HOROSCOP 30 august 2019: Zodiile care au astăzi parte de spor şi noroc în tot ceea ce îşi propun

Astăzi se formează Luna Nouă în semnul Fecioarei, eveniment astral care potenţează încă o dată stellium-ul de planete din această zodie – Soarele, Mercur, Venus şi Marte. Din nou, cei mai norocoşi nativi sunt cei născuţi în semne de Pământ (Taur, Fecioară şi Capricorn), care au parte de spor şi noroc în tot ceea ce îşi propun.

5356 afişări
Imaginea articolului HOROSCOP 30 august 2019: Zodiile care au astăzi parte de spor şi noroc în tot ceea ce îşi propun

HOROSCOP 30 august 2019

Berbec

Luna Nouă de astăzi se perfectează în casa muncii din horoscopul tău general, prilej numai bun să începi o perioadă în care pui în practică noi metode şi tehnici de lucru pe plan profesional. În teorie, le stăpâneşti foarte bine, iar odată ce le pui în practică, vei vedea că eşti mai pregătit(ă) decât te-ai fi aşteptat. Tot acum se recomandă să aduci unele mici ajustări stilului tău de viaţă şi alimentaţie. Un meniu cu mai puţin alimente procesate şi un program de somn regulat pot face minuni în ceea ce priveşte nivelul de energie de care te bucuri acum.

Taur

Luna Nouă de azi se manifestă plenar tocmai în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că începi un nou capitol de viaţă alături de persoana iubită şi de cei mici. În cazul unor nativi(e), poate fi vorba de o relaţie de iubire la început de drum sau de aflarea unor veşti îmbucurătoare cu privire la extinderea familiei. În ceea ce îi priveşte pe alţii, se pune în discuţie adoptarea unei alte atitudini în relaţie cu persoanele importante din vieţile lor. Poate că aţi fost tensionaţi în ultima vreme, iar acum ştergeţi cu buretele trecutul învolburat.

Gemeni

Luna Nouă de azi se desăvârşeşte în casa familiei din horoscopul tău general, semn că-ţi pui în minte să schimbi ceva la felul în care te comporţi în raport cu membrii familiei. Eşti decis(ă) să nu mai laşi diferenţele de mentalitate să îşi spună cuvântul, mai ales atunci când deja există tensiune în atmosferă. În cazul în care desfăşori lucrări de modernizare, amenajare sau construcţie în spaţiul locativ, îţi dai seama mai uşor cum vrei să arate şi poţi să îţi faci planuri clare în acest sens. Simţul practic, viziunea critică şi atenţia la detalii îţi vin în ajutor.

Rac

Luna Nouă de astăzi se formează tocmai în casa comunicării din horoscopul tău general. La finalul acestei săptămâni sau la începutul celei care urmează, s-ar putea să fii tot pe drumuri. Eşti mereu cu mâna pe telefon, tastezi e-mail-uri importante şi te mişti dintr-o parte într-alta a oraşului pentru a te achita de tot felul de treburi, care mai de care mai importante. Nu este exclus să iei cuvântul în cadrul şedinţelor, să livrezi un pitch sau să participi la întrevederi sau interviuri care vor avea un efect de durată asupra carierei tale. Eşti bine conectat(ă) la tot din jur.

Leu

Cu Luna Nouă în casa banilor şi a bunurilor câştigate prin munca proprie, pare că îţi merge destul de bine pe plan financiar. Primeşti ponturi sau îţi vin idei despre cum anume poţi să-ţi rotunjeşti veniturile şi/ sau să investeşti o parte din economiile pe care le-ai făcut până acum. În plus, eşti foarte atent(ă) cu modul în care îţi cheltuieşti banii - ceea ce nu este tocmai o trăsătură definitorie a ta -, motiv pentru care vezi palpabil unde ţi se duc resursele. În felul acesta, vei fi foarte mândru(ă) de felul în care ţi-ai gestionat bugetul avut în această perioadă.

Fecioară

Luna Nouă de astăzi se manifestă tocmai în semnul naşterii tale, prilej numai bun să te concentrezi mai mult asupra propriei persoane. Propune-ţi ca în luna naşterii tale să faci ceva pentru tine, indiferent dacă implică o schimbare de look, ceva articole noi în garderobă sau o atitudine nouă în plan social. Această lunaţie, dublată de prezenţa stăpânului zodiei tale, Mercur, alături de Soare, Venus şi Marte, în semnul în care te-ai născut, te ajută să dobândeşti o încredere de sine cum rar ţi-a fost dat să experminetezi. Cultiv-o pentru că ai toate motivele să crezi în tine cu totul.

Balanţă

Luna Nouă de azi se formează în casa subconştientului din horoscopul tău general, indiciu cum că zilele aceastea ar trebui să faci o curăţenie serioasă în universul tău interior. Renunţă la temeri care nu îţi permit să evoluezi, la frustrări care te trag înapoi, la relaţii toxice şi persoane cărora ar fi trebui să le dai drumul de multă vreme. Nu poţi avea aşteptări de la cei din jurul tău dacă nu încerci să îţi pui ţie viaţa în ordine mai întâi. Elimină din peisajul tău actual tot ceea ce ai critica dacă ai vedea la alţii. Apoi poţi creşte.

Scorpion

Luna Nouă de astăzi se perfectează tocmai în casa planurilor de viitor, a proiectelor de grup şi a vieţii sociale, ceea ce îţi indică faptul că viitorul are premise bune în ceea ce te priveşte. În acest sfârşit de săptămână sau poate chiar astăzi, ai putea cunoaşte persoane care îţi împărtăşesc viziunile şi idealurile şi care te inspiră să-ţi urmezi visurile. Nu este exclus să-ţi ofere nu doar sprijin moral, ci şi material pentru a le transpune în realitate. Sau poate se oferă să te urmeze în această călătorie, crezând cu toată tăria că vei avea parte de succesul scontat.

Săgetător

Luna Nouă de azi se desăvârşeşte în casa carierei şi a statutului social din horoscopul tău general, semn că sfârşitul acestei săptămâni sau începutul celei care urmează îţi aduc oportunităţi să te remarci pe plan profesional. În cazul în care te-ai afirmat deja, s-ar putea să te apropii mai mult de superiori, cărora le demonstrezi încă o dată valoarea ta indispensabil(ă) de profesionist. Cercurile selecte în care te învârţi pot veni şi ele la pachet cu şanse de a ieşi în evidenţă şi pot atrage după ele posibilităţi de colaborare cu actori importanţi din domeniul tău de activitate. Fă-ţi curaj.

Capricorn

Luna Nouă de astăzi se perfectează în casa studiilor şi a călătoriilor la distanţe mari. Dacă stellium-ul formate de Soare, Mercur, Venus şi Marte nu au completat încă în aceste direcţie, s-ar putea ca pasul decisiv să îl facă această lunaţie. Ea-ţi scoate în cale cursuri de perfecţionare continuă, seminare cu somităţi din domeniul tău de activitate, schimburi de experienţă, delegaţii în străinătate, contracte cu firme sau colaboratori de peste hotare sau posibilitatea de a te reloca acolo. De asemenea, restabileşti contactul cu cei dragi mutaţi la mare distanţă de localitatea de baştină. Te înţelegi bine şi cu rudele partenerului.

Vărsător

Luna Nouă de azi se formează în casa banilor şi a bunurilor deţinute şi/ sau câştigate în asociere cu partenerul de viaţă şi/ sau afaceri. Ceea ce îţi transmite acest eveniment astral este faptul că cea mai mare sursă de profit în această perioadă, dar mai ales de la finele acestei săptămâni şi până miercurea viitoare, sunt relaţiile cu ceilalţi. Dacă aţi pus deoparte nişte bani împreună sau derulaţi afaceri, acum ar fi momentul cel mai bun să investiţi pentru a vă înmulţi economiile. Comunicaţi eficient, sunteţi realişti în legătură cu câştigurile scontate şi ajungeţi cu uşurinţă la comun acord.

Peşti

Luna Nouă de astăzi se manifestă în casa parteneriatelor din horoscopul tău general. Fie că eşti de ani buni sau de puţină vreme cu persoana iubită, această lunaţie vă oferă prilejul să duceţi relaţia de cuplu la un nou nivel. Vă animă pe amândoi dorinţa de a evolua şi compatibilitatea dintre voi vă permite să vă dezvoltaţi în aceeaşi direcţie. Dacă eşti implicat(ă) într-un parteneriat profesional, s-ar putea ca în aceste zile să daţi dovadă de un nivel de productivitate ridicat. Conlucraţi bine, vă animă idealuri similare şi aveţi amândoi o abordare practică. În ce te priveşte, e o binecuvântare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici