Video ŞTIRILE OREI 17.00 | 9 august 2019

MEDIAFAX vă prezintă principalele ştiri ale orei 17.00

336 afișări

Un tânăr de 25 de ani din Iaşi, mascat şi înarmat cu două cuţite, a fost împuşcat, la Năvodari, după ce a fugărit mai multe persoane şi a atacat un poliţist care încerca să-l prindă. Agresorul a fost dus la spital pentru îngrijiri medicale.

 

O persoană a murit, iar alta a suferit arsuri, în satul Popeni, după ce au fost lovite de trăsnet în timpul furtunii care s-a abătut peste judeţul Vaslui. În Bârlad trei oameni au rămas blocaţi într-un autoturism, într-o zonă inundată.

Alexandru Cumpănaşu îi cere lui Fifor publicarea raportului poliţistului care a vorbit de pe telefonul personal cu Alexandra

Unchiul Alexandrei Măceşanu, a făcut un apel public, către ministrul Afacerilor Interne. Alexandru Cumpănaşu îi cere lui Mihai Fifor să publice raportul ofiţerului de poliţie care a vorbit de pe telefonul personal cu Alexandra.

Viorica Dăncilă a convocat Comitetul Executiv al social-democraţilor, în prima zi a săptămânii viitoare, au declarat pentru MEDIAFAX, surse politice. Printre subiectele de discuţii se află rectificarea bugetară dar şi coaliţia de guvernare PSD-ALDE.

Locuitorii oraşului Comarnic, judeţul Prahova, au fost avertizaţi prin Ro-Alert, să se protejeze şi să evite zona în care a fost semnalată prezenţa unui urs, pe strada Republicii din oraş. În ultima perioadă, astfel de avertizări au fost primite şi de locuitorii din Sinaia sau Azuga.

Economia Marii Britanii a înregistrat prima scădere din ultimii 7 ani. Scăderea a fost în trimestrul al doilea din 2019 de 0,2%, sub toate estimările exprimate în sondaje de economişti. Ca urmare a anunţului lira sterlină s-a depreciat faţă de dolar şi euro.

Taguri:
ştiri,
mediafax,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici