HOROSCOP 23 septembrie 2019: Zodiile care se bucură de un nou început în viaţa profesională şi personală

Săptămâna se deschide cu intrarea Soarelui în Balanţă, eveniment astral care marchează echinocţiul de toamnă şi un nou început în viaţa profesională şi personală a zodiilor de Aer (Gemeni, Balanţă şi Vărsător) şi Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă şi Capricorn).

Imaginea articolului HOROSCOP 23 septembrie 2019: Zodiile care se bucură de un nou început în viaţa profesională şi personală

HOROSCOP 23 septembrie 2019: Zodiile care se bucură de un nou început în viaţa profesională şi personală

Berbec

Soarele pătrunde astăzi în casa parteneriatelor din horoscopul tău general, semn că în următoarele săptămâni ar trebui să te concentrezi mai mult pe relaţiile cu ceilalţi, dar în special pe cea cu partenerul şi persoana cu care derulezi afaceri. Puteţi face mari progrese împreună în această perioadă, indiferent de obiectivele pe care doriţi să le atingeţi. În cazul în care ai pus de curând bazele unei noi relaţii profesionale sau sentimentale, acum este momentul cel mai potrivit să te concentrezi pe cultivarea ei. De asemenea, dacă urmăreşti să obţii un contract sau o colaborare, fă primii paşi în această direcţie.

Taur

Soarele poposeşte azi în casa muncii şi a sănătăţii fizice din horoscopul tău general, prilej numai bun să acorzi mai multă atenţie felului în care interacţionează şi se influenţează reciproc felul în care te simţi cu randamentul de care dispui. Mai exact, s-ar putea ca, în săptămânile următoare, să constaţi că legătura dintre cele două este mai puternică decât te-ai fi aşteptat: dacă nu ai energie, nici nivelul tău de productivitate nu este ridicat, semn că nu te poţi motiva cu una-cu două. Te mai ajută însă atmosfera de la serviciu, care este armonioasă şi îmbie la dialog şi colegialitate.

Gemeni

Soarele ajunge astăzi în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, indiciu cum că relaţia cu partenerul şi persoana iubită ar trebui să figureze în fruntea listei tale de priorităţi în următoarele săptămâni. Pe acest fundal astral, şansele de conflict se reduc semnificativ, fapt care se datorează disponibilităţii tale şi receptivităţii lor de a face unele concesii de dragul liniştii de acasă. În cazul în care eşti single, s-ar putea să te intersectezi cu o persoană pe care o găseşti deosebită. Dacă ai descoperit-o deja, acest ingres îţi oferă curajul să o abordezi. Lucrurile vor evolua foarte rapid.

Rac

Soarele intră azi în casa familiei din horoscopul tău general, aducând cu sine armonie în mediul de acasă. Toţi cei dragi, dar tu mai ales, eşti dispus(ă) să laşi deoparte vechile animozităţi şi să te concentrezi mai puţin pe ceea ce vă desparte şi mai mult pe lucrurile pe care le aveţi în comun, indiferent de discrepanţele în mentalitate inerente prăpastiei dintre generaţii. Dacă ţi-ai făcut planuri ca, în următoarele săptămâni, să amenajezi un colţişor al casei neglijat până acum sau să redecorezi o cameră, Soarele te sprijină în acest demers şi îţi oferă bun gust şi inspiraţie cu toptanul.

Leu

Cu Soarele în casa comunicării din horoscopul tău general, străluceşti în orice context social te vei afla în următoarele săptămâni. Acest lucru nu se datorează doar planetei menţionate anterior, ci şi semnului în care poposeşte, asociat adesea în astrologie cu tactul, diplomaţia şi interacţiunile de succes cu cei din jur. Se poate spune aşadar că vei avea parte de reuşite în negocieri, tratative în vederea stabilirii de parteneriate, sesiuni de networking şi orice alte activităţi care te pun în contact cu persoane cu care poţi lega relaţii de mare perspectivă. Ştii exact ce să spui şi te pui în valoare.

Fecioară

Soarele poposeşte astăzi în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că finanţele vor constitui o prioritate pentru tine în săptămânile care urmează. Prin intermediul networking-ului, afli de oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor pe care le-ai făcut până acum. Acest lucru îţi va prinde foarte bine, mai ales dacă eşti liber profesionist(ă) şi te bazezi pe tot felul de conexiuni în dobândirea de proiecte. Cei(le) mai avantajaţi(te) sunt nativii(ele) care lucrează în domenii creative şi se bazează pe vocaţie în activităţile pe care le desfăşoară. Inspiraţia nu le lipseşte.

Balanţă

Soarele ajunge azi tocmai în semnul naşterii tale, iar pe lângă faptul că îţi sărbătoreşti aniversarea cândva pe parcursul următoarelor săptămâni, acest ingres mai simbolizează şi faptul că se deschide o perioadă propice să aduci unele mici ajustări pe plan personal. Ai putea, de exemplu, să optezi pentru o schimbare în garderobă sau una de look. La fel de favorizate sunt şi cele care implică atitudinea ta vis-a-vis de anumite situaţii de viaţă sau persoane. Acesta este cel mai bun momentan să-ţi faci rezoluţii pentru perioada de până la următoarea ta zi de naştere. Gândeşte-te la ce ar trebui lucrat.

Scorpion

Soarele intră astăzi în casa subconştientului din horoscopul tău general, iar această schimbare de sector îţi semnalează că şi în cazul tău se recomandă unele schimbări de natură personală. Vizaţi(te) sunt, în special, nativii(ele) care au trecut recent printr-o despărţire, care poartă încă în suflet trauma unei relaţii mai vechi nevindecate sau care sunt implicaţi(te) în relaţii care nu le fac tocmai bine. Acest ingres încearcă să le transmită faptul că a venit momentul să depăşească fricile, frustrările şi nemulţumirile asociate cu aceste episoade mai puţin plăcute. S-ar putea chiar să implice, în unele cazuri, distanţarea de acel factor perturbator.

Săgetător

Cu Soarele în casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup, trebuie să ai în vedere cum îţi aşterni lucrurile în perioada următoare. S-ar putea să constaţi, de exemplu, că implementarea şi/ sau dezvoltarea unor iniţiative personale depinde mai mult decât te-ai aşteptat de capacitatea ta de a lega relaţii şi de a-i ţine pe ceilalţi coagulaţi în jurul unei viziuni comune şi a unui ideal care vă animă colectiv. În cazul în care ai nevoie de un feedback sau chiar de o finanţare, acest astru va avea grijă să îţi scoată în cale pe cineva dispus să ajute.

Capricorn

Soarele trece azi în casa carierei din horoscopul tău general, accelerând destul de mult ascensiunea ta în plan profesional. În cazul în care nu a fost suficient să îţi etalezi abilităţile, înseamnă că trebuie să activezi pe mai multe fronturi pentru a dobândi ceea ce ţi-ai dorit. Mai exact, trebuie să lucrezi la relaţia ta cu superiorii şi alţi factori de decizie din compania sau domeniul tău de activitate. Nu te deda la lucruri care nu-ţi stau în caracter, dar încearcă să te apropii mai mult de ei. S-ar putea să realizezi că, deschizându-te, le dobori nişte mituri despre tine.

Vărsător

Soarele poposeşte astăzi în casa studiilor şi a călătoriilor din horoscopul tău general, semn că dacă ai programate deplasări importante în următoarele săptămâni sau urmează să susţii un examen dificil, vei avea parte de mult sprijin din partea planetelor. Prin intermediul delegaţiilor şi al cursurilor, iei contact cu persoane care îţi deschid orizonturile, te provoacă să schimbi ceva în bine la sistemul tău de referinţă şi te inspiră să îţi aprofundezi cunoştinţele. Poţi ajunge foarte departe în această perioadă dacă te concentrezi pe dezvoltarea personală şi profesională. Orice te ajută să îţi potenţezi talentele şi capacităţile înnăcute este susţinut astral.

Peşti

Soarele ajunge azi în casa banilor şi a bunurilor deţinute şi/ sau dobândite în asociere cu partenerul de viaţă şi/ sau afaceri. Acest ingres ar trebui să te determine să acorzi o atenţie specială felului în care se manageriază aceste finanţe şi asset-uri; în fond, buna înţelegere dintre tine şi persoana iubită şi/ sau asociat(ă) depinde de capacitatea voastră de a comunica şi gestiona eficient orice are legătură cu bunurile şi economiile colective. Pe acest fundal astral, vă puteţi rafina politica referitoare la acest aspect, astfel încât să eliminaţi orice posibilă discuţie în contradictoriu referitoare la el. Încurajaţi-vă la dialog.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici