ŞTIRILE OREI 12.00 | 13 septembrie 2019

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00

111 afișări

Premierul Viorica Dăncilă a eliberat din funcţie mai mulţi secretari de stat ai ALDE, potrivit unor hotărâri publicate în Monitorul Oficial. Printre aceştia se numără şi Andreea Lambru, secretarul adjunct al Guvernului. Deciziile vin la aproape trei săptămâni de când ALDE a ieşit de la guvernare.

Al cincilea congres al USR de validare a alegerilor interne pentru preşedintele USR şi alegerea noilor membri ai Biroului Naţional şi Comisiilor Naţionale de Arbitraj şi Cenzori se va desfăşura mâine şi poimânie la Timişoara.
Potrivit USR, la congres vor participa aproximativ 800 de delegaţi şi observatori şi vor fi prezenţi toţi candidaţii la funcţiile interne ale partidului, în frunte cu Dan Barna.

O şcoală primară din comuna Clejani a fost distrusă în totalitate de trei copii, enervaţi de o jucărie muzicală. Copiii au spart, timp de 3 ore, tot ce au găsit în cale, de la centrala termică abia montată la uşi şi grupuri sanitare.

Două persoane au fost arestate la Iaşi, fiind bănuite că au bătut mai multe tinere, printre care şi o minoră, şi le-au forţat să se prostitueze în Iaşi, Botoşani, dar şi în mai multe oraşe din Marea Britanie.
DIICOT Iaşi au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpaţilor G.C. şi G.B.C., pentru trafic de minori şi trafic de persoane.

Preşedintele american Donald Trump a spus că John Bolton, consilierul său pentru Securitate Naţională, pe care l-a concediat în urmă cu câteva zile, îl "ţinea pe loc" în ceea ce priveşte Venezuela şi Cuba, informează agenţia Bloomberg.

 

Taguri:
ştiri,
mediafax,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici