HOROSCOP 22 martie 2019: Berbecii riscă să se certe cu şefii

HOROSCOP, vineri, 22 martie. Aspectele tensionate de careu ale Lunii din Balanţă cu Pluto şi Saturn din Capricorn sunt contrabalansate astăzi de triognul armonios pe care i-l trasează ea lui Venus din Vărsător. Iată că după toată munca depusă de Berbeci, Raci, Balanţe şi Capricorni, astrele le oferă un răgaz binemeritat.

4955 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 22 martie 2019: Berbecii riscă să se certe cu şefii

HOROSCOP zilnic: 22 martie 2019. Zodia pentru care astăzi apar oportunităţi de valorificare a economiilor

Horoscop Berbec 22 martie 2019

Împărtăşeşte-ţi visurile cu prietenii. Pentru că vor găsi inspiraţie în tine, s-ar putea să te bucuri de mare trecere pe plan social. Poţi descoperi că aveţi interese comune, fapt care te ajută şi pe tine să-ţi reconfigurezi unele aspiraţii şi să găseşti idei noi despre cum ţi-ai putea materializa un proiect la care te gândeşti de multă vreme. În raport cu superiorii însă, tensiunile mocnesc şi riscă să dea pe dinafară. Ori poate cariera ta sau a partenerului riscă să se interpună între voi. Este important să gestionezi astfel de momente cu multă înţelepciune, pentru că doar aşa eviţi disensiunile.

Horoscop Taur 22 martie 2019

Te confrunţi azi cu probleme complicate la serviciu şi cu o serie de sarcini aparent imposibile. Încercă să priveşti lucrurile dintr-o perspectivă diferită şi să cauţi soluţii originale la provocările cu care te confrunţi. Orice ajutor de la colegi, atâta timp cât ştii că sunt bine intenţionaţi, te ajută să te repui pe picioare, înapoi în cursa spre succes. Dacă te achiţi de aceste sarcini într-o manieră profesionistă, s-ar putea să atragi atenţia unei persoane care poate avea o influenţă benefică asupra carierei tale. Este important deci să livrezi rezultate care vorbesc în termeni clari despre valoarea ta ca profesionist.

Horoscop Gemeni 22 martie 2019

Ziua de azi este una a suişurilor şi coborâşurilor în raport cu persoana iubită şi copiii. Vor exista multe ocazii în care rămâi cu impresia că aveţi mentalităţi asemănătoare şi principii comune, dar tot la fel de dese vor fi şi situaţiile în care-ţi dai seama că mai aveţi mult de lucrat la capitolul încredere. Respectul faţă de libertatea personală a celor dragi este un subiect de maximă importanţă pe agenda zilei, deci caută să le arăţi celor dragi că nu te îndoieşti de capacitatea lor de a lua decizii bune privitoare la ei înşişi şi la voi ca familie.

Horoscop Rac 22 martie 2019

Foloseşte-te de climatul astral de astăzi pentru a restabili contactul cu membri ai familiei cu care nu ai mai vorbit de multă vreme. Cu siguranţă vor fi plăcut surprinşi de iniţiativa ta şi poţi avea ocazia astfel să faci primul pas în vederea rezolvării unor conflicte mai vechi. Astrele favorizează orice efort îndreptat în direcţia noilor începuturi pe plan familial, deci caută să profiţi de acest context cosmic. Pot interveni însă tensiuni între tine şi partener pe seama unor sarcini gospodăreşti de care ar fi trebuit să te ocupi acum multă vreme. Caută să-ţi faci puţin timp pentru ele azi.

Horoscop Leu 22 martie 2019

Unele probleme neaşteptate se pot ivi în timpul unor negocieri sau discuţii purtate în vederea stabilirii unor colaborări sau parteneriate. Planurile şi ideile tale par să nu fie atât de convingătoare pe cât te-ai aşteptat, iar potenţialul lor pare să treacă uşor cu vederea. O astfel de situaţie poate fi foarte frustrantă, dar nu grăbi lucrurile pentru că riscă să se complice şi mai mult. Încearcă să-ţi păstrezi cumpătul şi să dai dovadă de flexibilitate. Un sfat din partea partenerului de viaţă şi/ sau de afaceri te-ar putea ajuta să întorci situaţia în favoarea ta. Arată-te dispus(ă) să primeşti critici.

Horoscop Fecioară 22 martie 2019

Ţi-ar putea ieşi în cale astăzi oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/sau de valorificare a economiilor realizate până acum, dar încearcă să stabileşti un echilibru între profituri şi cheltuieli. Altfel, s-ar putea să te culci pe o ureche, crezând că dacă bagi mâna mai adânc în buzunar, vei reuşi să acoperi gaura din buget într-un fel sau altul. Nu arunca în stânga şi-n drepta cu banii căci nu ştii niciodată când se închide robinetul cu mici profituri pe lângă salariu. Caută deci să eviţi orice hazardare pe plan financiar. Acum este momentul să fii chibzuit(ă) şi înţelept(aptă) cu finanţele tale.

Horoscop Balanţă 22 martie 2019

Câteodată nu te simţi tocmai în largul tău în compania celor dragi, iar astăzi ar putea fi una dintre acele ocazii. De asemenea, poţi avea tendinţa de a-ţi expune punctele de vedere p.rintr-un ton ridicat şi o atitudine uşor agresivă. Tratează-i pe membrii familiei cu mai mult respect decât de obicei şi nu-i răni doar pentru că nu te simţi tu confortabil în pielea ta. Pe plan sentimental, toate par să meargă bine, semn că acum ar fi un moment bun să faci ceva special cu persoana iubită ori cu acel cineva care şi-a pus inima pe jar de curând.

Horoscop Scorpion 22 martie 2019

Dacă primeşti veşti care sunt prea bune ca să fie adevărate ori auzi zvonuri despre tine sau alţii care pur şi simplu te şochează, urmăreşte să vezi ce spun alte surse. S-ar putea să nu fie vorba decât despre unele vorbe care circulă, dar care nu au niciun fundament real. În rest, pari să nu te afli în cea mai bună formă, eşti destul de apatic(ă), iar agitaţia din jur nu face decât să-ţi accentueze starea de alienare şi singurătate. După programul de la muncă, urmăreşte să petreci mai mult timp cu familia. Ea te va ajuta să-ţi regăseşti optimismul.

Horoscop Săgetător 22 martie 2019

Investiţiile în proiecte de grup sau planuri de viitor ar trebui să mai aştepte. Climatul astral de astăzi nu prefigurează un deznodământ bun în situaţii ca acestea, deci caută să nu amesteci prieteniile cu banii ori să te hazardezi cu infuzii de capital în idei de afaceri care mai suportă multă muncă de rafinare până să fie lansate. Caută să ai mai multărăbdare şi să iei lucrurile pas cu pas, cu atât mai mult cu cât astrele favorizează şedinţele cu membrii de echipă, întâlnirile cu finanţatori sau discuţiile cu cei care au mai multă experienţă în domeniul tău de activitate.

Horoscop Capricorn 22 martie 2019

Relaţia ta cu superiorii şi figurile de autoritate din viaţa ta este una destul de complicată, fapt care devine evident astăzi când decizi să încerci ceva nou şi să plonjezi în necunoscut, dar încurajările din partea lor întârzie să apară până când văd că ai conştientizat care sunt riscurile la care te-ai expus vrând să-ţi croieşti singur(ă) drumul către ţelul tău. Lecţia cu care trebuie să rămâi de pe urma acestei experienţe este aceea că singura persoană de la care trebuie să aştepţi confirmări eşti tu. Caută deci să ai mai multă încredere în tine în orice fel de situaţie.

Horoscop Vărsător 22 martie 2019

Cu toate că weekend-ul stă să înceapă, s-ar putea să resimţi încă, destul de acut chiar, stresul acumulat peste săptămână. Eşti tensionat(ă) şi nu-ţi prea arde de glume, cu toate că presiunile ultimelor zile lucrătoare s-au dizolvat. Aceasta spune despre tine că întâmpini dificultăţi când vine vorba de procesarea emoţiilor, prilej numai bun să te concentrezi mai mult asupra ta. Soluţia la această problemă poate fi un simplu masaj de relaxare, o sesiune de yoga ori altă activitate care ştii că te poate ajuta să te debarasezi de tensiuni. Găseşte-ţi motivaţia să te pui în mişcare şi vei fi altul(a).

Horoscop Peşti 22 martie 2019

Nivelul stimei tale de sine este astăzi la un nivel destul de ridicat, semn că micile succese înregistrate peste săptămână şi-au adus aportul la consolidarea unei stări de spirit pozitive şi a unei păreri bune cu privire la propria persoană. Nu-i permite însă încrederii de sine să intervină acolo unde raţiunea ar trebui să primeze. Aşadar, dacă îţi apar în cale oportunităţi de valorificare a unor economii, întoarce-le pe toate părţile înainte de a le da curs. Altfel, există riscul ca orgoliul să te împiedice să distingi un posibil pericol economic de o şansă viabilă de a-ţi creşte profiturile sigur.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici