HOROSCOP 3 octombrie 2019: Trei zodii vor fi afectate astăzi de un eveniment astral foarte important

Printre altele, are loc un eveniment astral foarte important: ingresul lui Mercur în Scorpion, care se întinde până pe 31 octombrie, când începe să retrogradeze. Zodiile de Apă (Rac, Scorpion şi Peşti) dau dovadă de elocvenţă şi deschidere faţă de ceilalţi.

9587 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 3 octombrie 2019: Trei zodii vor fi afectate astăzi de un eveniment astral foarte important

HOROSCOP 3 octombrie 2019

Berbec

Mercur poposeşte astăzi în casa banilor şi a bunurilor deţinute şi/ sau câştigate în asociere cu partenerul de viaţă şi/ sau afaceri, indiciu cum că se deschide o perioadă în care puteţi avea parte de mult succes în tot ceea ce îţi propui să realizezi cu ei din punct de vedere financiar. Este nevoie totuşi să dai dovadă de mai multă deschidere şi transparenţă în modul în care înţelegi să administrezi bugetul comun sau alte resurse de care dispuneţi în colectivitate. Tot azi, Pluto se întoarce la mersul direct prin casa carierei, uşurând anumite încercări persistente de pe acest plan.

Taur

În cazul tău, Mercur intră în casa parteneriatelor, deopotrivă de viaţă şi profesionale, semn că începe o perioadă în care trebuie să lucrezi la felul în care comunici cu persoana iubită, asociatul(ţii), colaboratorii şi clienţii. Este important să fii ferm(ă) dar empatic(ă) şi în acest fel, poţi lega şi cultiva o relaţie sentimentală şi/ sau profesională de mare perspectivă. Tot pe parcursul zilei de azi, Pluto revine la traiectoria firească prin casa filozofiei de viaţă, ceea ce indică faptul că îţi recapeţi optimismul în ciuda viziunii realiste care adesea te împiedică să vezi partea plină a paharului. Lucrează la mentalitate.

Gemeni

În horoscopul tău general, Mercur va ocupa casa muncii şi a sănătăţii fizice, ceea ce îţi semnalează că, pe parcursul următoarelor săptămâni, cele două domenii vor fi strâns legate. Relaţia cu colegii de muncă are un efect direct asupra randamentului tău profesional, iar de starea ta depinde calitatea raporturilor cu cei cu care lucrezi. Aşadar, dacă te confrunţi cu probleme de sănătate, ţine cont de faptul că au o componentă psihosomatică. Pluto începe şi el să se mişte firect prin casa banilor şi a bunurilor comune cu partenerul de viaţă şi/ sau afaceri, semn că încep să dispară unele lipsuri.

Rac

Cu Mercur în casa iubirii şi a copiilor de azi începând, s-ar putea să comunici mai bine cu cei mici şi cu partenerul de viaţă, iar acest lucru se datorează numai disponibilităţii tale crescute de a te pune în bocancii lor şi de a citi printre rânduri. Eşti mai conştient(ă) ca oricând că poate nu au curajul să îţi spună unele lucruri şi că trebuie să formezi cadrul necesar pentru a-i face să vorbească. În plus, iese şi Pluto din retrogradarea prin casa parteneriatelor, ceea ce-ţi oferă o dublă susţinere în demersul de a te apropia mai mult de ei.

Leu

Mercur poposeşte astăzi în casa familiei din horoscopul tău general, unde înlesneşte comunicarea cu cei dragi, dar mai ales cu membrii familiei de origine. Parcă nu mai resimţi la fel de intens prăpastia dintre generaţii, reuşind să o ocoleşti cu succes prin faptul că eşti mai dispus(ă) ca oricând să găseşti un filon comun de discuţie cu apropiaţii. Apar veşti bune şi în plan profesional, respectiv în ceea ce priveşte starea ta de sănătate, întrucât îşi reia Pluto mişcarea directă prin casa aferentă. Ai putea observa aşadar o îmbunătăţire a condiţiei tale fizice şi o mai mare rezistenţă la stres.

Fecioară

În cazul tău, Mercur ocupă de azi înainte casa comunicării şi a deplasărilor pe distanţe scurte din horoscopul general, ceea ce înseamnă că ţi se potenţează abilitatea de a interacţiona eficient cu cei din jur, indiferent de interlocutor şi context. De asemenea, excelezi când vine vorba de multitasking, reuşind să faci faţă unui volum de activităţi şi sarcini dintre cele mai diverse. Cele mai favorizate iniţiative ale acestei perioade sunt cele care implică întrevederi de afaceri, negocieri, tratative în vederea stabilirii unei colaborări şi semnările de contracte. Pluto revine la mersul direct te ajută în plan sentimental şi cu copiii.

Balanţă

Mercur poposeşte astăzi în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău general, semnal că ar putea creşte numărul oportunităţilor de a-ţi rotunji veniturilor şi/ sau de a-ţi valorifica economiile pe care le-ai făcut până acum. Îţi parvin informaţii şi ai idei în acest sens, iar multe din ele sunt fezabile, aşa că nu ar fi rău să îţi urmezi instinctul. Tot în această zi, Pluto revine la mersul direct prin casa familiei, ceea ce mai reduce din diferenţele de mentalitate între tine şi cei dragi. Nu poate elimina complet prăpastia dintre generaţii, dar nu o mai percepi aşa tare.

Scorpion

Cu Mercur în semnul naşterii tale de azi încolo, eşti mai expresiv(ă), comunicativ(ă) şi mai în elementul tău decât până acum. Felul în care te afişezi în această perioadă este foarte important, deci încearcă să dai dovadă de naturaleţe. Evitând să fii cine eşti de fapt, vei crea o impresie falsă, neconformă cu eul tău autentic şi vei avea de tras din această cauză. Nu-ţi face griji pentru că te susţine în acest demers şi Pluto, care iese din retrogradarea prin casa comunicării şi te îndeamnă să ai mai multă grijă cum interacţionezi cu ceilalţi. Orice exagerare este de evitat.

Săgetător

Mercur ajunge azi în casa subconştientului din horoscopul tău general, ceea ce te poate ajuta, pe de-o parte, să te deschizi în privinţa unor temeri sau frustrări cu care te-ai confruntat în următoarea perioadă, dar te stimulează totodată să cultivi tipare de gândire care nu îţi fac bine. Încearcă să îţi foloseşti acuitatea mentală pentru a procesa aceste stări şi nu pentru a le perpetua. Pe de altă parte, vestea bună este că Pluto revine la traiectoria firească prin casa finanţelor, prilej numai bun să te concentrezi pe aspectul bănesc. Apar mai uşor oportunităţi economice decât au făcut-o până acum.

Capricorn

Mercur intră astăzi în casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup din horoscopul tău general, semn că în perioada următoare sunt favorizate iniţiativele pe termen lung şi cele care implică să lucrezi cu alte persoane. De asemenea, ai putea ajunge să duci tratative cu potenţiali sponsori sau persoane dispuse să te ajute să implementezi o idee de afaceri. S-ar putea să observi schimbări în bine şi pe plan social, în sensul că eşti la mare trecere în rândul prietenilor. Revenirea lui Pluto la mersul direct prin semnul naşterii tale te susţine să fii deschis(ă) în raport cu ceilalţi.

Vărsător

Mercur tranzitează de azi încolo casa carierei din horoscopul tău general, indiciu cum că felul în care te exprimi are un efect puternic asupra modului în care eşti perceput(ă) în societate sau la locul de muncă. Dacă şovăieşti sau eşti nesigur(ă), alţii ar putea să încerce să ţi-o ia înainte, deci arată că te pricepi şi eşti stăpân(ă) pe tine prin felul în care vorbeşti. În acest demers, ai parte de sprijinul lui Pluto, care reîncepe să traverseze direct casa subconştientului. Nu mai cedezi atât de uşor în faţa temerilor şi reuşeşti să te controlezi cu succes în situaţiile importante.

Peşti

Mercur ajunge astăzi în casa filozofiei de viaţă din horoscopul tău general, semn că în următoare perioadă ţi-ai putea ajusta unele principii şi valori după care te ghidezi. La fel de posibil este ca tranzitul acestui astru să îţi aducă deplasări prin străinătate sau la mare distanţă de casă ori oportunităţi de învăţare prin participarea la cursuri. În orice caz, cert este că nu îţi lipsesc şansele să te perfecţionezi atât pe plan profesional, cât şi personal. Pluto revine şi el la mersul direct prin casa planurilor de viitor, a proiectelor şi prieteniilor, semn că ai motive să fii optimist(ă).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici