (Taur, Leu, Scorpion şi Vărsător).

6323 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 20 iunie: Zodiile Cardinale vor avea parte de tensiuni pe plan profesional şi sentimental

HOROSCOP 20 iunie:

Berbec

Se menţine şi astăzi lipsa de echilibru între planul carierei şi cel al familiei, dar la această dizarmonie între cele două domenii de viaţă se mai adaugă şi faptul că ţi se exacerbează unele temeri legate de finanţe sau stabilitatea ta economică pe termen lung. Este posibil ca unele iniţiative antreprenoriale să nu fi mers aşa cum te-ai aşteptat şi să fi condus la unele pierderi neaşteptate. Oricare ar fi situaţia, cert este că trebuie să-ţi faci mai multă ordine în program şi să-ţi asumi mai puţine riscuri în perioada următoare. În caz contrar, surprizele nu se vor opri aici.

Taur

S-ar putea ca şi astăzi să nu faci prea bine diferenţa între asertivitate şi agresivitate, iar spre deosebire de ieri, când astfel de accese nu riscau să producă efecte pe termen lung pe plan relaţional, azi s-ar putea ca această atitudine combativă să se îndrepte în mod nefericit asupra superiorilor. Dacă urmăreşti să creşti în actualul loc de muncă şi să te poziţionezi cu o treaptă mai sus în ierarhia de la serviciu, trebuie să-ţi controlezi aceste ieşiri. Poţi pune în discuţie şi altfel chestiunile care te deranjează sau deciziile care ţi se par neinspirate. Încearcă să fii mai diplomat(ă).

Gemeni

Provocările întâmpinate ieri pe plan financiar se resimt şi astăzi, fie că se înmulţesc plăţile neaşteptate sau cheltuielile, fie că doar le percepi puternic efectul asupra bugetului de care dispui în a doua jumătate a săptămânii. Nu este de mirare că, pe acest fond, ţi se accentuează unele temeri sau nesiguranţe şi te gândeşti toată ziua la ce altceva rău ţi s-ar mai putea întâmpla. Planul astrelor nu este însă acela de a te aduce la capătul nervilor. Ce încearcă ele să-ţi transmită este că trebuie să te remontezi repede şi să preiei controlul asupra propriilor venituri. Ia măsuri imediat.

Rac

Ar putea apărea astăzi unele tensiuni între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau afaceri, datorate cel mai probabil unor diferenţe de personalitate dintre voi. Poate fi vorba, de asemenea, de o lipsă de consens în privinţa modului în care înţelegeţi să cheltuiţi sau să investiţi resursele comune, ceea ce provoacă unuia dintre voi temeri cu privire la modul în care relaţia voastră va putea rezista testului timpului. Este important ca, pe fondul acesta, să comunicaţi mai mult referitor la ceea ce consideraţi că sunt puncte slabe ale relaţiei voastre. În caz contrar, acestea vă pot urmări pentru multă vreme.

Leu

Dacă activezi în cadrul unui parteneriat profesional, lucrezi cu oamenii sau tu şi partenerul deţineţi o afacere comună, s-ar putea ca jocurile pentru putere sau lipsa echilibrului din relaţia voastră să conducă la un randament scăzut şi profituri mult sub aşteptări. Este clar că s-a produs o ruptură undeva pe parcurs, că idealurile şi viziunile voastre nu mai concid şi că trebuie să faceţi ceva în acest sens. Reconfiguraţi-vă îndatoririle şi drepturile, comunicaţi deschis despre nevoile şi dorinţele voastre, concentraţi-vă mai mult pe ceea ce vă uneşte şi mai puţin pe ce vă diferenţiază. Încă puteţi salva ce aţi construit.

Fecioară

Încă îţi este destul de dificil să-ţi împarţi timpul între viaţa socială şi cea sentimentală sau poate între preocupările de moment şi cele cu bătaie lungă. La această provocare se adaugă faptul că ai multe de rezolvat pe plan profesional. La sarcinile obişnuite avute pe rol se mai adaugă altele cu un grad de complexitate mai ridicat, care te solicită mental mai mult decât te-ai aşteptat. Trebuie să dai dovadă de eficienţă în modul în care îţi utilizezi timpul şi să-ţi planifici cu atenţie orele libere după tura de la muncă. În caz contrar, te-ai putea simţi copleşit(ă) de program.

Balanţă

Lucrezi foarte mult perioada aceasta sau poate că responsabilităţile care îţi revin pe acest plan nu-ţi permit să te detaşezi complet odată ce ajungi acasă. Acest fapt are un efect nefast asupra relaţiei tale cu cei dragi, dar mai ales asupra ta şi a partenerului de viaţă. S-ar putea ca astăzi să-şi găsească curajul de a-ţi spune că-i lipseşte timpul cu tine, că relaţia voastră a intrat într-o stare de inerţie şi că ar trebui să luaţi măsuri înainte ca situaţia să se înrăutăţească. Poate că nu vei reuşi să te desprinzi complet de griji şi frământări, dar poţi încerca.

Scorpion

Există anumite chestiuni domestice sau familiale care produc tensiuni între tine şi persoana iubită. Sau poate familia ta de origine se implică prea mult în anumite chestiuni care te privesc pe tine şi partener, cu toate că nu ai făcut decât să le ceri sfatul. Această insistenţă din partea alor tăi sau lipsa de înţelegere dintre tine şi cel drag riscă să te aducă la capătul răbdării şi să te expună riscului de a spune lucruri pe care le vei regreta mai devreme sau mai târziu. Caută să treci prin filtrul raţiunii orice gând înainte de a-l transforma în cuvânt.

Săgetător

Dacă te întâlneşti astăzi cu un client important sau negociezi un contract cu cineva, este vital să-ţi faci temele înainte şi să te pregăteşti pentru orice scenariu. Perspectivele financiare ale unei eventuale colaborări sunt mai mult decât promiţătoare şi ar fi păcat să pierzi această oportunitate dând dovadă de lipsă de profesionalism şi superficialitate. E drept că te descurci bine în situaţii-limită şi faci faţă cu succes schimbărilor neprevăzute de tactică, dar s-ar putea ca flexibilitatea ta să nu fie îndeajuns în anumite circumstanţe. Gândeşte-te aşadar la planuri B şi imaginează-ţi ce turnuri neaşteptate ar putea lua discuţiile purtate astăzi.

Capricorn

În cazul în care se menţin şi astăzi tensiuni între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau afaceri, cea mai neinspirată modalitate de a încerca să le înăbuşi este aceea de a miza pe un cadou scump sau orice alt tertip de acest gen menit să reinstaureze armonia între voi. În felul acesta, s-ar putea ca situaţia să se agraveze şi mai mult şi să conducă la discuţii în contradictoriu referitoare la modul în care înţelegi să-ţi gestionezi bugetul. În cazul altor nativi(e), s-ar putea ca disensiunile să vizeze faptul că nu vă rămân bani pentru altceva decât cheltuielile obligatorii.

Vărsător

Provocările întâmpinate pe plan profesional continuă şi astăzi, iar nivelul tău de energie pare să nu-şi fi revenit prea mult de ieri până astăzi. Familia începe să-şi exprime grijile cu privire la sănătatea ta fizică şi/ sau mentală, vizibil afectate de faptul că eşti supus(ă) constant la stres la locul de muncă. Unde mai pui că nu ai timp nici să-i mai ajuţi pe cei dragi prin casă şi ai pierdut cu totul contactul de ce se întâmplă prin gospodărie. Acesta ar trebui să fie un semnal de alarmă cât se poate de clar că nu mai poţi continua aşa.

Peşti

Ceva din comportamentul prietenilor şi/ sau al persoanei iubite te face să suspectezi că se întâmplă unele lucruri pe la spatele tău şi că ţi se ascund anumite chestiuni. Bănuieşti probabil că cei din anturaj le cunosc şi nu vor să ţi le împărtăşească ori poate crezi că partenerul ştie ceva legat de un/o amic(ă) de-a(l) tău/ta şi preferă să îl/o lase pe respectivul(a) să-ţi spună ce are de zis atunci când crede de cuviinţă. În orice caz, simţi că ceva nu este în regulă şi nu îţi place această ipostază. Încurajează la sinceritate şi se vor deschide în final.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici