Afacere de succes pe o piata de nisa

LCL Recruiting & selection, divizie din cadrul LCL Grup, este prima firma de recrutare specializata exclusiv in domeniul financiar, contabil si al institutiilor financiare.

“Avantajul competitiv al LCL este dat de experienta de peste 10 ani a specialistilor LCL in acest domeniu care asigura identificarea rapida a candidatilor potriviti, prin abordarea directa a acestora”, declara Loredana Ladunca, directorul companiei.

Pe o piata a recrutarii in continua dezvoltare, LCL Grup a lansat divizia de Recrutare & Selectie avand ca target sa devina in urmatorii trei ani leader de piata in recrutarea din domeniul financiar.

“ Pentru a alege un profesionist, evaluarea candidatilor in domeniul financiar trebuie realizata de oameni cu pregatire si experienta in acest domeniu. Colaboratorii nostri sunt persoane cu experienta relevanta in domeniu, familiarizati cu mediul concurential din multinationale si cu rigorile impuse de societatile de consultanta financiar-contabila si audit” declara doamna Loredana Ladunca.

Potrivit directorului Loredana Ladunca, clientii societii LCL Recruiting&Selection sunt firmele multinationale, societatile de investitii, de asigurari, de leasing, banci si alte institutii financiare.

Loredana Ladunca

Director LCL Recruiting&Selection

Adresa sediu: Vila Rosa, str Fermen M, nr 14, Otopeni, Ilfov,

Tel 0213504950

Mobil 0722630362

Email: office@LCLconsulting.ro

Web: www.LCLconsulting.ro

(Comunicat OTS. Agenţia de presă MEDIAFAX vă oferă integral comunicatul transmis de LCL Recruiting & selection. Agenţia de presă MEDIAFAX nu îşi asumă în nici un fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru transmisia acestor comunicate.)

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici