HOROSCOP 24 iunie: Zodiile care se vor afla sub presiune în prima zi a săptămânii

Luna conjunctă cu Neptun retrograd din Peşti formează astăzi un tensionat careu în T cu Jupiter retrograd din Săgetător şi Venus din Gemeni. La acesta se adaugă şi careul aceleiaşi Venus cu Neptun retrograd, sporind anxietăţile şi presiunea care planează în prima zi a acestei săptămâni asupra zodiilor Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător şi Peşti). Trigonul armonios pe care i-l trasează Luna lui Marte din Rac asigură însă un deznodământ fericit acestei zile.

2629 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 24 iunie: Zodiile care se vor afla sub presiune în prima zi a săptămânii

HOROSCOP 24 iunie

Berbec

Aspectele astrale care se configurează la începutul acestei săptămâni ar putea scoate în evidenţă unele angoase, frustrări sau regrete acumulate peste ani, iar dacă nu eşti atent(ă), acestea ţi-ar putea înceţoşa raţiunea, determinându-te să faci sau să spui lucruri pe care ai putea să le regreţi cândva mai târziu. Acesta este un semnal clar că ai nevoie de mai mult timp cu tine însuţi(ăţi) pentru reflecţie şi introspecţie. Este normal să mai apară şi astfel de momente, mai ales în cazul tipului tău de personalitate, care arareori se concentrează pe chestiuni care ţin de universul său interior şi echilibrul lui.

Taur

Dacă ai investit nişte sume serioase într-un plan de viitor sau un proiect de grup, s-ar putea ca astăzi să-ţi dai seama că ar mai fi trebuit să aştepţi până când se lămureau unele chestiuni incerte sau se puneau la punct ultimele detalii. S-ar putea ca alţi(te) naitivi(e) să fi împrumutat nişte bani unor prieteni, iar aceştia să întârzie cu restituirea împrumuturilor. În definitiv, teama care se conturează astăzi este aceea că nu vei dispune de siguranţa materială pe care ţi-ai dori-o. Totul se poate rezolva prin comunicare, mai ales dacă problemele îi împlică într-un fel anume şi pe alţii.

Gemeni

În cazul în care activezi în cadrul unui parteneriat de afaceri, eşti implicat(ă) într-o afacere cu persoana iubită sau ai tot avut parte de tensiuni în raport cu şefii, se prefigurează o zi complicată pentru tine. Există posibilitatea ca unele situaţii neconfortabile să se accentueze şi să producă şi mai multe scântei între voi.  Este clar că ceva nu mai merge şi că ar trebui să vorbiţi deschis, cu cărţile pe masă, despre ceea ce se petrece. Financiar însă, pare că o duci destul de bine. S-ar putea să primeşti un bonus sau o primă pentru performanţe notabile la serviciu.

Rac

Nici în cazul tău nu se întrevede o zi prea lejeră pe plan profesional. Provocările ar putea consta în faptul că nimic nu merge conform planului şi pe deasupra, ţi se mai pun în cârcă şi sarcini suplimentare care au un grad de dificultate prea mare, nu figurează în fişa postului tău sau poate vin la pachet cu termene-limită şi aşteptări greu de satisfăcut. Norocul face că eşti într-o dispoziţie bună astăzi şi reuşeşti să treci peste aceste încercări fără prea mari probleme. Meriţi cu prisosinţă să te răsfeţi aşa cum doreşti odată ce ajungi acasă de la serviciu.

Leu

Pare că te frustrează astăzi ceva la relaţia de cuplu sau în raport cu unul dintre prieteni. S-a creat poate o legătură de co-dependenţă între voi care a transformat acel ceva frumos pe care îl aveaţi într-un ataşament toxic. Probabil că aţi măturat vreme prea îndelungată nemulţumiri şi frustrări sub preş, iar acum îţi arată în sfârşit colţii. Deschide-te în faţa lor, asumă-ţi ceea ce ai de spus şi situaţia se va schimba în bine. Dacă probelemele financiare sunt cele care atârnă pe umerii tăi, gândeşte-te la posibilitatea de a-ţi lua un al doilea job sau a cere o mărire.

Fecioară

Te regăseşti probabil în situaţia în care ţi-e dificil spre imposibil să dai dovadă de aceeaşi implicare în cuplu, pe plan profesional şi în gospodărie, iar partenerul nu se arată prea înţelegător cu lipsa ta de management eficient al resurselor şi timpului. Dacă acest lucru se datorează faptului că munceşti prea mult sau treci printr-o perioadă mai stresantă la serviciu, comunică-i acest lucru. Este de înţeles dacă vrei să-l menajezi, dar modul în care o faci creează o discrepanţă prea mare între ce arăţi şi cum stau lucrurile în realitate. Viitorul sună bine pentru voi dacă dai dovadă de deschidere.

Balanţă

Pe plan profesional, s-ar putea să întâmpini astăzi tot felul de obstacole care mai de care mai greu de depăşit. Cele mai solicitante par a fi însă acelea care se conturează în raport cu colegii de muncă. Nu reuşeşti nicicum să vorbeşti pe limba lor, iar dacă serviciul tău implică să comunicaţi eficient pentru a livra rezultate de calitate, s-ar putea ca productivitatea sau valoarea muncii tale să aibă de suferit. Prezintă situaţia superiorilor dacă nu reuşeşti nicicum să rezolvi problemele de unul singur. S-ar putea ca intervenţia lor să dea roade şi chiar să-ţi atragă un capital de simpatie.

Scorpion

Dacă te afli în poziţia în care te pregăteşti de concediu, s-ar putea să realizezi că n-a fost o idee prea bună să trenezi până în ultimul moment cumpărarea biletelor. Aşa se face că te regăseşti acum în situaţia de a plăti mai mult decât te-ai aşteptat, iar bugetul de vacanţă ar putea avea de suferit în consecinţă. În cazul altor nativi(e), poate fi vorba de o tendinţă de sufocare în cuplu, manifestată fie de ei(le), fie de partenerii lor. Dacă te regăseşti în această situaţie, este important să respecţi libertatea persoanei dragi. În final însă, totul va fi bine.

Săgetător

O chestiune de familie sau de ordin casnic riscă să producă tensiuni între tine şi persoana iubită. Este cât se poate de clar că vă este greu să faceţi front comun şi să o abordaţi într-un mod cu care fiecare dintre părţi este de acord. Amănuntul care pare că s-a scăpat din vedere este acela că uneori mai trebuie să facţi compromisuri pentru ca lucrurile să se mişte. Aşadar, abandonaţi armele şi lăsaţi unul de la celălalt pentru a ajunge la un consens care să vă satisfacă pe amândoi. Cu cât renunţaţi mai repede la orgolii, cu atât mai bine.

Capricorn

Atârnă pe umerii tăi responsabilităţi mari perioada aceasta, iar modul în care îţi afectează capacitatea de rămâne stăpân(ă) pe situaţie în ciuda tuturor obstacolelor nu este cel mai fericit. Este evident faptul că eşti epuizat(ă) şi stresat(ă) peste poate şi că tonul ridicat pe care îl abordezi de un timp încoace nu face decât să complice şi mai mult lucrurile. Ai mai multă grijă de tine, vorbeşti despre greutăţile prin care treci şi caută ajutor. Există posibilitatea ca cineva să te poată ajuta şi să-ţi mai ia din povara pe care o duci zilele aceastea. Ai curajul să soliciţi suport.

Vărsător

Se apropie perioada concediilor, ai angajamente sociale la care trebuie să participi, iar zilele de naştere ale persoanelor importante din viaţa ta trebuie să iasă exact aşa cum îţi doresct. Toate acestea planează greu asupra bugetului de care dispui perioada aceasta, iar cheltuielile par să nu mai contenească. Vestea bună este că dacă te-ai implicat în unele activităţi extraprofesionale, s-ar putea ca acestea să aducă un aport suficient de consistent la resursele tale încât să te poată ajuta să susţii anumite plăţi pe care nu le-ai fi putut evita. Per ansamblu, te descurci bine, cu toate că stresul este mare.

Peşti

Când vine vorba să-ţi împarţi timpul echitabil între carieră şi domeniul domestic, pare că eşti depăşit(ă) de situaţie. Pur şi simplu nu dispui de energia necesară să faci faţă cu brio presiunii la serviciu, iar odată ajuns(ă) acasă, să te mai poţi ocupa la standarde înalte de toate treburile pe care le implică traiul în comun şi viaţa de familie. În cazuri ca acestea, trebuie să faci o echipă bună cu partenerul. Explică-i cum stau lucrurile şi vezi dacă n-ar putea cumva să te ajute într-un fel sau altul. De asemenea, hobby-urile te pot ajuta să te destresezi perioada aceasta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici