HOROSCOP 5 septembrie 2019: Zodiile care au astăzi un plus de spontaneitate şi dinamism

În dimineaţa acestei zile, Luna pătrunde în semnul Săgetătorului, oferind zodiilor de Foc (Berbec, Leu şi Săgetător) un plus de spontaneitate şi dinamism. Trigonul armonios pe care îl formează Mercur din Fecioară cu Saturn retrograd din Capricorn le conferă semnelor de Pământ (Taur, Fecioară şi Capricorn) mai multă atenţie la detalii şi un plus de pragmatism.

2757 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 5 septembrie 2019: Zodiile care au astăzi un plus de spontaneitate şi dinamism

HOROSCOP 5 septembrie 2019: Zodiile care au astăzi un plus de spontaneitate şi dinamism

Berbec

În dimineaţa acestei zile, Luna pătrunde în casa studiilor, a călătoriilor pe distanţe lungi şi a filozofiei de viaţă, semn că te bucuri de un tonus mental bun joia aceasta. Nativii(ele) care susţin un examen important sau care pleacă într-o delegaţie au parte de premise foarte bune. În plus, dispui de un randament crescut pe plan profesional, ceea ce îţi permite să te achiţi fără multe dificultăţi de unele sarcini profesionale care altfel ţi-ar fi dat mari bătăi de cap. Eşti într-o pasă bună şi toate par să meargă aşa cum te-ai aşteptat. Profită de acest imbold şi fă progrese.

Taur

În cazul în care balanţa forţelor din relaţia sentimentală s-a dezechilibrat, s-ar putea ca pe parcursul acestei zile să revină la starea optimă. Prezenţa Lunii în casa raporturilor de putere te ajută să îţi dai seama unde anume ai întrecut măsura şi ce ar fi de făcut pentru ca tu şi partenerul să vă bucuraţi din nou de un statut egal în cuplu. Este de la sine înţeles că vă ajută în acest demers deschidere de care daţi dovadă unul faţă de celălalt. Ţineţi prea mult unul la celălalt pentru ca relaţia voastră să o ia pe o pantă descendentă.

Gemeni

Contextul astral de astăzi creează premisele necesare pentru ca un vechi conflict de familie să ajungă la sfârşit. Tensiunile au mocnit destul de multă vreme între tine şi unii membri ai familiei, iar prezenţa Lunii în casa relaţionării te ajută să abordezi situaţia dintr-un unghi neconflictual, care nu încarcă atmosfera, ci o relaxează. Modul în care pui problema şi te adresezi celor dragi invită la dialog şi te ajută să le clarifici eventualele nelămuriri care v-au adus în această situaţie. Vezi ce nu a funcţionat în trecut şi trage învăţămintele potrivite de pe urma strategiilor care nu au dat roade.

Rac

Luna trece astăzi în casa muncii din horoscopul tău general, semn că dai dovadă de un nivel de productivitate ridicat astăzi. În plus, celelalte aspecte te susţin pe partea de comunicare şi te ajută să te faci înţeles(asă) chiar şi în situaţiile care ar fi dus la tensiuni între tine şi colegii de muncă. Aceasta este o zi favorabilă pentru negocieri, interviu de angajare, pitch-uri, dar şi pentru sarcini de serviciu care presupun o colaborare strânsă între tine şi tovarăşii de serviciu. S-ar putea să te surprindă rapiditatea şi calitatea rezultatelor pe care le obţineţi pe fondul acestui climat cosmic.

Leu

Astrele îţi pun la dispoziţie toate ingredientele pentru o zi extrem de reuşită, Pe de-o parte, conspiră la apariţia unor oportunităţi financiare de neratat. Cu toate că nu sunt aducătoare de profituri prea consistente, suplimentele financiare pe care ţi le propun sunt suficiente încât să îţi rotunjească binevenit bugetul pentru weekend-ul ce va urma. Mai apoi, prezenţa Lunii în casa iubirii şi a copiilor prevesteşte o serie de momente unice în compania persoanei iubite şi a celor mici odată ce ajungi acasă. Gândeşte-te la o modalitate inedită de a vă petrece timpul liber, care să vă creeze amintiri de neuitat.

Fecioară

Judecând după tonusul tău de astăzi, nici nu pare că a trecut peste tine o săptămână destul de solicitantă. Eşti plin(ă) de energie şi molipseşti pe toată lumea în jur cu voioşia ta. Ce-i drept, s-ar putea ca această dispoziţie să nu ţi se datoreze întru-totul. Pe lângă faptul că ţi-ai gestionat forţele atent, atmosfera armonioasă de care te bucuri în familie îţi permite să te refaci şi să rezişti oricăror provocări cu care te întâmpină zilele acestei săptămâni. În plus, Luna a intrat în casa vieţii domestice, semn că ai parte numai de sfaturi bune din partea celor dragi.

Balanţă

Este clar că resimţi oboseala acumulată peste săprămână, dar nu se poate spune că te comporţi ca o personă epuizată şi la limita răbdării. Ba dimpotrivă, faci foarte bine faţă stresului şi presiunii şi nu le laşi să îţi pună amprenta pe felul în care vorbeşti şi interacţionezi cu cei din jur. S-ar putea să fii ceva mai retras(ă) decât de obicei, evitând companiile zgomotoase şi mediile aglomerate. Tranzitul Lunii prin casa comunicării te ajută totuşi să întreţii conversaţii şi să cultivi legături în ciuda dispoziţiei mai puţin sociale de astăzi. Încearcă totuşi să nu te epuizezi prea puternic acum.

Scorpion

Astrele creează astăzi un context prielnic pentru stabilirea de parteneriate sau dezvoltarea unor relaţii profesionale deja existente. În cazul în care eşti în căutare de sponsori, s-ar putea să îţi apară în cale persoane dispuse să se implice propriu-zis, prin idei sau chiar financiar în proiectele tale. Entuziasmul lor te revitalizează şi te ajută să îţi regăseşi inspiraţia. Nu este exclus să te întâlneşti şi cu unele oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a unor economii pe care le-ai realizat pân-acum graţie intrării Lunii în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău general. Profită de ele.

Săgetător

Te numeri printre zodiile care se bucură astăzi de un tonus fizic şi mental bun. Acest lucru se datorează, în cazul tău, ingresului Lunii în semnul naşterii tale, care atrage atenţia asupra ta şi te pune într-o lumină pozitivă. Mai mult, eşti eficient(ă) la locul de muncă şi dai dovadă de un nivel crescut de productivitate. Nu este exclus chiar să te califici pentru o primă sau un bonus care nu vor întârzia să apară, cu atât mai mult dacă petreci timp suplimentar la serviciu, îţi depăşeşti norma de lucru sau obţii un contract foarte important. Eşti pe drumul bun.

Capricorn

Luna intră astăzi în casa subconştientului din horoscopul tău general, ceea ce riscă să aducă la suprafaţă unele prejudecăţi de pe urma cărora ai putea avea destul de mult de pierdut. În acelaşi timp însă, se creează alte aspecte astrale care te împiedică să cazi pradă unor tipare de gândire coercitive. Dispui de multă claritate în gândire şi judeci lucrurile dintr-o perspectivă obiectivă. În cazul în care te-ai înşelat în anumite privinţe, nu te dai în lături să admiţi alte perspective şi să-ţi schimbi optica. S-ar putea aşadar să ai parte de unele epifanii în legătură cu situaţia ta actuală.

Vărsător

Configuraţiile cosmice care se formează astăzi îţi permit să te priveşti dintr-o perspectivă realistă, nici prea critică, dar nici cu tendinţe de raţionalizare. Eşti perfect conştient(ă) de aspectele la care ar trebui să mai lucrezi, care sunt fricile care te ţin în loc, la ce anume ar trebui să renunţi pentru a evolua. Prezenţa Lunii în casa viitorului îţi oferă motivaţia necesară să faci demersuri palpabile în vederea unei şi mai mari apropieri de adevăratul tău potenţial. Este drept că unele schimbări pot fi dureroase la început, dar rezultatul final va merita orice disconfort emoţional temporar. Ai încredere în reuşită.

Peşti

Ziua de astăzi este una extrem de favorabilă pentru a aduce în discuţie oportunitatea unor strategii de dezvoltare a unui proiect în care eşti implicat(ă). La fel de posibil este să întâlneşti persoane care îţi oferă sfaturi valoroase despre cum ai putea să îţi materializezi o idee de afaceri sau să o faci mai competitivă pe piaţa actuală. În cazul în care lucrezi cu oamenii, joia aceasta este una perfectă pentru negocieri, pitch-uri sau tratative în vederea stabilirii termenilor unui contract. Intrarea Lunii în casa carierei vine ca un ajutor în plus, oferindu-ţi susţinere din partea unor persoane foarte influente.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici