ANUNŢ DE FINALIZARE A PROIECTULUI

SC MAGIC SILVER DISTRIBUTION SRL, cu sediul în Municipiul Cluj-Napoca, Str. Avram Iancu nr. 66, judeţul Cluj, Romania, a derulat, începând cu data de 02.03.2018 şi având ca termen de finalizare data de 31.12.2019, proiectul „ACHIZIŢIE DE UTILAJE ŞI ECHIPAMENTE LA SC MAGIC SILVER DISTRIBUTION SRL”

SC MAGIC SILVER DISTRIBUTION SRL, cu sediul în Municipiul Cluj-Napoca, Str. Avram Iancu nr. 66, judeţul Cluj, Romania, a derulat, începând cu data de 02.03.2018 şi având ca termen de finalizare data de 31.12.2019, proiectul „ACHIZIŢIE DE UTILAJE ŞI ECHIPAMENTE LA SC MAGIC SILVER DISTRIBUTION SRL”, cod SMIS 108523, cofinanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanţare nr. 1346/02.03.2018.

Proiectul este finanţat prin Regio - Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2 „Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii”, Prioritatea de investiţii 2.1 - „Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi şi prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri”.

Autoritatea de Management: Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice

Organismul Intermediar: Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest.


Citeste comunicatul integral la adresa: http://comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=13983

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici