HOROSCOP de weekend, 23-24 martie 2019, cu Anca Martin: Astrele aduc un sfârşit de săptămână cu noi poveşti de dragoste

Horoscop de weekend 23-24 martie. Cu Luna în Scorpion angrenată în aspecte armonioase cu Neptun din Peşti, acest sfârşit de săptămână promite să fie unul în care Racii, Scorpionii şi Peştii se bucură de toată atenţia partenerului.

3309 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP de weekend, 23-24 martie 2019, cu Anca Martin: Astrele aduc un sfârşit de săptămână cu noi poveşti de dragoste

HOROSCOP zilnic. Horoscop de weekend, 23-24 martie 2019, cu Anca Martin: Astrele prezic un sfârşit de săptămână cu răsfăţuri şi noi poveşti de dragoste

Horoscop Berbec 23-24 martie 2019

Tonus fizic şi stare emoţională

Sâmbăta şi duminica aceasta eşti un burete de emoţii, care absoarbe câte ceva din stările tuturor cu care intri în contact. Este important deci să te înconjori de oameni veseli dacă nu îţi doreşti ca vibraţia ta să coboare. Ei te pot ajuta să-ţi păstrezi buna dispoziţie care te caracterizează.

Bani şi carieră

Cât priveşte aceste aspecte ale vieţii tale, astrele nu-ţi rezervă surprize cu ocazia acestui sfârşit de săptămână. Evită totuşi să mergi la cumpărături când nu te simţi în apele tale. S-ar putea să cheltuieşti mult mai mult decât ţi-ai propus iniţial. Caută să dai dovadă de mai multă chibzuinţă acum.

Familie, prieteni şi cuplu

Eşti afectuos(oasă) şi romantic(ă) weekend-ul acesta, fapt pentru care momentele petrecute în compania partenerului pot produce schimbări în bine pe plan sentimental. Poţi reaprinde flama dintre voi uşor doar dedicând mai mult timp persoanei iubite, fără să trebuiască să pregăteşti ceva special. Fă din cel drag o prioritate pentru tine.

Horoscop Taur 23-24 martie 2019

Tonus fizic şi stare emoţională

Din punct de vedere fizic, te simţi bine în pielea ta, fapt pentru care te preocupă mai mult weekend-ul acesta sănătatea celorlalţi. Asigură-te însă că nu uiţi de tine pe parcursul, concentrându-te mai mult pe fericirea apropiaţilor decât pe bunăstarea ta emoţională. Caută să stabileşti un echilibru pe acest plan.

Bani şi carieră

Iniţiezi cu entuziasm întâlniri cu finanţatori sau persoane care ar dori să se implice într-un proiect pe care intenţionezi să-l pui pe picioare. Înţelegi cu uşurinţă dinamica grupului şi ai capacitatea de a canaliza energia celor de lângă tine către un scop comun, din care aveţi cu totţii de câştigat.

Familie, prieteni şi cuplu

Profită de buna dispoziţie cu care te înzestrează astrele weekend-ul acesta pentru a-i insufla şi partenerului din pofta ta de viaţă. Gândeşte-te la modalităţi de petrecere a timpului liber care vă fac plăcere amândurora în aceeaşi măsură şi care vă permită să cultivaţi preocupări comune ce vă ajută să creşteţi.

Horoscop Gemeni 23-24 martie 2019

Tonus fizic şi stare emoţională

Corpul şi mintea ta sunt în perfectă armonie weekend-ul acesta, iar pentru că nu te confrunţi cu dezechilibre, îţi permiţi să mai faci câte ceva pe plan profesional sâmbăta aceasta. Nu uita să-ţi acorzi totuşi câteva momente de relaxare în compania unei cărţi bune sau a unor oameni dragi ţie.

Bani şi carieră

Atitudinea ta pozitivă îţi permite să lucrezi bine cu ceilalţi sâmbăta acesta. Priorităţile tale sunt clare, ceea ce îţi oferă un avantaj în faţa concurenţei. În plus, vezi dincolo de discursul colegilor de muncă, captând cu uşurinţă mesajul pe care ţi-l trimit printre rânduri. Empatia te poziţionează în faţa tuturor.

Familie, prieteni şi cuplu

Dacă nu ţi-ai mai vizitat părinţii de ceva vreme încoace, poate n-ar fi o idee rea să le propui să treacă pe la voi duminica aceasta. Ori poate preiau ei iniţiativa şi vă invită să luaţi masa în compania lor. Fă-ţi timp să treci pe la ei cândva zilele acestea.

Horoscop Rac 23-24 martie 2019

Tonus fizic şi stare emoţională

Te trezeşti sâmbăta aceasta cu un tonus bun, atât la nivel mental, cât şi fizic, fapt uşor de observat de toţi cei din jurul tău. N-ar trebui să te mire dacă ceilalţi sunt atraşi instinctiv de buna ta dispoziţie şi-ţi caută sfatul în chestiuni de viaţă cu care se confruntă.

Bani şi carieră

Din punct de vedere financiar, s-ar putea să nu fii persoana raţională care eşti de obicei. Din câte se pare, nu va fi vorba de cheltuieli peste măsură, ci doar de o oarecare atitudine mai delăsătoare în ceea ce priveşte gestionarea bugetului personal. Preia totuşi frâiele înainte să se-ntâmple ceva.

Familie, prieteni şi cuplu

Sâmbăta aceasta ţi-ar putea fi dificil să te împarţi echitabil între viaţa socială şi cea sentimentală. Recomandarea astrologului ar fi aceea de a dedica mai mult timp familiei, mai ales dacă angajamentele de peste săptămână nu ţi-au permis să stai mai mult în compania lor. Organizează ceva special cu ei.

Horoscop Leu 23-24 martie 2019

Tonus fizic şi stare emoţională

S-ar putea ca weekend-ul acesta să nu fii adeptul(a) petrecerilor zgomotoase şi al persoanelor gălăgioase. Ţi-ar face mult mai mult bine să petreci timp în compania liniştită a persoanelor dragi ori în confortul casei tale. Mai ai nevoie din când în când de astfel de pauze pentru a-ţi umple bateriile.

Bani şi carieră

Sâmbăta aceasta ar putea apărea o situaţie la serviciu care te presupune prezenţa ta urgentă acolo. Ori poate eşti nevoit(ă) să-ţi iei de lucru şi acasă pentru ca începutul săptămânii viitoare să nu fie unul prea aglomerat. Familia s-ar putea să nu reacţioneze prea bine la această schimbare de planuri.

Familie, prieteni şi cuplu

Ca să te revanşezi pentru timpul dedicat muncii sâmbătă, stai mai mult timp cu familia duminică. Fie că organizezi o masă cu familia extinsă ori vizitezi o rudă care a tot insistat să treci pe la ea, vei vedea că-ţi va face foarte mult bine să-i revezi pe cei dragi.

Horoscop Fecioară 23-24 martie 2019

Tonus fizic şi stare emoţională

Cheia dobândirii unei stări de spirit pozitive weekend-ul acesta este disponibilitatea ta de a vorbi despre ceea ce simţi cu o persoană apropiată. Confesează-i-te partenerului dacă te încearcă trăiri contradictorii şi el te va ajuta să-ţi repui în ordine mintea şi sufletul. Elimină tot ceea ce este negativ exprimându-ţi temerile.

Bani şi carieră

Dacă urmăreşti să cultivi unele relaţii cu potenţial lucrativ ridicat, sâmbăta aceasta nu este o zi în care să te întâlneşti cu oameni importanţi. Există riscul să se nască unele dezbateri aprinse pe teme care riscă să scoată ce-i mai rău din tine. Poate ar fi cazul să le amâni.

Familie, cuplu şi prieteni

Dacă urmăreşti să cultivi unele relaţii cu potenţial lucrativ ridicat, sâmbăta aceasta nu este o zi în care să te întâlneşti cu oameni importanţi. Există riscul să se nască unele dezbateri aprinse pe teme care riscă să scoată ce-i mai rău din tine. Poate ar fi cazul să le amâni.

Horoscop Balanţă 23-24 martie 2019

Tonus fizic şi stare emoţională

Astrele dau liber duminica aceasta la răsfăţuri. Fie că este vorba despre o zi la SPA sau o sesiune prelungită de masaj, cert este că-ţi va face bine la tonus să te răsfeţi. Vei scoate ceva bani din buzunar pentru acest mic hatâr, dar meritai după eforturile de peste săptămână.

Bani şi carieră

Ziua de duminică poate veni cu oportunităţi de a realiza mici profituri ori de a valorifica rapid economii realizate de curând. S-ar putea să nu reuşeşti să pui prea mare lucru deopate, dat fiind că sâmbătă ai cam exagerat cu cheltuielile. Vestea bună este însă că nu le simţi impactul.

Familie, preieteni şi cuplu

Cât priveşte aceste sectoare de viaţă, astrele par să nu-ţi pregătească surprize weekend-ul acesta. Pentru că dispui de liber arbitru total, depinde numai de tine cum alegi să-ţi petreci timpul liber. oricare ar fi decizia pe care o iei, cert este că vei avea parte de multă distracţie şi veselie.

Horoscop Scorpion 23-24 martie 2019

Tonus fizic şi stare emoţională

Cu Luna în semnul naşterii tale pe tot parcursul sfârşitului de săptămână, nu se poate să te simţi altfel decât bine, cu un tonus mental şi fizic la înălţime. Atragi atenţia cu uşurinţă şi toate privirile sunt aţintite asupra ta, ceea ce-ţi va face foarte bine la stima de sine.

Bani şi carieră

Dacă urmăreşti să te întâlneşti cu partenerul de afaceri peste weekend pentru a discuta unele chestiuni restante de peste săptămână, caută să nu organizezi nimic pe sâmbătă. Există riscul ca lucrurile să nu conducă în direcţia dorită şi să ajungeţi să vă certaţi. Încearcă să reprogramezi totuşi pe duminica aceasta.

Familie, prieteni şi cuplu

Ziua de sâmbătă se poate dovedi a fi una destul de tensionată şi pe plan sentimental, mai ales dacă între tine şi cel drag au tot mocnit scântei în subteran. Până duminică, reveniţi la sentimente mai bune, dar caută să-ţi dai silinţa să cultivi starea de armonie care se instalează.

Horoscop Săgetător 23-24 martie 2019

Tonus fizic şi stare emoţională

S-ar putea să fii ceva mai retras(ă) weekend-ul acesta, să te preocupe mai mult universul tău interior decât cel exterior. Important este să nu te alienezi cu totul de cei din jur pentru că astfel rişti să cultivi tipare de gândire negative care îţi vor ridica mult nivelul de anxietate.

Bani şi carieră

Oboseala acumulată peste săptămână îşi spune cuvântul sâmbătă când resimţi încă presiunile la care ai fost supus(ă) zilele trecute. Lucrează la atitudinea ta faţă de muncă întrucât există riscul să dezvolţi unele obiceiuri nesănătoase pe acest plan. Dacă ai dat tot ce ai avut mai bun, nu te mai preocupa.

Familie, prieteni şi cuplu

Un efect bun asupra stării tale de spirit poate avea familia duminica aceasta. Încurajările şi validările pe care le primeşti din partea lor te ajută să-ţi recalibrezi dispoziţia şi să revii la o stare de spirit mai bună. Nu-ţi va fi uşor, dar vei reuşi să te repui pe picioare.

Horoscop Capricorn 23-24 martie 2019

Tonus fizic şi stare emoţională

Sfârşitul acesta de săptămână te surprinde într-o dispoziţie de zile mari. Emani optimism prin toţi porii şi eşti la mare căutare pe plan social. Caută să cultivi această atitudine pozitivă şi vei vedea cât de multe beneficii poţi atrage de pe urma ei. Bucură-te deci de micile plăceri ale vieţii.

Bani şi carieră

Întâlnirile cu prietenii de duminica aceasta pot servi drept adevărat sursă de inspiraţie pentru tine. Nu numai că te ajută să vezi dintr-o perspectivă nouă idei de afaceri la care te gândeşti de ceva vreme încoace, dar îţi oferă şi metode originale de a le pune în practică pe viitor.

Familie, prieteni şi cuplu

Dacă persoana iubită insistă să petreceţi mai mult timp împreună sâmbătă, anunţă-ţi prietenii c-ar fi mai bine să vă vedeţi în ultima zi de weekend. Este clar că cel drag are nevoie de tine şi i-ar face bine să stea mai mult în compania ta. Ocupă-te de dorinţele sale atunci.

Horoscop Vărsător 23-24 martie 2019

Tonus fizic şi stare emoţională

Dacă astrele nu-ţi rezervă nicio surpriză pe acest plan, nu înseamnă că n-ai nicio responsabilitate în ceea ce priveşte conservarea stării tale de bine. Ea se menţine doar dacă conştientizezi şi eşti recunoscător(oare) pentru toate lucrurile şi momentele frumoase din viaţa ta. Caută să le apreciezi la adevărata lor valoare.

Bani şi carieră

Aceia(elea) dintre voi care lucrează weekend-ul acesta s-ar putea bucura de un randament de invidiat. Fie că-i motivează unele promisiuni ferme din partea şefilor ori bonusul de sfârşit de săptămână care li se va adăuga la salariu, cert este că-şi găsesc motivaţia de a livra rezultate cât mai bune.

Familie, prieteni şi cuplu

Progresele înregistrate pe plan profesional atrag aprecieri din partea figurilor de autoritate din viaţa ta, dar nu acelaşi lucru se poate spune despre familie, care s-ar putea simţi dată la o parte sâmbătă în favoarea carierei. Explică-le că este vorba de o situaţie temporară şi nu de ceva care se repetă.

Horoscop Peşti 23-24 martie 2019

Tonus fizic şi stare emoţională

Pare că nimic nu-ţi poate umbri buna dispoziţie de care te bucuri weekend-ul acesta, dar mai ales duminică. Ţine cont însă că s-ar putea să fii mult prea indulgent(ă) cu tine însuţi(ăţi), abătându-te de la un program mai ferm de masă şi de odihnă. Caută să nu-l dai peste cap.

Bani şi carieră

Oamenii cu care lucrezi sâmbăta aceasta sunt prietenoşi şi interesaţi de ceea ce ai de spus. Spiritul tău de echipă îţi permite să-i mobilizezi în direcţia unui ţel comun. Caută să activezi într-o colectivitate mai mult decât pe cont propriu pentru că şansele de reuşită sunt mai mari dacă colaboraţi.

Familie, prieteni şi cuplu

Pot interveni sâmbătă unele discuţii în contradictoriu între tine şi unele rude, dar este în puterea ta să le pui capăt înainte să devieze într-o situaţie care riscă să vă afecteze pe termen lung. Concentrează-te pe ceea ce vă aduce aproape şi construieşte pe bazele intereselor şi preocupărilor voastre comune.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici