HOROSCOP de weekend, 6-7 aprilie 2019, cu Anca Martin: Zodiile pentru care acest sfârşit de săptămână vine cu un plus de energie şi care atrag toate privirile

Horoscop de weekend 6-7 aprilie. Dacă duminică astrele ne dau mână liberă să facem cam tot ceea ce ne dorim, sâmbătă avem un program destul de clar. De dimineaţă, zodiile Cardinale (Berbecii, Racii, Balanţele şi Capricornii) trebuie să stea departe de conflicte, iar semnele de Foc (Berbecii, Leii şi Săgetătorii) sunt energice şi gata de acţiune, urmând ca de după-amiază încolo, centrul de interes să devină zodiile de Pământ (Taurii, Fecioarele şi Capricornii) care atrag toate privirile.

2998 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP de weekend, 6-7 aprilie 2019, cu Anca Martin: Zodiile pentru care acest sfârşit de săptămână vine cu un plus de energie şi care atrag toate privirile

HOROSCOP zilnic. Horoscop de weekend, 6-7 aprilie 2019, cu Anca Martin

Horoscop Berbec 6-7 aprilie 2019

Tonus fizic şi stare emoţională

Dispui de multă energie şi un bagaj consistent de bună dispoziţie sâmbăta aceasta. Astrele îţi dau mână liberă să practici orice activitate fizică mai solicitantă pentru că bateriile tale sunt suficient de încărcate. N-ar strica să ieşi în natură, dacă vremea ţine cu tine. Aerul curat îţi va face bine.

Bani şi carieră

În cazul în care lucrezi sâmbătă sau trebuie să ajungi la serviciu, încearcă să nu-ţi verşi frustrările pe superiori. Riscaţi să ajungeţi la conflicte care pot avea repercusiuni serioase asupra evoluţiei tale pe plan profesional. Caută aşadar să-ţi faci treaba cât mai bine pentru a te alătura repede celor dragi.

Familie, prieteni şi cuplu

Dacă prima parte a zilei de sâmbătă te surpinde în compania familiei extinse, caută ca discuţiile cu tatăl sau o figură de autoritate din viaţa ta să nu conducă la un conflict. Gândeşte-te la perspectiva faptului că spre dup-amiază reuşeşti să faci o excursie pe care ţi-ai propus-o de mult.

Horoscop Taur 6-7 aprilie 2019

Tonus fizic şi stare emoţională

Cu toate că astrele nu acordă un interes special acestui sector al vieţii tale, merită menţionat faptul că nu ţi-ar strica să-ţi evaluezi puţin regimul alimentar. S-ar putea să existe aspecte care necesită să fie remediate pentru a te bucura de un stil de viaţă echilibrat. Gândeşte-te care sunt ele.

Bani şi carieră

Cu Marte de duminică încolo în casa banilor, se prea poate ca oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/sau valorificare a economiilor să apară încă de weekend-ul acesta. Este vorba, cel mai probabil, de unele activităţi extraprofesionale pe care le poţi face în timpul liber, în parteneriat poate cu alte persoane.

Familie, prieteni şi cuplu

Climatul cosmic al acestui sfârşit de săptămână pe plan sentimental şi familia este unul liniştit, care nu-ţi rezervă mari surprize. Vestea bună este că poţi dispune astfel oricum doreşti de timpul tău, fără riscul ca astrele să-ţi influenţeze în vreun fel succesul angajamentelor pe care ţi le-ai luat weekend-ul acesta.

Horoscop Gemeni 6-7 aprilie 2019

Tonus fizic şi stare emoţională

Este posibil ca, începând cu dup-amiaza zilei de sâmbătă, să te ajungă oboseala şi să nu-ţi mai vină să faci nimic care implică efort fizic. Urmăreşte aşadar să te ocupi de o sarcină de ordin domestic sau de serviciu restantă în prima parte a zilei. Atunci ai mai mult spor pentru ele.

Bani şi carieră

Ziua de sâmbătă, dar mai ales dimineaţa ei, este una extrem de favorabilă întâlnirilor cu potenţiali finanţatori, mentori sau persoane care crezi că s-ar putea alătura unui proiect pe care vrei să-l întreprinzi. Caută totuşi să te abţii, cel puţin pentru moment, de la investiţii sau angajamente de natură financiară.

Familie, prieteni şi cuplu

Întâlnirile cu prietenii sunt susţinute intens de astre în prima parte a zilei de sâmbătă. Caută aşadar să te întâlneşti cu ei la o cafea de dimineaţă sau la un brunch. Întrevederea cu ei te va ajuta să-ţi regăseşti buna dispoziţie şi energia să te implici în alte noi activităţi.

Horoscop Rac 6-7 aprilie 2019

Tonus fizic şi stare emoţională

De duminică încolo, Marte te-ar putea încuraja să cultivi tipare de gândiri coercitive ori scenarii care mai de care mai rupte de realitate. Asigură-te că tot ceea ce-ţi trece prin cap este cernut printr-o sită a raţiunii şi nu laşi să treacă decât ceea ce este realist şi-ţi face bine.

Bani şi carieră

Planurile de viitor şi proiectele de grup se regăsesc pe lista ta de priorităţi de sâmbăta aceasta. Probabil că atunci te întâlneşti cu persoane interesate să investească în ideile tale de afaceri ori cu membrii de echipă, dacă ai reuşit să pui deja pe picioare ceva în colaborare cu alţii.

Familie, prieteni şi cuplu

Dacă de duminică începând nu prea eşti în apele tale, sâmbătă s-ar părea că eşti într-o formă suficient de bună încât să ieşi din carapace şi să te avânţi în jungla urbană plin(ă) de entuziasm. Fie că-ţi dai întâlniri cu prietenii sau cu o persoană specială, important e că ieşi.

Horoscop Leu 6-7 aprilie 2019

Tonus fizic şi stare emoţională

S-ar părea că eşti într-o formă bună sâmbătă şi duminică, dar nu face totuşi exces de zel. Asigură-te că dacă munceşti weekend-ul acesta sau te soliciţi fizic într-o formă sau alta, iei pauze regulat, suficient de lungi pentru ca săptămâna viitoare să n-o începi cu bateriile la cote de avarie.

Bani şi carieră

S-ar putea ca prima parte a zilei de sâmbătă să te surprindă la serviciu, fie că aşa ţi-o cere programul sau nu ai reuşit să termini un proiect cu termen-limită care stă să expire. Caută să te ocupi de ele atunci, dar aşteaptă-te ca partenerului să nu-i convină această situaţie.

Familie, prieteni şi cuplu

Dacă timpul liber de care dispui sâmbătă nu-ţi mai permite să te vezi cu prietenii sâmbătă, ai putea încerca să te întâlneşti cu ei duminică. Gândeşte-te la o activitate de weekend care i-ar putea surprinde sau care le-ar aduce aminte de nişte vremuri de mult apuse din istoria voastră colectivă.

Horoscop Fecioară 6-7 aprilie 2019

Tonus fizic şi stare emoţională

Începând cu dup-amiaza zilei de sâmbătă, s-ar putea ca moralul tău să-şi revină simţitor. Eşti într-o dispoziţie bună, jucăuşă chiar, semn că nu-ţi lipseşte cheful să te bucuri aşa cum se cuvine de aceste zile libere. Urmăreşte să cultivi această stare de bine încât să-ţi ajungă şi pe săptămâna viitoare.

Bani şi carieră

Dacă încerci să rezolvi unele probleme care ţin de o succesiune ori de un patrimoniu, indicat ar fi să te ocupi de ele în cursul zilei de sâmbătă. Pe unii(ele) dintre voi, această zi i-ar putea surprinde într-o delegaţie importantă. Important este să-şi rezerve o parte din zi pentru explorat.

Familie, cuplu şi prieteni

S-ar putea să dai dovadă de posesivitate în raport cu partenerul sâmbăta aceasta, ceea ce nu este deloc sănătos pentru relaţia voastră. Poate că dacă aţi petrece mai mult timp de calitate împreună, nu te-ar mai încerca gelozia în orice context care nu-ţi este familiar. Pregăteşte ceva special pentru voi.

Horoscop Balanţă 6-7 aprilie 2019

Tonus fizic şi stare emoţională

S-ar părea că dispui de suficientă energie şi moralul tău este destul de ridicat. Problema însă ar putea fi acela că pragul tău de sensibilitate este mai ridicat decât de obicei şi pui la suflet lucruri pe care ar trebui să le laşi să treacă pe lângă tine. Regrupează-te mental.

Bani şi carieră

S-ar putea ca sâmbătă ori diminică tu şi partenerul de viaţă şi/ sau afaceri să intri în posesia unor ponturi cu privire la o oportunitate financiară comună. Este important să o întoarceţi pe toate părţile dacă vă doriţi să profitaţi de ea. Trebuie să ştiţi exact ce vă va aştepta.

Familie, preieteni şi cuplu

În cursul dimineţii zilei de sâmbătă, ar putea apărea unele discuţii în contradictoriu cu cel drag pe seama unor chestiuni de ordin familial sau domestic. Norocul face că până spre seară ajungeţi la un numitor comun şi reuşiţi să încheiaţi ziua într-un mod pozitiv. Distracţia va continua însă şi duminică.

Horoscop Scorpion 6-7 aprilie 2019

Tonus fizic şi stare emoţională

Din câte se pare, energia ta se află la cote minime sâmbăta aceasta, motiv pentru care s-ar putea să-ţi vină destul de greu să te ocupi de sarcinile pe care ţi-ai propus să le duci la bun sfârşit atunci. Nu te sforţa prea mult şi dozează-ţi-le şi pe duminică eventual.

Bani şi carieră

Dacă există posibilitatea să primeşti un plus la salariu pentru câteva ore petrecute la serviciu sâmbătă, nu rata această oportunitate. Îţi va prinde bine să ai ceva în plus în buzunar, mai ales dacă ai programat ceva pentru duminică. Partenerul va înţelege sigur decizia ta de a sta peste program.

Familie, prieteni şi cuplu

Cu Luna în casa cuplului de sâmbătă după-amiază până duminică, tot ceea ce întreprinzi cu partenerul weekend-ul acesta va fi un succes răsunător. Caută să profiţi de acest context astral şi să organizezi o activitate specială cu cel drag. Gândeşte-te ce anume v-ar face o deosebită plăcere amândurora zilele acestea.

Horoscop Săgetător 6-7 aprilie 2019

Tonus fizic şi stare emoţională

În prima parte a zilei de sâmbătă, pare că eşti într-o dispoziţie bună, destul de activ(ă), dar nu acelaşi lucru se poate spune despre ziua de duminică. Te bucuri de o stare de bine şi atunci, dar îţi lipseşte dispoziţia necesară să te mişti. Programează deci activităţile fizice pe sâmbătă.

Bani şi carieră

Dacă mai ai treburi de serviciu care necesită a fi rezolvate weekend-ul acesta, indicat ar fi să te ocupi de ele în a doua parte a zilei de sâmbătă. Vei fi suficient de motivat(ă) pentru a te apuca şi a-ţi finaliza sarcinile cât mai repede posibil, fără să pierzi timpul.

Familie, prieteni şi cuplu

Evită să programezi sâmbăta aceasta activităţi de weekend care îşi depăşesc posibilităţile financiare. Partenerul nu se va supăra că nu te ţii de promisiune dacă acest lucru ar însemna să te pună într-o poziţie prea dificilă. Gândeşte-te aşadar la ceva care nu pune presiuni atât de mari pe bugetul tău.

Horoscop Capricorn 6-7 aprilie 2019

Tonus fizic şi stare emoţională

Pare că eşti într-o dispoziţie bună, prilejuită cel mai probabil nu de o conjunctură astrală armonioasă, ci de unele evenimente prin care ai trecut cu bine. Satisfacţia lucrului bine făcut este cea care îţi conferă energia să te bucuri aşa cum se cuvine de zilele de weekend. Profită la maximum.

Bani şi carieră

S-ar părea că weekend-ul acesta o vei lăsa mai uşor cu munca. Poate ţi-ai dat în sfârşit seama de faptul că există un timp pentru toate şi la finele săptămânii, el ar trebui să aparţină familiei. Caută să ţii mereu minte această observaţie extrem de importantă pe care ai făcut-o.

Familie, prieteni şi cuplu

În prima parte a zilei de sâmbătă, s-ar putea să apară unele fricţiuni între tine şi unul dintre părinţi. Până dup-amiază nu numai că reuşiţi să vă împăcaţi, dar în acelaşi timp, s-ar putea să lămuriţi o dată pentru totdeauna unele chestiuni care au produs conflicte-ntre voi în ultima vreme.

Horoscop Vărsător 6-7 aprilie 2019

Tonus fizic şi stare emoţională

S-ar părea că prima parte a zilei de sâmbătă nu va fi una în care dispui de multă energie şi ai un tonus mental foarte proaspăt. Dacă lucrurile evoluează în acest fel, poate ar fi bine să ieşi puţin din peisajul tău obişnuit şi să faci ceva cu totul nou.

Bani şi carieră

Dacă urmăreşti să-ţi dai întâlniri cu posibili finanţatori sau cu coechipierii tăi din cadrul unui proiect, cel mai indicat ar fi să vă vedeţi sâmbătă dimineaţă. S-ar putea ca discuţiile voastre să aibă mult mai multă substanţă decât ai crezut. Începi să simţi că faceţi paşi clari în direcţia potrivită.

Familie, prieteni şi cuplu

Cel mai bun moment să te vezi cu prietenii este dimineaţa zilei de sâmbătă, când puteţi să discutaţi, de asemenea, şi bârfele care au circulat despre vreunul dintre voi. Duminica, pe de altă parte, ar trebui petrecută alături de familie. S-ar putea să fii invitat(ă) să iei masa cu ei.

Horoscop Peşti 6-7 aprilie 2019

Tonus fizic şi stare emoţională

Astrele rămân secretoase cu privire la orice pronostic legat de sănătate în următoarele două zile. S-ar părea că eşti într-o formă bună, atât mental, cât şi fizic, dar n-ar strica să mai lucrezi la asta. Gândeşte-te la tot ceea ce ai realizat săptămâna aceasta şi permite-ţi să te simţi mândru(ă).

Bani şi carieră

Nativii(ele) acestui semn care lucrează peste weekend se vor alege cu un bonus destul de frumuşel pentru efortul de a fi stat şi sâmbătă la serviciu. În acelaşi timp, ideal ar fi să se ferească de cheltuieli prea mari. Vizitele la mall cu prietenii s-ar putea să nu sfârşească bine.

Familie, prieteni şi cuplu

Cel mai bun moment să te vezi cu prietenii, rudele apropiate sau cu vecinii la o cafea ar fi dup-amiaza zilei de sâmbătă. Dacă te ţine ceva în loc, invită-i duminică undeva în oraş sau poate chiar la tine. Îţi va face bine să discuţi lucruri altele decât doar muncă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici