Video ŞTIRILE OREI 12.00 | 12 iunie 2019

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00

149 afișări

Informare de discomfort termic şi manifestări de instabilitate atmosferică în cea mai mare parte a ţării, începând din această dimineaţă până vinery la ora 23.00. Vremea va fi călduroasă în cea mai mare parte a ţării. Indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge şi va depăşi uşor pragul critic de 80 de unităţi.

Instabilitatea atmosferică şi cantităţile de apă însemnate au produs scurgeri importante de pe versanţi, inundaţii locale şi creşteri de debite pe anumite râuri, afectând Capitala şi 21 de localităţi din judeţele Argeş, Arad, Giurgiu, Hunedoara, Ilfov şi Teleorman, anunţă IGSU.

Viorica Dăncilă a declarat, în această dimineaţă, că România a înregistrat, pe primul trimestru al anului 2019, cea mai mare creştere economică din Uniunea Europeană. Premierul a anunţat că Guvernul a prevăzut în bugetul de stat pentru anul 2019 peste 10 miliarde de euro pentru investiţii publice.

7 pistoale, arme cu aer comprimat, aproape 2.000 de cartuşe, ridicate de la traficanţi de arme în urma unor percheziţii făcute de poliţişti în Braşov şi Ialomiţa la persoane bănuite de contraband.

Preşedintele francez Emmanuel Macron a anunţat că îi va trimite omologului său american un nou stejar, după ce primul, plantat în timpul unei vizite la Casa Albă s-a uscat. Acesta a menţionat că acest lucru nu reprezintă un simbol al deteriorării prieteniei dintre cele două ţări, relatează The Guardian.

 

Taguri:
ştiri,
mediafax,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici