Avocaţii ZRP, implicaţi în una dintre cele mai importante tranzacţii de pe piaţa materialelor de construcţie de anul acesta.

O echipa de avocaţi ai Zamfirescu Racoţi &Partners (ZRP), coordonată de Anca Danilescu, partener al casei de avocatură, împreună cu Iuliana Negoiţă şi Dan Curiciuc, avocaţi seniori ai ZRP, a asistat Grupul Saint-Gobain în tranzacţia prin care liderul mondial în domeniul habitatului şi al construcţiilor a achiziţionat întregul capital social al companiei româneşti Pietta Glass Working, care activează în domeniul procesării sticlei pentru aplicaţii industriale şi al elementelor vitrate pentru faţade.

Citeşte comunicatul integral la adresa: http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=11020

(Agenţia de presă MEDIAFAX vă oferă integral comunicatul transmis de Zamfirescu Racoţi & Partners. MEDIAFAX nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru transmisia acestora.)

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici