HOROSCOP 30 iulie 2019: Astrologul Anca Martin îţi spune ce zodii care ar putea avea schimbări pe plan financiar

Soarele din Leu creează astăzi un aspect tensionat de careu cu Uranus din Taur, ceea ce face ca zodiile Fixe să fie provocate la unele schimbări pe plan profesional, financiar sau relaţional. Luna din Rac aderă şi ea la o configuraţie astrală distonantă cu Saturn retrograd din Capricorn, de opoziţie de data aceasta, care provoacă semnele Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă şi Capricorn) să se împartă echitabil între două domenii din vieţile lor. Zodiile de Apă, pe de altă parte, se bucură de influenţa aceleiaşi Luni care, împreună cu Neptun retrograd din Peşti, formează un aspect armonios de trigon. Acesta aduce la suprafaţă vocea interioară a Racilor, Scorpionilor şi Peştilor, care iau decizii bune pe baza intuiţiei.

5718 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 30 iulie 2019: Astrologul Anca Martin îţi spune ce zodii care ar putea avea schimbări pe plan financiar

HOROSCOP 30 iulie 2019: Astrologul Anca Martin îţi spune ce zodii care ar putea avea schimbări pe plan financiar

Berbec 

Nivelul tău de energie de astăzi este destul de redus sau pur şi simplu nu dispui de rezistenţa mentală necesară să te ocupi de chestiuni complicate sau sensibile. Pe de altă parte, astrele au alte planuri cu tine azi: trebuie să rezişti unor tentaţii pentru că rişti să cheltuieşti mai mult decât ar fi cazul, iar resursele interioare nu-ţi permit să te dedici muncii şi familiei în aceeaşi măsură. Pentru toate acestea, este nevoie să te aduni şi să iei atitudine înainte ca lucrurile să scape de sub control. Vestea bună este că nu-ţi ia prea mult să te motivezi.

Taur 

Anumite chestiuni gospodăreşti sau de ordin casnic ar putea perturba atmosfera din familie astăzi. Pe de altă parte însă, comunici eficient cu aceia care-ţi împărtăşesc idealurile şi visurile, cu toate că pot apărea tensiuni pe seama strategiilor care credeţi că ar fi cele mai indicate pentru a le concretiza. Aşadar, se poate spune că problema constă nu în faptul că nu vă înţelegeţi unul pe celălalt, ci în faptul că nu sunteţi suficient de deschişi la alte viziuni. Dacă se pun pe tapet subiecte spinoase, în familie sau în proiectele colective în care eşti implicat(ă), nu fi refractar(ă) la nou.

Gemeni 

Banii pot constitui un subiect sensibil pentru tine astăzi. Astrele anunţă oportunităţi financiare demne de luat în seamă, dar s-ar putea ca aceste să fie însoţite de unele cheltuieli aproape direct proporţionale. Sau poate că nu-ţi manageriezi suficient de atent bugetul, iar aceste suplimente băneşti nu se simt la buzunar aşa cum te-ai fi aşteptat. Merită menţionat şi faptul că ai putea risca să te lansezi în declaraţii pripite pe parcursul zilei de azi. Ţine cont de faptul că ai putea fi insuficient informat(ă) sau chiar dezinformat(ă) cu privire la unele lucruri. Cercetează pe cont propriu şi apoi emite păreri.

Rac 

În principiu, starea ta de spirit de astăzi este una bună, ceea ce ar trebui să te ajute să navighezi uşor printre provocările acestei zile. Există posibilitatea ca, în plan relaţional, să se ivească unele tensiuni. Pare că ai ceva de împărţit cu partenerul de viaţă şi/ sau afaceri şi-ţi vine greu să laşi de la tine. Nici cu banii rişti să nu stai prea bine, cel mai probabil din pricina faptului că te grăbeşti cu unele investiţii sau cu acordarea unor împrumuturi. Gândeşte-te de două ori înainte să dai sentinţe şi fă-ţi calculele înainte să-ţi asumi unele plăţi consistente.

Leu 

S-ar putea să te supere câte ceva astăzi şi să te confrunţi cu unele neplăceri de ordin medical. Cât priveşte însă tonusul mental, se poate spune că dispui de suficiente resurse interioare pentru a-ţi accelera procesul de vindecare. Ceea ce pare să te deranjeze este însă faptul că nu eşti menajat(ă) deloc în astfel de situaţii: superiorii te încarcă poate cu sarcini suplimentare ori duci pe umeri responsabilităţi grele pe care nu le poţi delega altcuiva. Aşa nu-i de mirare că stările proaste ţi se pot accentua, iar singura vestă de salvare care-ţi mai rămâne este optimismul. Foloseşte-l din plin.

Fecioară 

Din câte se pare, nu te trezeşti într-o formă maximă la nivel mental, ceea ce îţi poate crea anumite probleme atunci când dezbaţi strategii sau teme importante cu partenerul de viaţă şi/ sau de afaceri. Pe acest fundal, ai putea adopta o atitudine defensivă sau pasiv-agresivă, motiv pentru care se poate ajunge în punctul în care opiniile tale sunt discreditate sau trecute cu vederea. În final, veţi ajunge la o concluzie satisfăcătoare tuturor părţilor implicate în discuţie, dar nu înainte ca tu să realizezi că alta trebuie să fie abordarea ta în interacţiunile cu cei cu care desfăşori activităţi profesionale.

Balanţă 

Aspectele astrale care se perfectează astăzi îţi exacerbează unele temeri cu privire la stabilitatea ta financiară pe termen lung. În felul acesta, ai putea ajunge să pretreci mai multi timp decât de obicei la serviciu, cel mai probabil din dorinţa de a ieşi în evidenţă sau de a te califica pentru o primă sau un bonus. Familia s-ar putea să nu fie prea mulţumită cu această decizie a ta; poate că ai promis să te ocupi de unele chestiuni casnice sau rişti să ratezi un eveniment de familia programat de mai multă vreme. Ţine cont că extremele nu-s niciodată bune.

Scorpion 

S-ar părea că începi ziua relativ binedispus(ă), dar s-ar putea ca turnura pe care o iau conversaţiile cu persoana iubită să-ţi producă un gust amar. Observi, poate mai bine decât în alte dăţi, că crezurile voastre personale nu se suprapun în unele puncte destul de importante. Cu toate acestea, reuşiţi să faceţi front comun atunci când este vorba despre copii. Aveţi idei similare despre cum ar fi cel mai bine să-i creşteţi şi care sunt învăţămintele cu care vă doriţi să plece la drum în viaţă. Trebuie totuşi să lucraţi mai mult la armonizarea diferenţelor de mentalitate şi echilibrarea forţelor.

Săgetător 

Nu vrei să le lipsească nimic celor dragi, iar din dorinţa de a le pune la dispoziţie apropiaţilor ceea ce-şi doresc, ai putea să te înhami astăzi la unele cheltuieli destul de mari. În cazul altor nativi(e), poate fi vorba despre tendinţa de a-i sufoca cu sentimentele pe care le poartă pentru ei ori de a lua decizii în locul lor, din dorinţa de a-i feri de dezamăgiri şi frustrări. În ambele cazuri, cei(le) născuţi(te) în acest semn ar putea ieşi destul de şifonaţi(te). Nu confunda ataşamentul cu posesivitate şi nu interfera cu liberul arbitru al celor la care ţii.

Capricorn

Se fac remarcate astăzi unele diferenţe de mentalitate între tine şi persoana iubită. Pe lângă ele, ar putea să mai vină şi unele accese de gelozie, care nu fac decât să toarne gaz pe foc şi să accentueze starea de tensiune dintre voi. În cele din urmă, spiritele se vor calca şi puteţi ajunge la o concluzie satisfăcătoare pentru amândoi, dar dacă nu luaţi măsuri, povestea s-ar putea repeta cât de curând. Încercaţi să vedeţi ce anume vă face să vă îndoiţi de buna credinţă şi intenţiile partenerului. Comunicarea defectuoasă se poate să fi avut un cuvânt greu de spus.

Vărsător

Nivelul tău de energie nu este prea ridicat astăzi. Ba dimpotrivă, s-ar putea să fie destul de scăzut, ceea ce-ţi creează dificultăţi în a te ţine de agenda pe care ţi-ai trasat-o pe astăzi. Te mai consolează însă gândul că azi se realizează plăţile pentru nişte ore suplimentare prestate de curând sau pentru unele comisioane realizate extraprofesional. Nici acasă nu-s toate aşa cum ţi-ai fi dorit, semn că n-ai parte de prea multă linişte după programul de la muncă. Ai amânat rezolvarea unor treburi gospodăreşti, fapt care produce destul de multă tensiune pe plan familial. Motivează-te să te aduni puţin.

Peşti 

Aspectele astrale de astăzi îţi potenţează creativitatea şi simţul artistic, dar s-ar putea să-ţi afecteze capacitatea de a gândi în perspectivă ori de a te dedica unor activităţi profesionale repetitive, care nu îţi stârnesc interesul şi care nu te provoacă mental. Aşadar, dacă ai posibilitatea să-ţi aranjezi programul aşa cum doreşti, optează astăzi pentru acele sarcini care presupun să găseşti soluţii originale la problemele cu care te confrunţi. Planificarea şi tehnicile de lucru monotone îţi afectează capacitatea de a performa la înălţime în alte sectoare de muncă ale job-ului tău, deci caută să te aliniezi cu influenţele astrale de azi.
 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici