HOROSCOP de weekend, 7 septembrie - 8 septembrie: Zodiile care sunt puse în faţa unor alegeri dificile

Sâmbătă, Venus din Fecioară aderă la un trigon armonios cu Pluto retrograd din Capricorn, căruia i se alătură spre seară Luna. Astfel, zodiile de Pământ (Taur, Fecioară şi Capricorn) se bucură de un început de weekend favorabil. Semnele Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător şi Peşti), pe de altă parte, sunt puse în faţa unor alegeri dificile din pricina opoziţiei dintre Mercur din Fecioară şi Neptun retrograd din Peşti. Duminică, sunt favorizate din nou zodiile de Pâmânt graţie trigonului trasat de conjuncţia Lunii cu Saturn retrograd în Capricorn la Marte din Fecioară, iar zodiile Mutabile au din nou de pătimit, de data aceasta din pricina careului distonant format de Soarele din Fecioară cu Jupiter din Săgetător.

2326 afişări
Imaginea articolului HOROSCOP de weekend, 7 septembrie -  8 septembrie: Zodiile care sunt puse în faţa unor alegeri dificile

HOROSCOP de weekend, 7 septembrie - 8 septembrie: Zodiile care sunt puse în faţa unor alegeri dificile

Berbec

Tonus fizic şi stare emoţională

Nici sâmbăta aceasta, dar nici duminică pari să nu fi în cea mai bună formă. Ai nevoie atât de repaus fizic, cât şi de detaşare emoţională şi mentală de la factorii de stres la care ai fost supus(ă) peste săptămână. Oricare ar fi angajamentele de weekend-ul acesta, odihneşte-te măcar puţin.

Bani şi carieră

Nu îţi lipseşte randamentul în acest weekend, dar caută să nu confunzi eficienţa cu rapiditatea. S-ar putea să termini sarcini dificile în timp record, dar din pricina oboselii, rişti să comiţi erori care te vor costa destul de scump în materie de timp alocat reparării lor. Nu te grăbi inutil.

Familie, prieteni şi cuplu

Astrele sunt destul de rezervate cu modul în care îţi merge pe plan social, sentimental sau familial. Dat fiind că te resimţi după săptămâna care tocmai s-a încheiat, este de aşteptat să nu faci faţă prea uşor companiei unui grup prea numeros de persoane. Caută să petreci timp cu familia.

Taur

Tonus fizic şi stare emoţională

Stai destul de bine la acest capitol în weekend, cel puţin în ceea ce priveşte tonusul mental. Rezervele tale de energie nu sunt cele mai ridicate, dar eşti mulţumit(ă) de ceea ce ai realizat săptămâna aceasta şi eşti hotărât(ă) să profiţi cum se cuvine de timpul liber avut la dispoziţie.

Bani şi carieră

Astrele nu ne oferă prea multe detalii cu privire la conduita ta financiară din acest weekend. Există riscul ca duminică plimbările la mall să ajungă să te coste mai scump decât te-ai fi aşteptat, mai ales dacă încerci să te revanşezi pentru unele supărări pe care i le-ai pricinuit partenerului.

Familie, prieteni şi cuplu

Atmosfera din planul sentimental tinde să fluctueze destul de mult în acest weekend. Ba te înţelegi bine cu partenerul, ba ajungeţi să vă aruncaţi replici tăioase din pricina a tot felul de nimicuri. Cu siguranţă aţi adunat multă oboseală şi ajunge să-şi spună cuvântul prin felul în care vă comportaţi.

Gemeni

Tonos fizic şi stare emoţională

Starea ta de spirit ar putea oscila destul de mult în acest weekend. Tinzi să iei prea în serios chestiuni pe care altfel le-ai trece cu vederea şi rişti să spui sau să faci lucruri pe care poţi ajunge să le regreţi mai devreme sau mai târziu. Caută-ţi echilibrul interior.

Bani şi carieră

Dacă sacrifici o parte din timpul liber finalizării unor proiecte profesionale, ai reuşi să furi startul de săptămâna viitoare, dar te alegi cu reproşuri din partea familiei. Gândeşte-te bine dacă te-ar ajuta cu adevărat să faci acest compromis. Este mai indicat să te concentrezi pe cei dragi în aceste zile.

Familie, prieteni şi cuplu

După cum spuneam, viaţa de familie ar trebui să ocupe un loc fruntaş în lista ta de priorităţi din acest weekend. Cu toate că ar putea apărea duminică unele pricini de conflict, caută să le dezamorsezi înainte să ducă la discuţii în contradictoriu. Axează-te mai mult pe ce vă uneşte.

Rac

Tonus fizic şi stare emoţională

Cu toate că astrele nu ne oferă prea multe informaţii în legătură cu tonusul tău mental şi fizic de weekend-ul acesta, tensiunile experimentate în raport cu cei dragi tind să te afecteze destul de mult sâmbăta aceasta. Caută să nu le acorzi o importanţă mai mare decât au de fapt.

Bani şi carieră

În cazul în care lucrezi duminica aceasta, asigură-te că ai înţeles exact ceea ce ai de făcut. Dacă ai dubii, cere lămuriri suplimentare. În caz contrar, există riscul să faci lucrurile de-a-ndoaselea şi să trebuiască să petreci timp suplimentar la muncă pentru a rectifica greşelile. Nu-i ruşine să ceri clarificări.

Familie, prieteni şi cuplu

Cu excepţia unor mici tensiuni care s-ar putea contura sâmbătă, lucrurile par să meargă bine pe acest plan sâmbătă. Dacă nu ţi-ai făcut încă planuri pentru acest sfârşit de săptămână, n-ar fi rău să te gândeşti la o modalitate prin care tu şi partenerul să petreceţi timp de calitate împreună.

Leu

Tonus fizic şi stare emoţională

Astrele nu influenţează direct starea ta de spirit şi forma fizică în care te găseşti la finalul acestei săptămâni. Merită însă menţionat faptul că finanţele reprezintă un subiect spinos pe ordinea de zi, iar lipsa stabilităţii lor îşi poate pune amprenta pe dispoziţia ta. Vezi dacă le poţi echilibra cumva.

Bani şi carieră

Acest weekend aduce cu sine atât oportunităţi de câştig, cât şi situaţii în care ai putea cheltui mai mult decât ţi-ai propus în acest final de săptămână. Caută să păstrezi proporţiile întrucâtva, mai ales dacă încerci să pui câte ceva deoparte pentru un proiect personal. Încearcă să nu te hazardezi.

Familie, prieteni şi cuplu

Nu apar schimbări pricinuite de astre pe acest plan, indiciu cum că te bucuri de liber arbitru în raport cu modul în care alegi să îţi petreci timpul liber. Fie că ieşi cu prietenii şi partenerul ori le faci o vizită părinţilor, cert este că-ţi va părea bine să-i revezi.

Fecioară

Tonus fizic şi stare emoţională

Eşti într-o formă destul de bună în acest weekend, cel mai probabil pentru că ai aşteptat cu entuziasm zilele în care-ţi permiţi să te concentrezi mai mult decât de obicei pe hobby-urile tale. Pare că nici nu resimţi oboseala care s-a acumulat peste săptămână. Nu uita să te odihneşti totuşi.

Bani şi carieră

În cazul în care ai plănuit ca sâmbătă să te întâlneşti informal cu un potenţial colaborator sau client, caută să amâni întrevederea pe săptămâna viitoare. Şansele ca lucrurile să nu meargă în direcţia potrivită sunt destul de mari şi ar fi păcat să pierzi un contract lucrativ din cauza grabei.

Familie, prieteni şi cuplu

Şi în cazul tău fluctuează destul de mult atmosfera pe acest plan. Pe lângă momentele frumoase pe care le petreci cu partenerul, mai apar şi scântei de ceartă ori replici tăioase cu unul dintre părinţi. Nu este vorba despre ceva serios, dar ar fi păcat să meargă mult prea departe.

Balanţă

Tonus fizic şi stare emoţională

Cel puţin în această sâmbătă, caută să acorzi mai mult timp odihnei. S-ar putea să nu resimţi întreaga dimensiune a oboselii pe care ai adunat-o peste săptămână, dar ea riscă să se facă simţită duminică sau luni dacă nu cauţi să te refaci în acest weekend. Ai grijă de tine.

Bani şi carier

Nu se întrevăd mari schimbări în conduita ta financiară la sfârşitul acestei săptămâni. În cazul în care lucrezi în acest weekend, astrele nu îţi afcetează prea puternic puterea de muncă, semn că vei da dovadă un randament nu prea diferit de cel pe care l-ai avut în zilele imediat anterioare.

Familie, prieteni şi cuplu

Nu îţi propune să realizezi prea multe lucruri în plan social sau sentimental în acest weekend. Caută mai degrabă să petreci mai mult timp cu familia, indiferent dacă îi vizitezi tu pe ei sau îi inviţi pe la tine. Îţi va face bine să îi revezi şi să mai povestiţi.

Scorpion

Tonus fizic şi stare emoţională

Cu toate că astrele nu au o influenţă directă asupra dispoziţiei tale în acest weekend, ar trebui să ştii că unele temeri cu privire la finanţe te-ar putea afecta destul de mult duminica aceasta. Caută să vezi dacă sunt întemeiate sau nu şi dacă poţi face ceva în privinţa lor.

Bani şi carieră

Nu se recomandă să faci investiţii consistente la finalul acestei săptămâni. În cazul în care un prieten îţi solicită un împrumut, gândeşte-te bine dacă este oportun să i-l acorzi sau nu. Ascultă ce-ţi spune vocea interioară în legătură cu acest lucru. Poate ar fi mai bine să îl refuzi politicos.

Familie, prieteni şi cuplu

Comunici bine cu partenerul în acest weekend şi simţi că poţi da dovadă de mai multă deschidere în raport cu el. Vei vedea că şi în cazul chestiunilor sensibile ai parte de înţelegere din partea sa şi ajungeţi fără prea multă greutate la un acord comun. Vibraţi pe aceeaşi frecvenţă.

Săgetător

Tonus fizic şi stare emoţională

Nu îţi lipseşte energia la finalul acestei săptămâni, dar s-ar putea să nici nu-ţi fi rămas suficientă pentru a face tot ceea ce ţi-ai propus. Foloseşte-o aşadar cu multă băgare de seamă, mai ales dacă ţi-ai luat angajamente pe care trebuie să le respecţi cu sfinţenie. Caută să nu dezamăgeşti.

Bani şi carieră

În cel mai bun caz, ai putea lucra şi sâmbătă. Sau doar eşti nevoit(ă) să îţi iei de lucru şi acasă. În cel mai rău caz, trebuie să dai pe la serviciu şi duminică din pricina faptului că trebuie să finalizezi o sarcină. Vestea bună este că merită financiar efortul.

Familie, prieteni şi cuplu

Se anunţă rost de tensiuni în raport cu figurile de autoritate din viaţa ta. Aştepţi confirmare din partea lor, iar dacă nu o primeşti, tinzi să reacţionezi destul de nefericit. O astfel de relaţie de dependenţă emoţională îţi va pune multe piedici pe viitor, deci caută să redresezi cumva lucrurile.

Capricorn

Tonus fizic şi stare emoţională

Eşti destul de extenuat(ă) mental în acest weekend, dar nu pari dispus(ă) să laşi stresul şi presiunea să te acapareze. Evită totuşi mediile aglomerate care te pot aduce în situaţia de a experimenta o suprasolicitare inutilă la nivel emoţional. Ai nevoie de oameni veseli şi medii optimiste în perioada aceasta.

Bani şi carieră

Dacă lucrezi în acest weekend şi ai posibilitatea să alegi sarcinile pe care le execuţi, nu opta pentru acelea care implică perioade lungi de concentrare. S-ar putea ca organismul să nu ţină cu tine, iar rezultatele pe care le livrezi să nu fie la standardele cu care ţi-ai obişnuit superiorii.

Familie, prieteni şi cuplu

După cum spuneam, contează mult ca la finalul acestei săptămâni să te înconjori de persoane alături de care poţi fi tu însuţi(ăţi). Altfel, dacă trebuie să impresionezi sau să menţii aparenţe, vei constata că energia de care dispui nu este suficientă pentru a face impresie bună. Fii indulgent(ă) cu tine.

Vărsător

Tonus fizic şi stare emoţională

În principiu, te bucuri de un tonus mental bun la finalul acestei săptămâni, dar există riscul ca duminică să îţi dea târcoale unele gânduri cu o tentă negativă. Nu le antrena şi concentrează-te cât mai puţin poţi asupra lor. Nu le bazează pe un fundament real şi doar pierzi vremea.

Bani şi carieră

În cazul în care ţi-ai făcut planuri cu prietenii pentru acest weekend, s-ar putea să constaţi sâmbătă că presupun cheltuieli mai mari decât te-ai fi aşteptat. Dacă bugetul nu îţi permite, mai bine te retragi decât să ajungi să regreţi că te-ai întins mai mult decât ţi-a permis plapuma acum.

Familie, prieteni şi cuplu

Prietenia şi finanţele riscă să se amestece într-un fel foarte nefericit la sfârşitul acestei săptămâni. Nu căuta să impresionezi oameni care de fapt nu-ţi plac cu bani pe care în realitate nu îi ai. Persoanele care chiar contează pun preţ mai mare pe acele lucruri care nu se pot cumpăra.

Peşti

Tonus fizic şi stare emoţională

Nu îţi lipsesc nici energia, nici cheful de viaţă în acest weekend, dar s-ar putea ca şicanele cu partenerul să îţi afecteze serios starea de bine de sâmbăta şi duminica aceasta. În loc să internalizezi această tensiune, mai bine foloseşte-o drept pretext să vorbiţi despre ce vă deranjează cu adevărat.

Bani şi carieră

Dacă eşti implicat(ă) într-un parteneriat profesional, s-ar putea să observi în acest sfârşit de săptămână că asociatul(a) îşi arogă drepturi pe care nu le are de fapt. Situaţia este mai veche decât atât şi necesită a fi tranşată cât mai repede posibil pentru a nu degenera în altceva mai serios.

Familie, prieteni şi cuplu

Există, după cum menţionam anterior, posibilitatea ca tu şi partenerul să vă aruncaţi săgeţi în acest weekend. În loc să apelaţi la ironie şi sarcasm, mai bine discutaţi pe faţă ce vă nemulţumeşte unul la celălalt. În felul acesta, nu irosiţi timpul liber cu discuţii făr miză, ce n-ajung nicăieri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici