Video Meteo #azi 19 iunie: Vreme instabilă cu ploi torenţiale, vijelii şi grindină

Vremea va fi instabilă până mâine la ora 23, anunţă meteorologii. Se vor înregistra averse torenţiale, descărcări electrice, vijelii şi căderi de grindină. Cantităţile de apă pot depăşi 25 de l/mp, mai ales în judeţele din nordul Moldovei şi al Munteniei dar şi cele din Oltenia.

1494 afișări

ÎN ŢARĂ 

Hidrologii au emis alerte de inundaţii pentru Dunăre dar şi pentru râurile din Transilvania, Moldova şi Oltenia. În zonele de câmpie vremea va fi călduroasă iar disconfortul termic accentuat. Maximele zilei se vor încadra între 26 şi 32 de grade Celsius.

La noapte mai sunt posibile ploi în Moldova, Muntenia şi Oltenia dar şi în zonele de deal şi de munte din Transilvania. Vântul va sufla cu intensificări şi se vor înregistra şi descărcări electrice. În rest cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Minimele termice vor fi cuprinse între 12 şi 24 de grade Celsius.

BUCUREŞTI

Pentru Capitală meteorologii prognozează vreme călduroasă cu disconfort ridicat. După amiază şi spre seară sunt anunţate ploi în averse cu tunete şi fulgere dar şi căderi de grindină. Maxima zilei va fi de 30 de grade. Mâine şi vineri vremea va fi tot călduroasă cu ploi în a doua parte a zilei. Maximele vor ajunge la 32 de grade Celsius iar minimele vor fi de 18-20 de grade.

LITORAL

La malul mării cerul va fi variabil azi, mai mult senin. Vântul va sufla slab şi moderat iar temperaturile maxime vor ajunge la 30 de grade. Noaptea care urmează va fi una senină cu o minimă de 20 de grade.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici