99 de ani de la naşterea renumitului compozitor şi om de teatru Henry Mălineanu

99 de ani de la naşterea renumitului compozitor şi om de teatru Henry Mălineanu

25 martie: la împlinirea a 99 de ani de la naşterea renumitului compozitor şi om de teatru Henry Mălineanu, fundaţia ce îi poartă numele e mândră să vi-l re-amintească şi să promoveze valorile în care s-a format, a creat şi a crezut maestrul.

Talentul autentic, iubirea dezinteresată pentru muzică şi artă în general, nobilitatea spiritului şi modestia, subscrise unui ideal umanist, l-au definit pe omul şi compozitorul Henry Mălineanu. Dedicându-şi viaţa muzicii autentice, făcând din semnătura sa un gaj de calitate inconfundabil prin fineţea, complexitatea şi sensibilitatea fără egal ale stilului său, indiferent de genul abordat. Henry Malineanu a fost mai mult decât un artist, a fost un reper de moralitate, de carisma şi umor, un om memorabil.





Citeşte comunicatul integral la adresa: http://comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=13162

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici