Video ŞTIRILE OREI 12.00 | 30 mai 2019

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00

159 afișări

Preşedintele AEP, Constantin Mituleţu-Buică, a propus înfiinţarea unui grup de lucru interinstituţional în vederea intoducerii votului electronic şi cel prin corespondenţă până la alegerile prezidenţiale. El propune, de asemenea, eliminarea din secţiile de votare a listelor electorale tipărite.

Deputatul Nicuşor Dan, fost preşedinte al USR, a anunţat că va candida independent în 2020 pentru Primăria Capitalei şi a cerut sprijinul USR-PLUS şi PNL. Acesta a spus că ”o să existe înţelepciunea ca opoziţia să vină cu un candidat comun” şi că el este ”cel mai bun”.

Stratul de zăpadă depăşeşte în unele zone şase metri pe Transfăgărăşan. Drumarii lucrează la deszăpezire, astfel încât drumul să poată fi deschis circulaţiei începând din 1 iulie.

Decizia interzicerii accesului în Cimitirul Eroilor din Valea Uzului, pentru prevenirea apariţiei unor incidente, luată de Consiliul Local al comunei Sânmartin, judeţul Harghita, a fost atacată în contencios administrativ de Prefectura Harghita.

Autorităţile de la Moscova vor continua discuţiile cu Teheranul în privinţa Acordului nuclear iranian, a declarat Serghei Ryabkov, adjunctul ministrului rus de Externe, potrivit agenţiei Tass. Acordul nuclear a fost semnat în anul 2015 de Iran cu Statele Unite, Germania, Marea Britanie, Franţa, Rusia, China şi Uniunea Europeană. Preşedintele Donald Trump a decis retragerea Statelor Unite din Acordul atomic în 2018.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici