HOROSCOP, 26 August 2019. Luna intră şi ea în Rac, iar semnele de Apă se bucură de o intuiţie potenţată

Săptămâna se deschide cu un aspect favorabil de trigon între Venus din Fecioară şi Uranus retrograd din Taur care favorizează în mod special zodiile de Pământ (Taur, Fecioară şi Capricorn), pregătindu-le succese în plan personal şi partenerial. Luna intră şi ea în Rac, iar semnele de Apă (Rac, Scorpion şi Peşti) se bucură de o intuiţie potenţată.

9323 afişări
Imaginea articolului HOROSCOP, 26 August 2019. Luna intră şi ea în Rac, iar semnele de Apă se bucură de o intuiţie potenţată

HOROSCOP, 25 August 2019. Luna intră şi ea în Rac, iar semnele de Apă se bucură de o intuiţie potenţată

Berbec, 26 august 2019

Începi săptămâna cu dreptul din punct de vedere financiar. Este posibil să primeşti o sarcină de lucru care îţi animă interesul şi care promite o răsplată rapidă pe măsura eforturilor. Sau poate că întreprinzi tu unele activităţi profesionale deosebit de lucrative. În orice caz, cert este că îţi place ceea ce faci, te bucuri de un nivel de productivitate ridicat, comunici eficient cu cei cu care derulezi treburi la locul de muncă sau în afara lui şi eşti recompensat(ă) cu cât meriţi. Luna se află în casa familiei şi după programul de lucru te bucuri de momente frumoase cu apropiaţii.

Taur, 26 august 2019

Şi în cazul tu se anunţă un debut de săptămână într-o notă pozitivă. S-ar putea ca astăzi să (re)descoperi un hobby care îţi revitalizează interesul şi starea de spirit. Sau poate că primeşti veşti bune în raport cu persoana iubită şi/ sau copiii. La fel de favorizaţi(te) sunt şi nativii(ele) la început de relaţie sau care caută să abordeze pe cineva special. Norocul le surâde şi primesc atenţia pe care şi-o doresc. Acest lucru se datorează şi abilităţilor lor de comunicare care, pe fondul tranzitului lunar prin casa aferentă din horoscopul lor general, sunt potenţate. Totul pare să meargă bine.

Gemeni, 26 august 2019

Nu te numeri printre zodiile cele mai binedispuse de la începutul acestei săptămâni. Dar nu se poate spune nici că îţi merge rău. Mai degrabă, s-ar putea să fie vorba de o stare de notalgie uşoară, datorată probabil rememorării unor amintiri ale unor evenimente de familie. Dacă nu i-ai mai văzut de mult pe ai tăi sau unii dintre ei nu mai sunt printre noi, s-ar putea ca acest sentiment să se transforme în melancolie de-a dreptul. Încearcă să nu te duci cu gândul într-acolo. Vestea bună este că Luna te susţine din punct de vedere financiar şi-ţi aduce oportunităţi.

Rac, 26 august 2019 

Vorbeşti cu uşurinţă pe limba tuturor, te faci plăcut(ă) fără prea mari probleme şi eşti extrem de persuasiv(ă) astăzi. Tot acest networking îţi aduce beneficii nu doar pe plan social, unde legi relaţii noi cu persoane care îţi împărtăşeşc idealurile şi viziunile, ci şi în ceea ce priveşte planurile de viitor şi proiectele de grup. Dacă ai implementat tu vreo idee de afaceri, găseşti probabil sponsori sau colaboratori. Ori poate ţi se propune să te alături unui proiect foarte promiţător. Luna în semnul naşterii tale te face să fii natural(ă) şi autentic(ă) şi ai numai de câştigat în acest fel.

Leu, 26 august 2019  

Din punct de vedere financiar, începutul acestei săptămâni promite mult. Dacă ai lucrat peste program sau ţi-ai luat sarcini suplimentare, s-ar putea ca rezultatele tale să fi atras atenţia superiorilor într-un mod particular. De pe urma lor, s-ar putea să primeşti un bonus la salariu sau o primă ori se vehiculează cât de curând o promovare. Mai ai însă de lucrat pe plan mental. Luna este în casa subconştientului din horoscopul tău general şi tinde să-ţi producă destul de multe frământări interioare. Nu ar strica să îţi dedici o parte a aceste zile unor exerciţii binevenite de meditaţie şi introspecţie.

Fecioară, 26 august 2019

Zodia în care te-ai născut se numără printre semnele norocoase ale Zodiacului care au parte de o zi de luni sub protecţia astrelor. Ai o mentalitate de învingător(oare) şi felul pozitiv în care vezi lucrurile îţi permite să reperezi oportunităţi de evoluţie la nivel profesional, financiar sau relaţional. Începutul acestei săptămâni este cu atât mai promiţător pentru nativii(ele) acestei zodii care susţin un examen important, participă la seminarii sau cursuri de perfecţionare ori călătoresc în scopuri personale sau de muncă. Nu numai că realizează tot ceea ce îţi propun, dar graţie Lunii leagă relaţii care îi inspiră şi care-i sprijină.

Balanţă, 26 august 2019

Ceva din climatul acestei zile de luni te poartă cu gândul către trecut. Nu lipsesc de azi senzaţiile de deja-vu sau revelaţiile cu privire la evenimente cu impact emoţional intens prin care ai trecut. S-ar putea să te consolezi în sfârşit cu modul în care s-au derulat lucrurile între tine şi cineva cu care nu ai terminat-o în termenii cei mai amiabili. Greu de spus dacă această epifanie este sau nu produsă de faptul că îi întâlneşti astăzi. Cert este că ţi se ia o piatră de pe inimă şi îţi permiţi să te concentrezi pe carieră, cum recomandă Luna.

Scorpion, 26 august 2019  

Prima zi a acestei săptămâni este şi prima zi a unor noi începuturi în viaţa ta, mai mult sau mai puţin îndepărtate de momentul prezent. Mai clar, s-ar putea să pui la punct cu persoana iubită une planuri comune de viitor. Ori poate că pui bazele unui parteneriat profesional sau al unei colaborări de mare perspectivă. Într-un cuvânt, se poate spune că eşti hotărât(ă) să duci lucrurile mai departe alături de o persoană cu care crezi că poţi forma o relaţie de iubire sau de muncă stabilă. Luna prezentă în casa filozofiei de viaţă indică faptul că premisele sunt bune.

Săgetător, 26 august 2019

Din punct de vedere profesional, începutul acestei săptămâni este unul cum nu se poate mai bun. Te bucuri de un nivel de productivitate foarte ridicat, îţi merge mintea brici şi găseşti soluţii eficiente pentru toate provocările cu care te confrunţi la locul de muncă. În plus, dai dovadă de profesionalism şi consecvenţă, trăsături cu care nu te prea poţi lăuda de fiecare dată. În plus, cu Luna în casa banilor şi a bunurilor deţinute şi/ sau câştigate în asociere cu partenerul de viaţă şi/ sau afaceri, s-ar putea să realizezi unele profituri colaborând cu persoana iubită sau cu un coleg.

Capricorn, 26 august 2019

La începutul acestei săptămâni, nivelul de creativitate de care dispui este foarte ridicat. Ai starea necesară pentru a încerca tot felul de tehnici şi metode de lucru noi, care îţi stârnesc interesul, iar rezultatul este nu numai original, ci şi cu o tuşă personală foarte distinctă. În plus, te înţelegi foarte bine cu colegii de muncă graţie Lunii, iar atmosfera liniştită de la birou îţi permite să îţi foloseşti energia în alte scopuri decât acela de a te menţine pe linia de plutire din punct de vedere mental. Nici pe plan sentimental pare că nu duci lipsa stării de armonie.

Vărsător, 26 august 2019

Odată cu începutul acestei săptămâni dispar treptat norii care s-au adunat în ultima vreme deasupra familiei tale. Poate că spritele s-au încins destul de tare de ceva timp încoace sau probabil aţi trecut prin situaţii dificile care au afectat destul de mult liniştea de acasă. Oricare ar fi situaţia, cert este că lucrurile revin încetul cu încetul pe făgaşul normal. În plan profesional, prezenţa Lunii în casa muncii îţi oferă un grad ridicat de randament la serviciu pe care îl poţi folosi pentru a-ţi elibera o bună bucată din programul acestei săptămâni încă de luni. Foloseşte-ţi energia cu multă grijă.

Peşti, 26 august 2019

Se întâmplă astăzi că eşti deosebit de comunicativ(ă) şi întreţii conversaţii fără prea mari probleme cu tot felul de persoane. Sau poate că îţi pui intuiţia-ţi legendară în slujba înţelegerii cu ceilalţi şi citeşti printre rânduri ce vor să-ţi transmită fără a fi nevoie să verbalizezi ce urmăresc. Acest lucru te ajută dacă intenţionezi să duci negocieri, să pui bazele unui partneriat sau ale unei colaborări ori să câştigi un contract foarte important. La nivel sentimental îţi merge cel puţin la fel de bine, graţie amplasamentului Lunii în casa iubirii din horoscopul tău general. Se anunţă momente inedite în cuplu.
 

Taguri:
plan,
zodii,
special

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici