Asociaţia Environ a colectat şi reciclat 23.000 tone deşeuri electrice în 2019

Asociaţia Environ a colectat şi reciclat 23.000 tone deşeuri electrice în 2019

Asociaţia Environ, unul dintre principalii actori din domeniul deşeurilor electrice şi electronice, anunţă îndeplinirea ţintei de colectare şi reciclare pentru anul 2019, colectând 23.630 tone de echipamente electrice vechi şi realizând astfel o rată de 45,97% din media vânzărilor pe ultimii trei ani.


În 2019, Environ a preluat responsabilitatea gestionării deşeurilor de echipamente electrice şi electronice pentru 658 de producători şi importatori care au pus pe piaţă în total circa 60.000 tone de aparatură electrică şi electronică. Perfecţionarea sistemului de colectare dezvoltat în cei 12 ani de activitate şi schimbarea strategiei de management în ultimul an, au condus la obţinerea unor rezultate record din punct de vedere al cantităţilor de DEEE gestionate.

 


Citeşte comunicatul integral la adresa: http://comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=14005

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici