HOROSCOP 29 mai 2019: O zi plină de provocări pentru TREI zodii/ Astrologul Anca Martin îţi spune ce va merge BINE astăzi

Luna din semnul Berbecului aplică astăzi printr-un aspect distonant de careu la Marte din Rac. Zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn) ar putea fi ceva mai tensionate astăzi.

4500 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 29 mai 2019: O zi plină de provocări pentru TREI zodii/ Astrologul Anca Martin îţi spune ce va merge BINE astăzi

HOROSCOP 29 mai 2019

Horoscop Berbec

Felul tău de a fi pare să nu se potrivească prea tare cu aşteptările celor dragi în ceea ce te priveşte. Poate că ei vor să stai să-i asculţi vorbind despre ce-i doare şi să li te adresezi pe un anumit ton când de fapt tu aştepţi să ţi se spună ce să faci şi n-ai timp sau răbdare de prea multă vorbărie. Chiar dacă nu eşti rău intenţionat(ă), ei s-ar putea să considere că o faci dinadins şi că nu te interesează binele lor. Poate faci de data aceasta o concesie şi reacţionezi aşa cum ţi-ar dori s-o faci.

Horoscop Taur

Nu te lansa în declaraţii fără să-ţi treci cuvintele prin filtrul raţiunii, dar în acelaşi timp, nu te leza prea tare dacă cineva spune lucruri pentru care mai apoi îşi cere scuze. S-ar putea să fi sunat altfel în mintea sa ori poate chiar îi pare rău că a zis ceva înainte să cunoască toate datele problemei. Singura circumstanţă în care eşti îndreptăţit(ă) cu adevărat să te simţi prost este aceea în care ţi s-a ascuns ceva care iese la iveală şi duce la vreo situaţie care ar fi putut fi totuşi evitată printr-un exerciţiu de sinceritate la momentul potrivit.

Horoscop Gemeni

Te-ai putea confrunta astăzi cu unele temeri legate de viitorul tău financiar, iar acestea s-ar putea să fie cu atât mai puternice dacă lucrezi pe cont propriu sau pe bază de proiect. Din dorinţa de a minimiza riscurile, s-ar putea să fii tentat(ă) să refuzi oportunităţi în speranţa că vei da de una cu suficient de multe garanţii încât să ţi se mai atenueze din teamă. Ori poate te implici în atât de multe iniţiative încât nu mai poţi ţine pasul cu toate. Caută să te scuturi niţel şi să te repoziţionezi pe drumul către stabilitate financiară de lungă durată.

Horoscop Rac

Întâmpini astăzi provocări serioase în relaţia cu superiorii. Pare că nu reuşiţi nicicum să vă racordaţi pe aceeaşi frecvenţă, iar acest lucru poate crea tensiuni între voi. Sau poate doar te seacă de energie şi orice urmă de entuziasm de care ai fi putut da dovadă în finalizarea sarcinilor care ţi-au fost trasate. În cazul altor nativi(e), poate fi vorba despre incapacitatea de a face faţă unor responsabilităţi mari la locul de muncă. Aceasta poate fi reală sau doar imaginară, datorată fricii de a duce pe umeri o răspundere foarte importantă. Se recomandă Racilor să aibă mai multă încredere-n ei.

Horoscop Leu

De regulă, îţi place să primeşti atenţie, dar s-ar putea ca astăzi să-ţi doreşti intimitate mai mult decât să fii în lumina reflectoarelor. Acest lucru s-ar putea să se datoreze faptului că experimentezi nişte provocări pe plan personal şi nu ai vrea să vadă cei din jur că nu eşti în cea mai bună formă. Totuşi, ar fi păcat să ratezi o astfel de oportunitate. Ai demonstrat o grămadă de calităţi şi ar fi păcat să nu primeşti admiraţia care ţi se cuvine pentru ele. Uneori, cel mai mare curaj pe care-l poţi afişa este acela de a fi vulnerabil(ă).

Horoscop Fecioară

După evenimentele care se prefigurează astăzi, trebuie să dozezi încrederea pe care tinzi să le-o oferi celor din jur. S-ar putea să ţi se demonstreze astăzi faptul că nu eşti atât de atent(ă) pe cât ai crezut din acest punct de vedere şi că ai investit prea mult în anumite persoane care meritau mai puţin. Acest lucru n-ar trebui să te facă să te închizi în tine şi să nu mai deschizi nimănui nou care apare în viaţa ta. Mesajul este acela că ar trebui să fii mai selectiv(ă) în ceea ce priveşte persoanele în care investeşti timp şi energie.

Horoscop Balanţă

S-ar putea ca astăzi să se ducă lupte pentru putere în cuplu şi/ sau în parteneriatul profesional în care eşti implicat(ă). Tu sau persoana iubită ori asociatul vă doriţi să aveţi ultimul cuvânt, iar celălalt să vă accepte deciziile fără să le conteste. În orice relaţie, fie ea de muncă sau de iubire, astfel de aranjamente nu funcţionează niciodată şi fac mult rău. Încearcă să înţelegi ce anume vă face să doreşti tu sau cel de lângă tine acest lucru. Poate fi vorba de o slăbiciune la mijloc sau de o problemă mai gravă care trebuie degrabă discutată şi rezolvată.

Horoscop Scorpion

Ai atât de multe lucruri de rezolvat astăzi încât efectiv nu-ţi dai seama dacă îţi va ajunge ziua să le duci pe toate la bun sfârşit. S-ar putea să trebuiască să-ţi faci timp să tragi o fugă până la o instituţie a statului pentru a obţine un document. Ori poate stai în trafic aproape toată ziua, încercând să rezolvi lucruri dintr-o parte într-alta a oraşului. Sau poate eşti nevoit(ă) să schimbi aranjamente de călătorie din pricina problemelor apărute în ultimul moment. Oricare ar fi situaţia, cert este că trebuie să găseşti o modalitate de a întoarce situaţia în favoarea ta.

Horoscop Săgetător

Mijlocul acestei săptămâni ar putea veni la pachet cu unele provocări pe plan sentimental. Se prea poate să fie vorba despre unele tensiuni în raport cu persoana iubită şi/ sau cu copiii. Acestea s-ar putea datora faptului că, dintr-un motiv sau altul, nu prea ai încredere în ei, fapt care te face să pui sub semnul întrebării anumite declaraţii şi gesturi pe care le fac. Gândeşte-te dacă ai motive bine întemeiate să îi tratezi în acest mod. Ceva din trecut a contribuit cu siguranţă la această situaţie şi poate ar trebui să discutaţi în amănunţime ce anume s-a întâmplat atunci.

Horoscop Capricorn

Apar nişte urgenţe pe plan familial sau gospodăresc, iar felul în care reacţionează partenerul la ele nu-ţi prea place. Este clar că aveţi idei diferite despre cum ar fi mai bine să acţionaţi în asemenea situaţii, iar faptul că vă verbalizaţi nemulţumirile abia atunci când astfel de evenimente au loc ar trebui să-ţi dea de gândit. Poate n-ar strica să vă puneţi mai des în diverse scenarii şi să discutaţi despre ce aţi face dacă ele s-ar adeveri. În felul acesta, ştiţi cum să faceţi front comun atunci când vă confruntaţi cu provocări. Doar aşa vă descoperiţi unul pe altul.

Horoscop Vărsător

Mijlocul acestei săptămâni ar putea fi unul destul de aglomerat şi stresant pentru tine la locul de muncă. Pregăteşte-te pentru situaţii în care te-ar putea lăsa telefonul în mijlocul unei conversaţii importante, laptop-ul dă semnale că mai are puţin şi te părăseşte în timp ce lucrezi la un proiect de anvergură sau poate ajungi în situaţia de-a căuta un alt mijloc de transport pentru că maşina îţi face probleme pe care nu le poţi depista nicicum. La finele zilei, totul va fi bine, dar scopul tău este acela de a încerca să navighezi prin provocările acestei zile cu fruntea sus.

Horoscop Peşti

Se anunţă o zi cu cheltuieli care ies din cotele obişnuite. S-ar putea să scapi niţel la magazinele preferate şi să nu-ţi dai seama cât ai stricat decât atunci când este prea târziu să mai ceri cardul înapoi sau să returnezi câteva dintre produse. Acest lucru şi-ar putea pune amprenta pe bugetul tău de weekend, semn că dacă încă n-ai căzut pradă ispitei, mai ai timp să-ţi iei măsuri de precauţie pentru a evita să cedezi tentaţiei cumpărăturilor. Aşteaptă perioada reducerilor sau caută oferte mai avantajoase pe Internet. S-ar putea să te surprindă cât poţi să economiseşti în acest mod.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici