Video METEO de weekend, 14 - 15 septembrie 2019: Vreme frumoasă, dar rece în acest sfârşit de săptămână/ Zonele cu cele mai scăzute temperaturi

Vremea se răceşte în nordul ţării, unde temperaturile se vor apropia de cele normale aceastei perioade. În restul ţării vremea va fi caldă, cu cer variabil, anunţă meteorologii.

862 afișări

ROMÂNIA, SÂMBĂTĂ

SCAD TEMPERATURILE ÎN NORDUL ŢĂRII

Vremea se răceşte în nordul ţării, unde temperaturile se vor apropia de cele normale aceastei perioade. În restul ţării vremea va fi caldă, cu cer variabil şi temperaturi maxime cuprinse între 19 grade în nordul Moldovei şi 32 de grade în sudul Olteniei.

ROMÂNIA, SÂMBĂTĂ NOAPTEA

CER VARIABIL, VÂNT SLAB ŞI MODERAT

La noapte cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. În Carpaţii Orientali, Moldova, Maramureş, Crişana şi Transilvania sunt condiţii de ploaie. Temperaturile minime vor avea valori cuprinse între 4 şi 18 grade, cu cele mai mici valori în depresiuni, unde sunt condiţii ce ceaţă.

ROMÂNIA, DUMINICĂ

VREMEA SE RĂCEŞTE ÎN SUDUL ŢĂRII

Duminică vremea se răceşte şi în sudul ţării şi vom avea temperaturi maxime cuprinse între 20 şi 30 de grade. Noaptea cerul va fi variabil, cu vânt slab şi moderat. Temperaturile minime sunt cuprinse între 0 şi 17 grade, cu cele mai ridicate valori pe litoral.

BUCUREŞTI

VREME FRUMOASĂ ÎN WEEKEND

În Capitală sâmbătă vremea va fi mai caldă decât normalul perioadei, cu maxime de 29 de grade. Duminică scad temperaturile, iar vântul va sufla slab şi moderat. Luni cerul va fi mai mult senin, iar temperaturile maxime vor fi de 29 de grade. Minimele nocturne vor fi de 11 grade, mai scăzute în zona preorăşenească

LITORAL

VREME CALDĂ, VÂNT CU INTENSIFICĂRI

Pe litoral meteorologii anunţă vreme caldă, cu cer variabil şi vânt cu intensificări. Temperaturile maxime vor fi de 28 grade, iar cele minime de 17 grade.

ROMÂNIA, PROGNOZĂ URMĂTOARELE 3 ZILE

VREMEA SE ÎNCĂLZEŞTE DE LUNI

În prima zi a săptămânii următoare  vremea se încălzeşte şi vom avea maxime de 32 de grade. Noaptea vor fi averse şi descărcări electrice în Maramureş, Crişana, nordul Transilvaniei şi al Moldovei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici