VREMEA în această noapte şi în următoarele trei zile. Prognoza METEO în Bucureşti şi în ţară

În această noapte, în ţară cerul va fi variabil, cu unele înnorări în regiunile nordice, estice şi sudice.

1072 afișări
Imaginea articolului VREMEA în această noapte şi în următoarele trei zile. Prognoza METEO în Bucureşti şi în ţară

VREMEA în această noapte şi în zilele următoare. Prognoza în Bucureşti şi în ţară

ÎN BUCUREŞTI

La noapte, cerul va fi temporar noros şi vor fi condiţii sã plouã slab. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura minimã se va situa în jurul valorii 5 grade.

ÎN ŢARĂ

În această noapte, cerul va fi variabil, cu unele înnorãri în regiunile nordice, estice şi sudice. Trecãtor vor fi precipitaţii slabe, sub formã de ninsoare în nordul Carpaţilor Orientali şi izolat în restul zonei montane şi în Maramureş, mai ales sub formã de lapoviţã şi ninsoare local în Moldova, unde vor fi condiţii de formare a poleiului, şi ploaie, pe arii restrânse, în Oltenia, Muntenia şi posibil în Dobrogea. 

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri în jumãtatea de nord a Moldovei, unde, mai ales în a doua parte a nopţii, la rafalã vor fi viteze în general între 55 şi 75 km/h, dar şi în Carpaţii Meridionali şi de Curburã, unde local, la altitudini de peste 1700 m va fi tare, cu viteze de pânã la 80...90 km/h şi va spulbera zãpada. Temperaturile minime se vor încadra între -6 grade în estul Transilvaniei şi 6 grade pe litoral. Pe spaţii mici, îndeosebi în vestul, nordul şi centrul ţãrii, se va produce brumã.

Miercuri

Vremea va fi uşor mai rece decât în mod obişnuit la aceastã datã în cea mai mare parte a ţãrii. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare în regiunile sudice şi estice. Vor mai fi precipitaţii slabe, pe arii restrânse ziua, sub formã de ploaie în Oltenia, Muntenia şi posibil în Dobrogea, mixte în Moldova, unde dimineaţa vor fi condiţii de polei şi ninsoare la munte. Vântul va sufla slab şi moderat, local cu intensificãri ziua în majoritatea regiunilor, dar mai ales în Moldova, unde la rafalã se vor atinge viteze în general între 55 şi 75 km/h, precum şi în Carpaţii Meridionali şi de Curburã, iar la altitudini de peste 1700 m, va sufla tare, cu viteze de 80...100 km/h şi zãpada va fi spulberatã. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 şi 15 grade, iar cele minime între -7 şi 3 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei pânã în jurul valorii de -10 grade. Dimineaţa, dar mai ales noaptea, local se va produce brumã.

Joi

Vremea se va menţine uşor mai rece decât în mod normal la aceastã datã în cea mai mare parte a ţãrii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 şi 15 grade, iar cele minime, în general, între -6 şi 2 grade. Cerul va fi temporar noros şi doar izolat vor fi precipitaţii slabe mixte în nordul şi în centrul ţãrii şi ninsoare la munte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în regiunile estice, sud-estice şi la munte. Dimineaţa şi noaptea, local se va produce brumã.

Vineri

Vremea va fi în continuare uşor mai rece decât în mod normal la aceastã datã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare în regiunile estice, unde noaptea izolat vor fi condiţii sã plouã slab. Vântul va sufla slab şi moderat cu unele intensificãri în zona montanã înaltã, iar ziua şi în sud-estul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 şi 15 grade, iar cele minime între -4 şi 4 grade. Dimineaţa şi noaptea, pe arii restrânse se va produce brumã.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici