HOROSCOP 3 iunie 2019: Săptămâna aduce schimbări în bine pe plan financiar pentru PATRU zodii

Săptămâna începe cu perfectarea Lunii Noi în semnul Gemenilor, fenomen astral care promite schimbări în bine pe plan profesional, personal, partenerial şi familial în cazul zodiilor Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător şi Peşti).

4911 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 3 iunie 2019: Săptămâna aduce schimbări în bine pe plan financiar pentru PATRU zodii

HOROSCOP 3 iunie 2019

Horoscop Berbec

Luna Nouă se desăvârşeşte, în cazul tău, în casa comunicării, a interacţiunii cu ceilalţi şi a călătoriilor pe distanţe scurte, semn că, în următoarele câteva zile sau mai toată săptămâna, vei avea de făcut drumuri de colo-colo pentru a rezolva tot felul de comisioane, ai în agendă tot felul de întâlniri, şedinţe, audienţe, discuţii şi negocieri, iar unii(ele) dintre voi s-ar putea chiar să semneze unele contracte deosebit de importante. Sfatul astrologului ar fi acela să te pui la curent cu tot ce se întâmplă în jurul tău pentru a fi mereu la înălţimea oricăror urgenţe ce ar putea apărea.

Horoscop Taur

Luna Nouă se formează în casa banilor şi a bunurilor câştigate prin eforturi personale, indiciu cum că ai putea să primeşti ponturi sau veşti legate de unele oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a unor economii pe care le-ai realizat până acum. S-ar părea aşadar că, în următoarele trei zile sau chiar până la finalul săptămânii, trebuie să-ţi ridici antenele pentru că se vehiculează tot felul de şanse de câştig pe care ar fi păcat să le pierzi din vizor din cauza faptului că nu ciuleşti urechile la timp. Ele apar, dar trebuie să fii pe fază.

Horoscop Gemeni

Luna Nouă se perfectează tocmai în semnul naşterii tale, fapt pentru care, în următoarele trei zile cel puţin, eşti vedeta Zodiacului. Aşteaptă-te aşadar să ţi se ofere mai multă atenţie şi oportunităţi să te afirmi, atât pe plan social, cât şi profesional. În plus, ţi se potenţează vizibil şarmul şi carisma, semn că nu vei trece neobservat(ă) şi ai putea să-ţi câştigi noi admiratori(oare). În fine, se poate spune deci că, dacă eşti single, te simţi admirat(ă) şi ţi se pot propune ieşiri în oraş şi întâlniri romantice. Acum este un moment propice să îţi faci o schimbare de look.

Horoscop Rac

Cu ocazia Lunii Noi care se perfectează astăzi, îţi merge brici mintea cam toată săptămâna aceasta, dar depinde numai de tine să n-o laşi să zburde în direcţii nepotrivite. Mai clar, s-ar putea să fii tentat(ă) să persişti în nişte tipare de gândire nu tocmai pozitive, să vehiculezi în gând scenarii care mai de care mai îndepărtate de realitate şi să îţi faci griji pentru lucruri care nu merită să te preocupe într-atât de tare. Aşadar, caută să nu-ţi iroseşti energia minţii cu tot felul de frământări care oricum nu sunt în controlul tău. Direcţioneaz-o către ceva cu adevărat constructiv.

Horoscop Leu

Graţie Lunii Noi care se formează azi, casa vieţii sociale, a proiectelor de grup şi a planurilor de viitor iese la rampă. Găseşte-ţi timp aşadar, în următoarele trei zile măcar, dacă nu chiar toată săptămâna, pentru a te întâlni cu potenţiali sponsori, a discuta cu coechiperii tăi strategii de dezvoltare pe termen lung sau a duce negocieri în vederea alăturării tale la un business. Unii(ele) dintre voi s-ar putea arăta interesaţi(te) de unele programe de voluntariat care ar putea face diferenţa în comunitatea voastră. Pe plan social, s-ar putea să cunoşti oameni noi interesanţi sau să intri în alte anturaje.

Horoscop Fecioară

Mulţumită Lunii Noi care se desăvârşeşte astăzi, s-ar putea ca, în următoarele câteva zile sau chiar până vineri, să ţi se ofere oportunităţi de remarcare la serviciu sau pe plan profesional în general. Acestea ar putea veni la pachet cu responsabilităţi mai mari, deci nu da înapoi dacă ţi se propun astfel de sarcini. De asemenea, comunici mai eficient cu superiorii, opinia ta are mai multă greutate în ochii lor şi poate reuşeşti să discuţi cu ei, în sfârşit, despre unele propuneri de eficientizare a muncii tale. În cel mai fericit caz, poţi primi promisiuni ferme legate de o promovare.

Horoscop Balanţă

Luna Nouă se formează, în cazul tău, în casa filozofiei de viaţă, a călătoriilor pe distanţe lungi şi a studiilor înalte din horoscopul tău general, semn că, în următoarele trei zile sau mai toată săptămâna, ai putea sesiza efecte din cele mai diverse ale acestei lunaţii. Pot apărea oportunităţi de a te înscrie la un schimb de experienţă în străinătate, de a pleca într-o delegaţie peste hotare sau la mare distanţă de casă, de a te înscrie la un curs de reconversie profesională/ perfecţionare continuă ori de a participa la un atelier cu o somitate din domeniul tău de activitate.

Horoscop Scorpion

Cu Luna Nouă formată în casa banilor şi a bunurilor deţinute şi/ sau câştigate în asociere cu terţe persoane, s-ar putea ca săptămâna aceasta sau cel puţin în următoarele trei zile să te întâlneşti cu oportunităţi de suplimentare a resurselor colective sau de a investi o parte din economiile făcute cu partenerul de viaţă şi/ sau de afaceri. Este important să vă consultaţi unii cu ceilalţi pentru a vedea care sunt avantajele şi dezavantajele fiecărei astfel de şanse de câştig sau valorificare a sumelor puse deoparte. Este foarte important să fiţi deschişi şi să vă exprimaţi orice temere sau dorinţă.

Horoscop Săgetător

Luna Nouă se perfectează, în ceea ce te priveşte, în casa parteneriatelor de viaţă şi/ sau de afaceri, semn că, dacă nu eşti implicat(ă) încă într-un cuplu sau o asociere profesională, s-ar putea să apară oportunităţi în acest sens în următoarele trei zile sau cândva până la sfârşitul acestei săptămâni. În cazul în care formezi deja un cuplu stabil, este nevoie să comunicaţi mai deschis decât până acum pentru a putea evolua împreună. S-ar putea ca unele lucruri să le ţineţi încă pentru voi, dar ca ele să vizeze de fapt pe amândoi. Caută să fii sincer(ă) cu cel dragi.

Horoscop Capricorn

Cu Luna Nouă în casa muncii şi a sănătăţii fizice, s-ar părea că trebuie să te concentrezi mai mult atât pe planul profesional, cât şi pe tine însuţi(ăţi) pe parcursul acestei săptămâni. La serviciu, comunici mai eficient cu colegii de muncă, ceea ce te ajută să-ţi dai seama mai uşor ce ai de făcut şi să-ţi optimizezi tehnicile. În felul acesta, lucrezi cu spor şi poţi da dovadă de un randament de invidiat. În ceea ce priveşte aspectul medical, caută să te informezi ce schimbări poţi aduce stilului tău de viaţă şi alimentaţie pentru a avea şi mai multă energie.

Horoscop Vărsător

Luna Nouă se desăvârşeşte, în cazul tău, în casa iubirii, a preocupărilor personale şi a copiilor, indiciu cum că, în următoarele trei zilei sau mai toată săptămâna, nu îţi lipsesc ocheadele (chiar din partea celui drag, dacă eşti implicat(ă) într-o relaţie), cu cei mici comunici mai eficient, iar când vine vorba de hobby-urile tale, reuşeşti să-ţi faci mai mult timp. Toate aceste schimbări în bine îţi pot da mai multă energie şi o capacitate mai mare de a face faţă stresului inerent de zi cu zi. Încearcă să te menţii pe această curbă ascendentă şi ai putea fi surprins(ă) plăcut.

Horoscop Peşti

Luna Nouă se perfectează în casa familiei din horoscopul tău general, semn că cea de origine, dar şi cea pe care ţi-ai format-o tu ar trebui să reprezinte o prioritate pentru tine săptămâna aceasta. Aşa se face că reuşeşti să comunici mai eficient cu părinţii şi cei dragi ai casei, iar eventualele diferenţe de mentalitate sau opinie s-ar putea amortiza destul de mult. Încearcă să te concentrezi pe dezvoltarea unui mediu deschis la dialog şi în care se apreciază sinceritatea. În acest fel, se reduce riscul să escaladeze unele discuţii mai sensibile la nivelul de conflicte în toată puterea cuvântului

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici