Video ŞTIRILE OREI 17.00 | 18 iulie 2019

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 17.00

160 afișări

Curtea Constituţională a respins iniţiativele legislative ale PNL-USR şi PSD de revizuire a Constituţiei. Judecătorii au decis acest lucru deoarece interzicerea amnistiei şi graţierii faptelor de corupţie, prevderi în iniţiativele legislative depuse, depăşeşte limitele de revizuire a Constituţiei.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, azi, la emisiunea "Marius Tucă Show", că analizează şi posibilitatea unei candidaturi independente la alegerile prezidenţiale.

Fostul şef SRI, George Maior, a fost citat marţi, 23 iulie, de către procurorii Secţiei de investigare a infracţiunilor din justiţie (SIIJ), în dosarul privind extrădarea lui Nicolae Popa, în care Laura Codruţa Kovesi are calitatea de inculpat, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a admis, azi, candidatura judecătoarei Corina Corbu pentru funcţia de preşedinte al Inaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ), au anunţat reprezentanţii CSM.

Cel puţin 50 de imigranţi clandestini au murit şi peste 20 au fost răniţi, în această dimineaţă, după ce microbuzul în care se aflau a fost implicat într-un accident rutier în sud-estul Turciei, a anunţat un guvernator local, potrivit Reuters.

 

Taguri:
ştiri,
mediafax,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici