Video ŞTIRILE OREI 12.00 | 22 mai 2019

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00

105 afișări

Ploi torenţiale şi furtuni în vestul, nord-vestul şi centrul ţării, precum şi pentru zonele de munte. Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, în această dimineaţa, o informare meteorologică care este în vigoare de azi până mâine.

Elevii clasei a VI-a din ciclul gimnazial susţin, încep azi, evaluarea naţională, prima probă fiind cea de limbă şi comunicare. Următoarele probe vor fi la matematică şi ştiinţele naturii, informează Ministerul Educaţiei Naţionale
Mâine elevii vor susţine proba de matematică şi ştiinţele naturii.

Mai mulţi aleşi PSD au depus la Senat un proiect care dă posibilitatea personalului aflat în serviciul de pază a unităţilor teritoriale din subordinea Administraţiei Naţionale a Rezervelor de Stat şi Probleme Specială (ANRSPS) să folosească armamentul şi muniţia din dotare, în condiţiile legii.

Inspecţia Judiciară a exercitat acţiunea disciplinară faţă de judecătoarea Monica Cipariu de la Tribunalul Bucureşti, cea care l-a achitat pe Vasile Blaga. Motivul acţiunii este întârzierea redactării motivărilor pentru 32 de decizii, între care şi cea a achitării fostului lider PNL.

Vicepremierul italian Matteo Salvini a declarat azi că Guvernul actual al Italiei nu va cădea în urma algerilor europarlamentare, care vor avea loc pe 26 mai, relatează site-ul agenţiei Reuters. "Guvernul va continua pentru patru ani, pentru că a făcut o treabă bună", a declarat Salvini.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici