Video IMAGINILE ZILEI | Ministrul britanic Mark Field este cercetat după ce a bruscat o activistă Greenpeace

Ministrul britanic Mark Field este cercetat după ce a prins de gât o activistă Greanpeance pe care a forţat-o apoi să iasă din încăperea în care aceasta protesta. Incidentul a avut loc în timpul unui eveniment de la Mansion House. Mai mulţi protestatari au intrat în sala în care avea loc evenimentul pentru a atrage atenţia asupra schimbărilor climatice. Mark Field şi-a cerut scuze după incident şi spune că a acţionat instinctive crezând că femeia ar fi fost înarmată.

775 afișări

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici