HOROSCOP de weekend, 20 - 21 iulie 2019: Un weekend plin pentru zodiile de Apă/ Evenimentul astral care îi va „îndulci” pe Raci şi pe Peşti

Sâmbătă, Luna poposeşte în semnul Peştilor, indiciu cum că weekend-ul acesta va fi unul plin pentru zodiile de Apă (Rac, Scorpion şi Peşti). Duminică însă, se formează nu mai puţin de cinci aspecte astrale: două tensionate şi alte trei armonioase. Cele distonante între Luna din Peşti şi Jupiter retrograd din Săgetător şi Venus din Rac şi Pluto retrograd din Capricorn predispune zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător şi Peşti) la unele dificultăţi de relaţionare şi pe cele Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă şi Capricorn) la o serie de schimbări nefaste de planuri. Conjuncţia Lunii cu Neptun retrograd din Peşti şi cea a Soarelui cu Mercur retrograd din Rac mai îndulcesc totuşi weekend-ul Racilor şi al Peştilor, iar trigonul Lunii din Peşti cu Venus din Rac le conferă romantism Scorpionilor.

3081 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP de weekend, 20 - 21 iulie 2019: Un weekend plin pentru zodiile de Apă/ Evenimentul astral care îi va „îndulci” pe Raci şi pe Peşti

HOROSCOP de weekend, 20 - 21 iulie 2019

Berbec

Tonus fizic şi stare emoţională

Intrarea Lunii de sâmbătă în casa subconştientului te face să renunţi la activităţile de weekend care te agită în favoarea celor care îţi conferă linişte. Dar dacă sâmbătă te mai încumeţi să ieşi cu prieteni sau să mergi la vreo petrecere, duminică nu-ţi doreşti decât să te relaxezi la soare.

Bani şi carieră

Astrele nu sunt prea darnice cu informaţiile care privesc banii sau cariera (în cazul celor care lucrează în weekend), dar merită menţionat că duminică n-are rost să-ţi propui să rezolvi unele treburi cu caracter profesional. Nu numai că-ţi lipseşte cheful, dar nu-ţi permit nici planurile cu familia să le întreprinzi.

Familie, prieteni şi cuplu

Cum spuneam, se întrevede un sfârşit de săptămână în care preferi să stai mai mult cu familia decât să te implici în activităţi de grup care te solicită mental mai mult decât trebuie. Pune aşadar de-o întâlnire cu cei dragi cu ocazia unei mese extinse la care-i inviţi pe toţi.

Taur

Tonus fizic şi stare emoţională

Duminica aceasta vine la pachet cu unele veşti care îţi trezesc unele nedumeriri sau îţi oferă motive de îngrijorare. Discută despre temerile tale cu cineva apropiat. S-ar putea să le exagerezi proporţiile şi să-ţi faci probleme fără să ai vreun temei în acest sens. O părere obiectivă îţi prinde bine.

Bani şi carieră

Sâmbăta aceasta este o zi bună pentru a te întâlni şi a discuta cu potenţiali sponsori sau colaboratori. Faceţi schimb de idei, exprimaţi-vă opiniile referitoare la eventuale planuri de acţiune şi împreună veţi ajunge la cele mai bune strategii pe termen lung. Doar comunicând puteţi obţine rezultatele pe care le-aşteptaţi.

Familie, prieteni şi cuplu

Planează o stare de tensiune generală asupra zilei de duminică, semn că ar fi mai bine să asculţi decât să te lansezi în declaraţii care riscă să deschidă cutia Pandorei. Caută aşadar să eviţi conflictele care s-ar putea naşte pe seama unor lucruri mărunte, fără nicio importanţă sau vreo miză.

Gemeni

Tonus fizic şi stare emoţională

Astrele nu oferă prea multe detalii despre starea ta de spirit sau despre nivelul de energie de care te bucuri în acest sfârşit de săptămână. Te-ai putea confrunta însă cu unele provocări duminică, ceea ce riscă să-ţi afecteze întrucâtva bunăstarea la nivel mental. Încearcă să nu le pui la suflet.

Bani şi carieră

Ziua de duminică este însoţită de oportunităţi financiare demne de luat în seamă. Ţine însă cont de faptul că ar putea implica să-ţi sacrifici o parte din timpul liber dacă vrei să profiţi de ele. Dar cum nici cheltuielile nu sunt puţine, poate n-ar strica să le iei în calcul.

Familie, prieteni şi cuplu

Balanţa forţelor pe care tu şi partenerul le exercitaţi în cuplu s-ar putea dezechilibra destul de mult pe parcursul zilei de duminică. În consecinţă, se poate ajunge la discuţii tensionate care riscă să vă strice sfârşitul de săptămână. Mizează, în schimb, pe un ton calm şi încurajează la dialog onest.

Rac

Tonus fizic şi stare emoţională

Intrarea Lunii în casa filozofiei tale de viaţă ar trebui să coincidă cu un weekend în care te bucuri de un tonus mental ridicat, dar dacă sâmbătă nu atentează nimic la starea ta de spirit, nu acelaşi lucru se poaet spune despre ziua de duminică, atunci când te supără multe.

Bani şi carieră

Nu-ţi propune să lucrezi câte ceva duminica aceasta. S-ar putea să nu te ajute nici puterea de concentrare, nici îndemânarea. Dacă chiar nu poţi lăsa acele treburi pe luni, mai bine găseşte-ţi timp să te ocupi de ele sâmbătă. Climatul astral de atunci nu te împiedică să le finalizezi eficient.

Familie, prieteni şi cuplu

S-ar putea ca tu şi partenerul să vă înflăcăraţi prea tare pe o temă sensibilă duminică şi să se ajungă la un schimb acid de replici. Adu-ţi minte că cel mai înţelept cedează şi că ai putea face primul pas către un consens dacă cel drag nu vine cu iniţiativa.

Leu

Tonus fizic şi stare emoţională

Nu numai că Luna poposeşte duminică în casa trăirilor celor mai profunde din horoscopul tău general, predispunându-te la melancolie, dar se mai întâmplă şi ca duminică să se formeze aspecte care îţi pot afecta negativ nivelul de energie. Caută să rămâi pozitiv în ciuda influenţei nu prea faste a astrelor.

Bani şi carieră

Astrele nu par să acorde prea multă atenţie carierei şi sectorului financiar la finalul săptămânii. Dacă se întâmplă totuşi să lucrezi weekend-ul acesta, s-ar putea să nu realizezi mare lucru din pricina oboselii care şi-a pus amprenta asupra ta zilele trecute. Nu dispera, ci caută să-ţi reordonezi agenda de luni.

Familie, prieteni şi cuplu

S-ar putea ca tu sau partenerul să manifestaţi unele tendinţe către gelozie şi posesivitate duminica aceasta. S-ar putea ca acestea să escaladeze rapid dacă nu ceri lămuriri sau dacă nu-l încurajezi pe cel drag să-ţi spună clar ce anume îl deranjează. Trebuie să puteţi fi sinceri în astfel de situaţii.

Fecioară

Tonus fizic şi stare emoţională

Astrele nu formează weekend-ul acesta aspecte pe casele sănătăţii, dar cum ai parte de unele bătăi de cap duminică, este de aşteptat ca şi tonusul tău mental să aibă de suferit. Încearcă să-ţi păstrezi starea de spirit pozitivă, mai ales atunci când ai de-a face cu situaţii mai dificile.

Bani şi carieră

Ziua de duminică este, per ansamblu, una prielnică discuţiilor cu potenţiali finanţatori, colaboratori sau persoane care te pot îndruma în direcţia potrivită dacă vrei să schimbi domeniul de activitate. Caută totuşi să vii la întâlnire cu o mai mare disponibilitate de a ajunge la un compromis favorabil pentru toţi cei implicaţi.

Familie, cuplu şi prieteni

 S-ar putea ca duminică să se contureze unele tensiuni în raport cu unii membrii ai familiei. Nu prelungi starea conflictuală şi promite-le că o să-i revezi cu proxima ocazie. O ieşire în oraş cu partenerul şi prietenii te va ajuta să-ţi recapeţi optimismul şi să vezi situaţia cu alţi ochi.

Balanţă

Tonus fizic şi stare emoţională

Ingresul Lunii de sâmbătă în casa sănătăţii fizice din horoscopul tău general coincide cu debutul unui sfârşit de săptămână în care trebuie să fii mai atent(ă) la nevoile organismului tău. Ai grijă aşadar ce mănânci, cât te odihneşti şi caută să dai dovadă de moderaţie în tot ceea ce întreprinzi.

Bani şi carieră

Casa în care intră Luna mai simbolizează şi munca, semn că nu-ţi va lipsa nivelul optim de randament să mai lucrezi câte ceva duminica aceasta. Dar dacă ai mereu obiceiul să munceşti la finele săptămânii, familia s-ar putea să-ţi reproşeze că sacrifici mai mereu din timpul cu ei pentru carieră.

Familie, prieteni şi cuplu

Cu excepţia scenariului în care renunţi la planuri cu cei dragi pentru a te axa pe muncă, nu se prefigurează provocări weekend-ul acesta în raport cu familia, prietenii şi cel drag. Aşadar, depinde doar de tine să ai parte de un sfârşit de săptămână reuşit, evitând să calci pe bătături.

Scorpion

Tonus fizic şi stare emoţională

În principiu, te bucuri de un sfârşit de săptămână în care dispui un nivel de energie la cote optime şi de o stare de spirit bună, dar lucrurile să pot schimba duminică, atunci când un apropiat îţi adresează unele cuvinte care te dor. Sau poate spui tu ceva ce regreţi.

Bani şi carieră

Încearcă să nu te întinzi mai mult decât ţi-e plapuma duminica aceasta. Perspectiva unei prime pe care o vei primi curând sau a unor câştiguri realizate zilele trecute te poate tenta să cheltuieşti mai mult decât ţi-ai propus, dar caută să rezişti ispitei. Aceste resurse îşi pot găsi alte destinaţii.

Familie, prieteni şi cuplu

Duminică se creează contextul astral ideal pentru a face ceva special cu partenerul. Indiferent dacă doar luaţi masa în oraş sau plecaţi undeva în afara localităţii numai voi doi, cert este că vă vor prinde bine momentele romantice petrecute împreună, departe de activităţile repetitive de weekend pe care le-aveţi acasă.

Săgetător

Tonus fizic şi stare emoţională

Cu excepţia unor mici tensiuni între tine şi unii membrii ai familiei duminică, nu se întrevăd alţi factori perturbatori pe acest plan. Din câte se pare, te aşteaptă un weekend destul de reuşit dacă urmăreşti să faci abstracţie de unele elemente deranjante, cu totul trecătoare. Nu le pune la suflet.

Bani şi carieră

Evită cheltuielile peste măsură la finalul săptămânii, duminică mai ales. Este de înţeles dacă vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu un cadou frumos, dar bugetul nu-ţi permite să te abaţi prea mult de la limitele pe care ţi le-ai setat zilele trecute. Gândeşte-te la o altă modalitate de-ai răsfăţa.

Familie, prieteni şi cuplu

După cum spuneam, duminica ar putea veni la pachet cu unele replici acide în cadrul familiei. Ceva din comportamentul rudelor apropiate te-ar putea face să-ţi pierzi răbdarea şi să spui lucruri pe care n-ar trebuie să le verbalizezi. Cere-ţi scuze instant şi caută imediat o modalitate de a te revanşa.

Capricorn

Tonus fizic şi stare emoţională

Astrele nu manifestă o influenţă directă asupra stării tale de spirit sau a nivelului de energie de care te bucuri la finalul acestei săptămâni. Pe de altă parte însă, este posibil ca, din pricina discuţiilor tensionate cu partenerul de duminică, să rămâi cu un gust amar şi o senzaţie neplăcută.

Bani şi carieră

Dacă intenţionezi să te întâlneşti informal cu unii potenţiali clienţi sau colaboratori duminica aceasta, ai mare grijă cum te exprimi. S-ar putea ca tonul pe care-l întrebuinţezi să nu-ţi susţină dorinţa de a forma o conexiune cu ei. Ceva din atitudinea ta spune că nu eşti dispus(ă) să-ţi negociezi viziunea.

Familie, prieteni şi cuplu

Aşa cum am menţionat anterior, ultima zi a acestei săptămâni aduce cu sine o atmosferă rece în cuplu care riscă să se inflameze pe seama unor diferenţe de mentalitate dintre tine şi persoana iubită. În loc să porniţi avalanşe de critici, mai bine aţi discuta deschis despre ce vă nemulţumeşte.

Vărsător

Tonus fizic şi stare emoţională

Dacă sâmbătă ai impresia că săptămâna de lucru agitată care tocmai s-a încheiat nu şi-a pus prea mult amprenta asupra nivelului tău de energie, s-a putea să-ţi schimbi părerea duminică, atunci când te ajungi în sfârşit oboseală. Caută să nu-ţi propui să faci nimic extenuant în ultima zi de weekend.

Bani şi carieră

Prietenii sunt cât pe ce să te convingă duminică să iei parte la o activitate de weekend deloc avantajoasă în materie de costuri. Priveşte realist lucrurile şi vezi dacă îţi permiţi într-adevăr să te abaţi de la bugetul acestui final de săptămână. Ţi-ar prinde bine să-ţi mai rămână bani luni.

Familie, prieteni şi cuplu

Pe de altă parte, sunt favorizate cheltuielile modice în vederea desfăşurării unei activităţi de weekend cu persoana iubită şi copiii. Fie că alegeţi să mergeţi la cinema sau să vă distraţi câteva ore la un water park, cert este că un astfel de răsfăţ nu te solicită financiar prea mult.

Peşti

Tonus fizic şi stare emoţională

Cu excepţia senzaţiei de duminica aceasta că ceva lipseşte din viaţa ta, nimic nu atentează la bunăstarea ta mentală şi fizică. Nu trece cu vederea acest sentiment, ci încearcă să vezi ce anume l-a cauzat. S-ar putea să nu fie vorba decât de o manifestare a oboselii acumulate zilele trecute.

Bani şi carieră

Nu se întrevăd întâmplări deosebite pe acest plan la finalul acestei săptămâni. Dacă lucrezi însă duminică, s-ar putea să ai parte de un schimb de replici mai tăios cu şeful, cel mai probabil din cauza presiunii unei sarcini importante sau a faptului că te-au solicitat mult zilele care au trecut.

Familie, prieteni şi cuplu

Îţi poate fi greu să te împarţi echitabil duminică între viaţa sentimentală şi cea socială. În cazul în care te gândeşti căruia dintre cele două domenii să-i oferi mai mult din timpul tău, mizează pe cel dintâi. Astrele pregătesc momente speciale petrecute în compania persoanei iubite şi a celor mici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici