Video ŞTIRILE OREI 12.00 | 2 octombrie 2019

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00

393 afișări

Inspecţia Judiciară l-a trimis pe procurorul din cazul Caracal la judecata CSM. Inspectorii spun că Ovidiu Popescu a nesocotit, în mod grav şi nescuzabil, prevederile legale care permiteau pătrunderea în casa lui Gheorghe Dincă.

Ana Birchall a declarat că va anunţa la momentul potrivit dacă va declanşa procedura de revocare a lui Felix Bănilă, în cazul în care acesta nu demisionează. Ministrul Justiţiei mai spune că nu este un moment uşor pentru şeful DIICOT, dar „orice instituţie este dincolo de persoane”.

Mihai Fifor a spus astăzi că textul moţiunii de cenzură reprezintă „cea mai mare densitate de minciuni pe metru pătrat”. Secretarul general al PSD susţine că opoziţia nu vrea să vină la guvernare înainte de alegeri ca să nu vadă românii că nu poate fi o alternativă a guvernării PSD.

Matteo Politi va deschide o clinică medicală în centrul Capitalei, care va oferi servicii de chirurgie plastică, estestică, dermatologie, ginecologie şi ORL. Italianul a declarat pentru MEDIAFAX, că iniţial va avea rol administrativ, iar după rezolvarea problemelor privind diplomele, va fi cosmetician.

Boris Johnson va propune, astăzi, varianta finală de acord pentru Brexit. Prim-ministrul britanic va susţine ieşirea Marii Britanii din Blocului comunitar pe 31 octombrie, cu sau fără obţinerea unui vot pozitiv din partea UE
asupra variantei de acord.

Taguri:
ştiri,
mediafax,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici