Autorităţile americane nu consideră că produsele legale de vapat sunt de vină pentru îmbolnăviri

Autorităţile americane nu consideră că produsele legale de vapat sunt de vină pentru îmbolnăvirile din State şi avertizează consumatorii: ”Nu folosiţi extract de canabis (THC) şi nici produse de vapat din surse neautorizate”

Asociaţia Industriei de Vaping din România (AIV) doreşte să informeze opinia publică despre concluziile ferme ale Agenţiei Alimentelor şi Medicamentelor din SUA (FDA) referitoare la cazurile de îmbolnăvire din SUA care iniţial au fost atribuite în mod eronat vapatului - https://www.fda.gov/consumers/consumer-updates/vaping-illness-update-fda-warns-public-stop-using-tetrahydrocannabinol-thc-containing-vaping. În cea mai recentă comunicare, FDA întăreşte avertismentul adresat consumatorilor de a stopa imediat utilizarea THC (tetrahidrocanabinol - extras de cannabis) în ţigările electronice, ca urmare a peste 1.000 de rapoarte medicale despre afecţiuni pulmonare şi chiar a unor decese.

 

Citeşte comunicatul integral la adresa: http://comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=13757

 

 

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici