HOROSCOP 31 iulie 2019: Astrologul Anca Martin îţi spune ce zodii pot avea parte astăzi de surprize

Luna formează azi o conjuncţie cu Mercur retrograd în Rac, care, la rândul ei, trasează un aspect tensionat de opoziţie lui Pluto retrograd din Capricorn. Zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă şi Capricorn) pot avea parte de surprize mai puţin plăcute în plan relaţional, carieră sau familie. Spre seară, când Luna intră în Leu, dă de Venus şi îşi unesc forţele pentru ca semnele de Foc (Berbec, Leu şi Săgetător) să se bucure de bună dispoziţie şi noutate.

4904 afişări
Imaginea articolului HOROSCOP 31 iulie 2019: Astrologul Anca Martin îţi spune ce zodii pot avea parte astăzi de surprize

HOROSCOP 31 iulie 2019: Astrologul Anca Martin îţi spune ce zodii care pot avea parte de surprize mai puţin plăcute în carieră

Berbec

Se întâmplă multe astăzi în plan familial. Poate sărbătoreşti pe unul dintre cei dragi, întâmpini un nou membru în familia ta sau inaugurezi o nouă locuinţă. Oricare ar fi evenimentele pe care le serbezi, cert este că şi atunci când eşti la muncă, îţi stă mai mult gândul la ce se va întâmpla odată ce ajungi acasă. Dar cu responsabilităţile tale sunt mari în această perioadă la serviciu, s-ar putea să-ţi atragi unele critici serioase dacă eşti distras(ă) sau faci o treabă de mântuială. Caută aşadar ca, în timpul programului de lucru, să te concentrezi pe ce ai de făcut.

Taur

Îţi alegi bine cuvintele şi impresionezi fără prea multe eforturi, dar s-ar putea ca unele declaraţii să nu se fondeze pe argumente clare, ci pe un apel clar la sentimente. Cu alte cuvinte, felul în care te exprimi este unul extrem de atractiv, dar s-ar putea să promiţi lucruri pe care-ţi va fi greu să le duci la bun sfârşit. În cazul altor nativi(e), poate fi vorba de alte persoane care le făgăduiesc marea cu sarea, dar ale căror angajamente rămân în stadiul de vorbe, fără a se concretiza în ceva palpabil. Se recomandă deci prudenţă-n comunicare şi moderaţie-n atitudine.

Gemeni

S-ar putea să te surprindă astăzi plăcut apariţia unor oportunităţi financiare la care nu te-ai fi aşteptat. Ai şansa aşadar de a-ţi suplimenta bugetul ori de a investi o parte din economiile pe care le-ai realizat până acum. Vestea proastă este însă aceea că şi cheltuielile ar putea să crească la fel de mult. Se ivesc poate plăţi pe care nu le-ai anticipat şi care te fac să nu mai simţi că resursele tale s-au multiplicat. La fel de posibil este să nu fie vorba de cheltuieli, ci de unele riscuri financiare la care te supui fără să-ţi dai seama.

Rac

Conjuncţia Lunii cu Mercur retrograd în semnul naşterii tale face ca stările tale de spirit să fluctueze mai mult decât de obicei astăzi, iar în plan relaţional, ele par să se facă cel mai puternic simţite. Presiunile întâlnirii cu un client important sau cu un potenţial colaborator pot fi greu de suportat şi depăşit în condiţii optime, deci caută să nu-ţi programezi întrevederi decisive pentru un viitor parteneriat în cursul zilei de azi. La nivel sentimental, ţi-e greu să te faci înţeles(asă) de persoana iubită. Ea este practică şi cerebrală, fapt pentru care-i va fi dificil să te ajute acum.

Leu

Şi în cazul tău se remarcă astăzi o serie de oscilaţii de dispoziţie, care riscă să conducă la schimbări bruşte de atitudine din partea ta. Acestea riscă să-ţi afecteze performanţele la locul de muncă, unde se aşteaptă de la tine să fii o persoană pe care se poate conta şi care livrează rezultate la timp. Nu-i exclus ca tocmai unii factori de pe acest plan să-ţi accentueze şi mai mult aceste fluctuaţii. Dacă aceasta este sursa problemei, distanţează-te emoţional de intrigile de la birou sau alte forme de dramă care se desfăşoară în acest spaţiu. Vezi strict de treaba ta.

Fecioară

Mijlocul de săptămână te surprinde foarte activ(ă) pe plan social. Faci networking cu persoane care îţi împărtăşesc idealurile şi vizurile, abordezi potenţiali finanţatori, te întâlneşti cu coechipierii pentru a discuta strategii de dezvoltare sau implementare a unei idei de afaceri. Pentru tine însă nu-ţi mai rămâne timp, iar persoana iubită şi/ sau copiii se simt destul de neglijaţi. Îţi stă mintea acum doar la planurile de viitor, iar prezentul îţi cam scapă din vedere. Dar poate că dacă ţi-ai structura programul mai bine, ai reuşi să te concentrezi pe ambele sectoare din viaţa ta. Vezi cum îţi poţi reconfigura priorităţile.

Balanţă

Pentru tine, cariera este cea care ocupă primul plan în lista de priorităţi. Ţi s-au oferit unele oportunităţi de afirmare prea tentante pentru a le refuza, motiv pentru care ai redus astăzi din timpul pe care altfel l-ai fi petrecut cu familia pentru a te concentra asupra ascensiunii tale profesionale. Nici în cazul tău familia nu se va arăta prea mulţumită cu felul în care ţi-ai ierarhizat interesele. Explică-le cât de mult contează să baţi fierul cât e cald şi să profiţi de şansa de a-ţi demonstra abilităţile la locul de muncă. Într-un final, vor înţelege şi te vor susţine.

Scorpion

Mintea-ţi merge brici, ai o grămadă de idei grozave, revoluţionare chiar, dar îţi vine destul de greu să le pui în cuvinte. Acest lucru se datorează aspectelor astrale de astăzi, care-ţi creează o serie de provocări în ceea ce priveşte comunicarea. De asemenea, s-ar putea să nu sesizezi faptul că viziunea ta şi cele ale interlocutorilor coincid în puncte esenţiale, concentrându-te mai degrabă asupra diferenţelor. În felul acesta, te-ai putea angaja în dezbateri contraproductive în loc să construieşti punţi prin intermediul similitudinilor dintre perspectivele voastre. Dedică mai mult timp faptului de a-i asculta pe ceilalţi şi vezi unde vă întâlniţi.

Săgetător

Luna se întâlneşte astăzi cu Mercur retrograd în casa banilor şi a bunurilor pe care le deţii şi/ sau le-ai câştigat în asociere cu partenerul de viaţă şi/ sau afaceri, ceea ce poate determina apariţia unor oportunităţi de câştig colectiv, fie prin intermediul unor activităţi de grup, fie graţie unor investiţii pe care le puteţi face împreună. Dar cum riscurile pe care le implică sunt destul de mari, trebuie să vă consultaţi înainte de a decide pe care potenţială sursă de câştig vă veţi concentra în următoarea perioadă. În caz contrar, vă expuneţi la unele posibile pagube, care costă scump.

Capricorn

Partenerul schimbă stările de spirit ca pe şosete astăzi, iar răbdarea ta este greu încercată. Nu ştii cum să-l iei astfel încât să-şi regăsească echilibrul şi să reajungă pe făgaşul normal. Te simţi neputincios(oasă) şi depăşit(ă) de situaţie, ceea ce te poate face să reacţionezi urât. De obicei nu eşti genul care îşi iese din fire prea uşor, dar s-ar putea ca de data aceasta să ţi se fi umplut paharul complet. Pentru a te feri de riscul să spui sau să faci lucruri pe care poţi ajunge să le regreţi mai târziu, caută să rămâi stăpân(ă) pe tine însuţi(ăţi).

Vărsător

Neprevăzutul domină astăzi atmosfera de la serviciu. Unele schimbări pot fi în avantajul tău, în sensul că te provoacă să fii creativ(ă) şi deschis(ă) la idei noi, dar altele s-ar putea să nu facă altceva decât să-ţi sporească starea de anxietate. Nu-i de mirare aşadar că uiţi să mai iei câte o pauză, suprasolicitându-te în încercarea de a te menţine deasupra lucrurilor. Oboseala, la rândul ei, poate avea un efect nefast asupra stării tale de spirit, creându-se un cerc vicios din care nu ieşi neafectat(ă). Dacă nu există echilibru în jurul tău, trebuie să găseşti tu modalitatea să faci ordine.

Peşti

S-ar putea ca viaţa ta sentimentală să fie destul de plină perioada aceasta. Ai întâlnit poate pe cineva nou, te-ai apropiat ceva mai mult de partener sau chiar aţi ajuns la pasul următor şi v-aţi întemeiat o familie. Aşadar, este de înţeles că te axezi pe prezent, pe universul tău familial şi nu vrei să ratezi niciun moment de calitate în preajma celor dragi. În acest răstimp însă, pierzi din vedere unele oportunităţi pe termen lung. Te întâlneşti cu o astfel de situaţie astăzi, când îţi dai seama prea târziu că ai pierdut o şansă de a-ţi materializa un proiect.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici