Video ŞTIRILE OREI 12.00| 3 mai

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00

57 afișări

Procurorii au extins acuzaţiile în dosarul privind violenţele de la protestul din 10 august 2018 pentru şefii din Jandarmerie Cătălin Sindile, Laurenţiu Cazan şi Sebastian Cucoş, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare. Şefii din Jandarmerie au fost puşi, de altfel, sub acuzare în acest dosar pe 21 septembrie 2018, fiind acuzaţi de abuz în serviciu, participaţie improprie la purtare abuzivă, participaţie improprie la fals intelectual, participaţie improprie la uz de fals.

Reprezentanţii Ambasadei SUA la Bucureşti au transmis, cu ocazia Zilei Mondiale a Libertăţii Presei, că o presă liberă face ca cetăţenii să fie mai bine informaţi şi mai implicaţi în procesul decizional politic. Sursa citată adaugă că fundamentele statelor democratice sunt egalitatea, respectul, statul de drept şi libertatea de exprimare.

O femeie care are grijă de casa parohială evanghelică din Bistriţa a alertat Poliţia după ce din casă i-au dispărut 20.000 de euro. Politiştii Biroului de Investigaţii Criminale fac cercetări pentru identificarea şi tragerea la răspundere a autorilor.

Traficul va fi restricţionat azi pe autostrada A1, între Sibiu şi Deva, pentru efectuarea unor lucrări la carosabil. Restricţiile sunt în vigoare vineri, până la ora 19.00 iar şoferii sunt sfătuiţi să fie atenţi, să reducă viteza în zona lucrărilor şi să respecte indicaţiile date prin semnalizarea rutieră temporară.

Un tribunal din Venezuela a emis un mandat de arestare pe numele lui Leopold Lopez, unul dintre liderii opoziţiei, care a fost eliberat din arest la domiciliu de personalul militar simpatizant al opoziţiei. Acesta, împreună cu soţia şi fiica sa, se află în reşedinţa ambasadorului Spaniei de la Caracas.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici