Video ŞTIRILE OREI 12.00 | 21 august 2019

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00

244 afișări

Disconfort termic în toată ţara pentru trei zile. Meteorologii au emis în această dimineaţă avertizare şi anunţă că temperaturile vor ajunge până la 37 de grade Celsius. Potrivit ANM, azi, mâine şi poimâine disconfortul termic va fi ridicat îndeosebi în zonele de câmpie, unde indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăşi pe arii extinse pragul critic de 80 de unităţi.

Un incendiu a izbucnit la sauna sălii de fitness a unui hotel din Braşov. 30 de turişti au fost evacuaţi, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, Ciprian Sfreja. Au intervenit trei echipaje de pompieri şi SMURD.

Preşedintele Alianţei Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor (T.A.T.A), Bogdan Drăghici, a fost reţinut de poliţişti. Acesta este bănuit că ar fi violat şi agresat sexual un minor, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Doi turişti polonezi rătăciţi de ieri în zona Prislop din Maramureş au cerut ajutorul salvamontiştilor. Cei doi sunt extenuaţi, deshidrataţi şi au încălţămintea ruptă. Potrivit Salvamont Maramureş, turiştii polonezi au 58 şi 47 de ani.

Pacea din Irlanda de Nord şi integritatea pieţei unice europene nu sunt negociabile pentru Uniunea Europeană, a transmis azi ministrul german pentru Afaceri Europene, Michael Roth, conform Reuters.

 

Taguri:
ştiri,
mediafax,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici