ŞTIRILE OREI 17.00 | 12 august 2019

MEDIAFAX vă prezintă principalele ştiri ale orei 17.00

95 afișări

Guvernul a adoptat proiectul de rectificare bugetară pentru anul 2019. Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, la începutul şedinţei Executivului, că ministerul Educaţiei va primi fonduri mai mari cu 42.4% faţă de anul 2018. Banii vor fi folosiţi pentru plata salariilor, pensiilor şi indemnizaţiilor sociale dar şi pentru investiţii.

Alexandru Cumpănaşu spune că lucrează la realizarea unei echipe independente de investigatori. Aceasta va fi formată din foşti procurori, oameni din servicii şi poliţişti care vor strânge mai multe informaţii cu privire la dispariţia Alexandrei Măceşanu şi pentru a sprijini ancheta procurorilor DIICOT.

Şoferul care a provocat accidentul din Tulcea, transmis pe Facebook, a fost reţinut după ce, iniţial, a fugit de la locul impactului. Un copil de trei ani şi două femei, între care una însărcinată, au murit, iar patru persoane au fost rănite, după ce maşina care circula cu viteză a intrat într-o curte.

Inflaţia a înregistrat un avans de 4,1% în luna iulie, faţă de valoarea de 3,84% din luna precedentă. Acest fapt a fost generat de scumpirea alimentelor, a produselor nealimentare şi a seviciilor, potrivit datelor publicate de INS.

Tramvaiul 41 va circula de la 1 septembrie pe un singur fir, pe Podul Grant. Directorul STB a confirmat pentru MEDIAFAX că frecvenţa tramvaiului 41 va fi afectată de acest lucru şi că timpul de aşteptare va fi mai mare. Acesta a mai spus că suplimentar se va înfiinţa şi linia navetă 643, cu cinci autobuze, care va funcţiona între Ghencea şi Cora Lujerului.

Fostul mare antrenor Florin Halagian a decedat, azi, la vârsta de 80 de ani, a anunţat clubul de fotbal FC Argeş, pe pagina sa de Facebook. Halagian a mai antrenat echipe precum FC Argeş, FC Olt, Steaua Bucureşti, Universitatea Craiova, Victoria Bucureşti, Dinamo Bucureşti, FC Inter Sibiu, FC Naţional, FCM Bacău, FC Braşov, Ceahlăul Piatra Neamţ, CS Mioveni şi Gloria Bistriţa.

Taguri:
ştiri,
mediafax,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici