Black Friday s-a transformat în Giving Friday în dm drogerie markt România

Black Friday s-a transformat în Giving Friday în dm drogerie markt România

În acest an, Black Friday a devenit Giving Friday în drogheriile dm. Data de 29 noiembrie 2019 s-a transformat într-o sărbătoare a dăruirii şi a faptelor bune. 5% din totalul încasărilor naţionale, peste 16.000 EUR, au fost donate către Fundaţia Hategan, pentru campania „O floare de colţ pentru un prânz cald", asigurând astfel o masă caldă pe zi, timp de 6 luni, pentru 45 de copii.

A patra ediţie a campaniei de strângere de fonduri „O floare de colţ pentru un prânz cald” s-a încheiat într-un cadru festiv la Teatrul Naţional Timişoara. Toate donaţiile obţinute în urma întregii campanii, în valoare de 174.419 lei, asigură o masă caldă copiilor defavorizaţi din cele trei centre ale Fundaţiei United Way Timişoara.

 


Citeste comunicatul integral la adresa: http://comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=13984

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici