Antetul Primăriei Ploieşti, folosit într-o scrisoare deschisă cu parfum electoral

Antetul Primăriei Ploieşti, folosit într-o scrisoare deschisă cu parfum electoral

Într-o şedinţă extraordinară a Consiliului Ploieşti, edilul Adrian Dobre a fost acuzat de către viceprimarul Cristian Ganea că a folosit antetul Primăriei într-o scrisoare către locuitorii oraşului care n-ar fi conţinut informaţii administrative, ci electorale:

”Nu ştiu ce metodă este aceasta, a domnului primar care trimite scrisori, cu atentul Primăriei Ploieşti, dar în nume propriu şi cu bani nu ştiu de unde. Legat de bani, nu este treaba mea, nu sunt abilitat să controlez, dar nu cred că primăria are un antet pe care fiecare primar să îl folosească aşa cum consideră el. Cred că bunul simţ a fost depăşit aici... Chiar nu vreau să mă enervez legat de această discuţie, dar trebuie să vă reveniţi un pic”, a detaliat viceprimarul.

 





Citeşte comunicatul integral la adresa: http://comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=13163

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici