128 de pătuţuri noi şi 10.450 de lenjerii de pat donate maternităţilor din România

128 de pătuţuri noi şi 10.450 de lenjerii de pat donate maternităţilor din România, din partea Crucii Roşii Române, P&G şi PROFI

Campania ,,Hai să dăruim un nou început pentru un nou-născut”, desfăşurată în cadrul parteneriatului dintre Procter&Gamble, PROFI şi Crucea Roşie Română, s-a finalizat prin dotarea a 48 de maternităţi de stat din România cu 128 de pătuţuri noi şi 10.450 de lenjerii de pat. Proiectul a debutat în luna iunie 2017, şi a avut loc în două etape, menite să le ofere nou-născuţilor confortul necesar în primele zile de viaţă. „Iniţiativa pe care o derulăm cu sprjinul P&G şi PROFI nu doar că le oferă bebeluşilor un bun-venit confortabil pe lume, ci stimulează şi spiritul civic, încurajându-i pe oameni să se implice în viaţa comunităţii”, a declarat Ioan Silviu Lefter, director general Crucea Roşie Română.

 

Citeşte comunicatul integral la adresa: http://comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=12483

Versiunea: mobil  |  completa

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax SA.