Căsuţa cu Poveşti Muzicale” - un proiect original Alumnus Club UNESCO

Unul dintre cele mai frumoase spectacole pentru copii din România ajunge în luna Octombrie la Focşani, Bârlad, Vaslui şi Suceava!

Căsuţa cu Poveşti Muzicale” este un proiect original Alumnus Club UNESCO ce îi ajută pe cei mai mici elevi să descopere frumuseţea muzicii clasice şi a poveştilor. Aceasta este a V-a ediţie a proiectului şi va fi realizată în parteneriat cu Ateneul din Iaşi.

În luna octombrie, spectacolul educaţional-cultural interactiv pentru copii “Căsuţa cu Poveşti Muzicale” se va desfăşura în cadrul Şcolii cu clasele I-VIII Nicolae Iorga din Focşani, Şcoala Gimnazială nr. 5 Principesa Elena Bibescu din Bârlad, Şcoala Gimnazială Alexandru Ioan Cuza din Vaslui şi Şcola Gimnazială Grigore Ghica Voievod din Suceava. Spectacolul reprezintă o oportunitate unică pentru elevii claselor 0-4 de a se bucura în cadrul şcolilor lor de un spectacol muzical de operă excepţional, special creat pentru ei.

Citeşte comunicatul integral la adresa: http://comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=12697

 

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici