ŞTIRILE OREI 09.00 | 26 august 2019

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 09.00

118 afișări

Soarta coaliţiei de guvernare va fi decisă azi. Premierul Viorica Dăncilă discută în această dimineaţă cu Călin Popescu Tăriceanu dacă ALDE rămâne la guvernare. Ulterior, ALDE va decide în şedinţa de la ora 16:00 dacă face alianţă cu Pro România.

Preşedintele PSD Viorica Dăncilă este aşteptată să trimită la Palatul Cotroceni, noile propuneri de miniştri, respectiv judecătorul Dana Gîrbovan la ministerul Justiţiei, Şerban Valeca la ministerul Educaţiei şi Mihai Fifor la ministerul Afacerilor Interne.

Luni, 26 august, Primăria Capitalei va începe ridicarea maşinilor. Cei de la PMB spun că vor ridica maşinile care vor bloca instituţii, căi de acces sau traficul autobuzelor, şi că "nu se vor transforma în hingheri”. Ridicarea se va face non-stop şi va costa 500 de lei pentru un autoturism.

Absolvenţii clasei a XII-a susţin, azi, ultima probă scrisă a Bacalaureatului, cea la alegere a profilului şi specializării, respectiv, geografie, biologice, fizică, sociologie etc, în cadrul sesiunii de toamnă a BAC-ului. Peste 43.500 de candidaţi s-au înscris pentru a susţine probele din a doua sesiune.

Liderii statelor prezente la summitul G7 au fost de acord că ţările afectate de incendiile de vegetaţie din regiunea Amazoniană trebuie să primească ajutor cât mai repede posibil, a declarat aseară preşedintele francez Emmanuel Macron, relatează Dpa.

Taguri:
ştiri,
mediafax,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici